Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Dylevský, Ivan: Anatomie dítěte - Nipioanatomie 1. díl
Anatomie dítěte je prvním svazkem široce koncipované monografie, věnované všem orgánovým systémům dětského organismu. V morfologické literatuře existuje závažný paradox - mimořádně podrobné zpracování stavby dospělého lidského těla a absence textů za...
ČVUT eobchod527 Kč vč.DPH
Vorlík, Petr: Architektura na červeném seznamu / normální je nebourat
V čase, kdy závratnou rychlostí mizí kvalitní příklady architektury poválečného období, jsou téma opětovného využívání ohrožených staveb či otázka, zda a kdy přistupovat k demolicím, dosud diskutovány zejména ve veřejném prostoru. Publikace mapující ...
ČVUT eobchod417 Kč vč.DPH
Navrátil,Šinkorová: Biomedicínská detekce ionizujícího záření. Organizace zdravotnické péče po zevní...
V monografii, jejímiž autory jsou přední odborníci v oborech radiobiologie a medicína katastrof, jsou popsány současné přístupy k monitorování radiační zátěže obyvatelstva metodami fyzikální a biologické dozimetrie. Minimalizace negativních dopadů pů...
ČVUT eobchod107 Kč vč.DPH
Novák, Jiří: Fyzika - Sbírka příkladů
Učební text je souborem řešených a neřešených příkladů ze základních oblastí fyziky probíraných v rámci výuky na Fakultě stavební ČVUT v Praze. Skripta jsou primárně určena studentům programu "Stavební inženýrství" pro cvičení k základnímu ...
ČVUT eobchod197 Kč vč.DPH
Holický, Milan: Hodnocení existujících konstrukcí
Význam prodlužování životnosti existujících konstrukcí neustále roste a s ním je spojené i zdokonalování metodických postupů jejich hodnocení. Uplatňuje se zejména v oblasti stavebnictví a ochrany památkových objektů. Cílí nejen na obytné a veřejné b...
ČVUT eobchod120 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Pokorný: Sensorická analýza potravin - laboratorní cvičení

Vydání dotisk
Rok vydání 1999
Nakladatel VŠCHT
ISBN 80-7080-278-2
Detail publikace ve vydavatelství VŠCHT ZDE
Cena (vč.DPH 10 %) 45 Kč
Skladem 64 ks
Počet  ks
Popis produktu:

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec a kol.: Technologie potravin I

414 Kč

Kadlec a kol. : Technologie potravin II

326 Kč

Petr: Produkce potravinářských surovin

255 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk