Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Vorlík, Petr: Architektura na červeném seznamu / normální je nebourat
V čase, kdy závratnou rychlostí mizí kvalitní příklady architektury poválečného období, jsou téma opětovného využívání ohrožených staveb či otázka, zda a kdy přistupovat k demolicím, dosud diskutovány zejména ve veřejném prostoru. Publikace mapující ...
ČVUT eobchod459 CZK Incl.VAT
Men's T-shirt ČVUT with lion motive
Men's T-shirt with short sleeves and blue ČVUT printing. 100% cotton, 185 g/m2. Brand: B&C.
ČVUT eobchod210 CZK Incl.VAT
Červenka: Spotřebitelské úvěry
Publikace je zpracována jako praktický studijní materiál, který obsahuje výklad nejdůležitějších pojmů a pravidel, která souvisí s poskytováním spotřebitelských úvěrů dle zákona č. 257/2016 Sb. Každá kapitola je doplněna kromě praktických příkladů ta...
ČVUT eobchod250 CZK Incl.VAT
Šťovíček, Pavel: Úvod do obecné algebry s prvky teorie množin
Studijní text pokrývá látku přednášky Algebra pro studijní programy Matematická informatika a Aplikovaná algebra a analýza na FJFI ČVUT. Z větší části se skripta věnují postupnému systematickému zavedení v aplikacích často užívaných algebraických str...
ČVUT eobchod195 CZK Incl.VAT
Kunz, Jiří: Základy lineární a nelineární lomové mechaniky pro inženýrskou praxi
Kniha je věnována základům lineární i elasto-plastické lomové mechaniky a jejím aplikacím. V úvodních kapitolách je objasněno historické pozadí této vědní disciplíny a fraktografické aspekty procesů porušování a jsou odvozeny základní teoretické vzta...
ČVUT eobchod283 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Pokorný: Sensorická analýza potravin - laboratorní cvičení

Version dotisk
Year of publishing 1999
Publisher VŠCHT
ISBN 80-7080-278-2
The publication detail in ICT publishing HERE
Price (Incl.VAT 10 %) 45 CZK
In Stock 62 pcs
Quantity  pcs
Description:

Goods most often bought with the displayed:

Kadlec a kol. : Technologie potravin II

326 CZK

Kadlec a kol.: Technologie potravin I

414 CZK

Kadlec: Procesy potravinářských a biochemických výrob

368 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk