Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Vymětalová, Veronika: Biologie pro biomedicínské inženýrství. Laboratorní cvičení
Skripta určená především pro laboratorní cvičení z biologie studentů bakalářských studijních programů FBMI ČVUT. Jsou rozdělena na jednotlivé kapitoly s textovou částí a s laboratorními úlohami. Vlastní text je přímo doplněn řadou obrázků a nákresů, ...
ČVUT eobchod180 Kč vč.DPH
Kostelecký, Jakub: Globální polohové souřadnicové systémy
Učební text seznamuje studenty s definicí a tvorbou globálních souřadnicových systémů, které tvoří základ pro použití metod kosmické geodézie pro určování polohy - zejména nejznámější a široce využívané technologie GPS. Kromě definice a realizace (pr...
ČVUT eobchod173 Kč vč.DPH
Kožíšek, Jan: Rozhodovací modely pro manažery v průmyslové praxi
Rozhodování představuje jednu z klíčových úloh manažera. Některé rozhodovací problémy jsou ovšem natolik složité a komplexní, že při jejich řešení již nelze spoléhat pouze na vlastní intuici. Tato monografie proto přináší soubor metod, nástrojů, post...
ČVUT eobchod338 Kč vč.DPH
Bašta, Jiří: Sálavé a průmyslové vytápění
Kniha je určena především technické veřejnosti z oborů Techniky prostředí staveb, Technického zařízení budov a Facility managementu. Využitelná je rovněž pro studenty studijního programu Technika prostředí na Fakultě strojní a mezifakultního magister...
ČVUT eobchod262 Kč vč.DPH
Trhací blok CTU
Poznámkový trhací blok, 50 potištěných listů s logem CTU.
ČVUT eobchod55 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Petr: Produkce potravinářských surovin

Rok vydání 1998
ISBN 80-7080-332-0
Detail publikace ve vydavatelství VŠCHT ZDE
Cena (vč.DPH 10 %) 255 Kč
Skladem 20 ks
Počet  ks
Popis produktu:

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec: Procesy potravinářských a biochemických výrob

368 Kč

Kadlec a kol.: Technologie potravin I

414 Kč

Pánek: Základy výživy a výživová politika

216 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk