Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Hanzlová, Hana: Betonové a zděné konstrukce 1. Základy navrhování betonových konstrukcí
Skripta slouží jako pomůcka studentům FSv ČVUT v Praze při přednáškách a cvičeních z předmětu Betonové a zděné konstrukce. Učební text shrnuje poznatky pro navrhování betonových konstrukcí podle platných evropských norem ČSN EN 1990 Zásady navrhování...
ČVUT eobchod327 Kč vč.DPH
Foit, Julius: Electron devices - exercises
Skriptum návodů pro laboratorní cvičení a semináře pro anglicky mluvící studenty v předmětu BE5B34ELP Electron Devices.
ČVUT eobchod154 Kč vč.DPH
Kostelecký, Jakub: Globální polohové souřadnicové systémy
Učební text seznamuje studenty s definicí a tvorbou globálních souřadnicových systémů, které tvoří základ pro použití metod kosmické geodézie pro určování polohy - zejména nejznámější a široce využívané technologie GPS. Kromě definice a realizace (pr...
ČVUT eobchod173 Kč vč.DPH
Girsa, Václav: Paměť kamenů / obrazová rukověť udržitelné péče o torzální památky
Odborně-metodická a zároveň popularizační publikace zaměřená na téma péče o torzální stavby je zpracovaná na základě padesátiletého působení autora v oboru a jeho zkušeností s obnovou a údržbou stavebních památek. Smyslem díla je doplnit a obohatit s...
ČVUT eobchod429 Kč vč.DPH
Sluneční brýle ČVUT
Plastové sluneční brýle s potiskem ČVUT. Modrý transparentní rámeček i nožičky a barevnými metalickými čočkami, ochrana UV 400. V ceně je i modrý látkový obal s potiskem ČVUT.
ČVUT eobchod99 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Skřivan: Cereální chemie a technologie II - Sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie

Spoluautoři Ing. Pavel Skřivan, CSc.doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.Ing. Beverly Hradecká, Ph.D.Ing. et Ing. Lucie Jurkaninová, Ph.D.Ing. Ivan Švec, Ph.D.
Vydání 1.
Rok vydání 2022
ISBN 978-80-7592-135-2
Detail publikace ve vydavatelství VŠCHT ZDE
Cena (vč.DPH 10 %) 320 Kč
Skladem 30 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Předkládaná skripta jsou druhou částí studijních textů k předmětu Cereální chemie a technologie v rámci oboru Technologie potravin. Zaměřují se na postupy sekundárního zpracování obilovin, převážně na pekárenskou technologii. První část skript se zabývá surovinami a zejména fyzikálně chemickou a biochemickou podstatou základních technologických procesů, které se při výrobě chleba a pečiva používají. Druhá část se zaměřuje na technologické procesy samotné a na postupy řízení efektivity a jakosti pekárenské výroby. Snahou autorů bylo vyzdvihnout současné trendy vývoje v oboru. Zvláštní pozornost je věnována také nutričním aspektům s důrazem na optimalizaci využití nutričního potenciálu obilovin a dalších surovin.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kinčl: Praxe výroby piva nejen v malých pivovarech

400 Kč

Sluková: Cereální chemie a technologie

280 Kč

Sinica: Přírodní a modifikované polysacharidy

300 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk