Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Hamhalter, Jan: Funkce komplexní proměnné
Skripta se zabývají analýzou v komplexním oboru. Metody a postupy zde uvedené jsou autory mnohokrát zpracovány a prověřeny. První čtyři kapitoly tvoří uzavřený celek, který pokrývá základní teorii holomorfních funkcí. Další tři kapitoly dále rozvíje...
ČVUT eobchod193 Kč vč.DPH
Valentová, Jana: Hydraulika podzemní vody
Skripta jsou určena studentům magisterského studia oborů Vodní hospodářství a vodní stavby a Inženýrství životního prostředí Fakulty stavební ČVUT. Cenné informace však mohou získat i studenti Přírodovědecké fakulty UK či jiných univerzit zajímající ...
ČVUT eobchod216 Kč vč.DPH
Sýkora, Miroslav: Probabilistic Reliability Assessment of Existing Structures - Focused on industria...
Opravy a modernizace existujících konstrukcí jsou úkolem s velkým ekonomickým významem. Mnoho existujících konstrukcí včetně těch považovaných za industriální dědictví bylo navrženo podle zastaralých předpisů a nesplňuje požadavky současných norem pr...
ČVUT eobchod153 Kč vč.DPH
Vyoralová, Zuzana: Technická zařízení budov a infrastruktura sídel I. Vnitřní plynovod a vytápění
Skripta jsou určena studentům bakalářského programu Fakulty architektury ČVUT v Praze. Učební text obsahuje problematiku zásobování plynem a jeho rozvody v objektu, seznamuje s koncepcí vytápěcích soustav, zdrojů tepla, otopných těles a dalších přísl...
ČVUT eobchod197 Kč vč.DPH
Masopust, Jan: Základy geotechniky
Skripta jsou určena pro studenty magisterského studia na Fakultě dopravní ČVUT, pro obor Dopravní systémy a technika a mají sloužit jako podpůrný materiál pro přednášky a cvičení předmětu GAZ: Geotechnika a zakládání staveb. Učební text představuje z...
ČVUT eobchod272 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Stýblo, Zbyšek: Prostory pro gastronomii

Spoluautoři Lipš, Zdeněk
Vydání 1. vydání
Rok vydání 11/2021
Rozsah Stran: 452, Obrázků: 385, Příloh: neuvedeno, CD: neuvedeno
Nakladatel ČVUT
ISBN 978-80-01-06719-2
Cena (vč.DPH 10 %) 349 Kč
Skladem 270 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Publikace Prostory pro gastronomii reaguje na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Zrušení přísných zařizovacích i ostatních regulací otevřelo v této oblasti nejen široké možnosti různým kuchyním, ale i racionalizaci uspořádání výrobních prostorů. Zároveň uplynulo již kolem padesáti let od stanovení ergonomických zásad při stolování. Důstojná gastronomie, jejíž tradici uchovávalo malé množství výběrových restaurací, se mohla rozšířit do dalších, aspirujících na zvýšenou úroveň služeb. Rovněž požadavky na pohodlnost místa u stolu se zvýšily, to odpovídá i antropometrickým výzkumům provedeným před rokem 2010 v Brně. Na jejich základě bylo možno v této publikaci stanovit novou, upřesněnou škálu rozměrů při stolování podle poskytovaného pohodlí a způsobu prostření stolu. Zpřesnění plošných nároků kuchyňských prostorů a jejich používané technologie v současnosti vychází z mnohaleté praxe spoluautora publikace. Vzorové programy pak umožňují dimenzovat stravovací střediska podle typu, kvality služeb a dalších hledisek.
Přílohy produktu:
download ukazka.pdf

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Girsa, Václav: Paměť kamenů / obrazová rukověť udržitel...

429 Kč

Fassati, Tomáš: Česko-anglický slovník praktické globál...

239 Kč

Kraus, Ivo: Krystalografie

382 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk