Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Šestáková, Eliška: Automata and Grammars. A Collection of Exercises and Solutions
Učební text v angličtině je koncipován především jako sbírka řešených příkladů z teorie formálních jazyků, gramatik a automatů. U jednotlivých úloh jsou spolu s řešením vždy uvedeny i hlavní myšlenky, které k danému řešení vedly. Autorka též vysvětlu...
ČVUT eobchod228 Kč vč.DPH
Procházka, Jaroslav: Betonové stropní a schodišťové konstrukce
Učební text je určen jako pomůcka k přednáškám a cvičením předmětů zaměřených na problematiku navrhování betonových konstrukcí, a to v rámci povinných i povinně volitelných předmětů bakalářského a navazujícího magisterského studia na Fakultě stavební...
ČVUT eobchod303 Kč vč.DPH
Krbálek, Milan: Funkce více proměnných
Skripta sumarizují všechny zásadní poznatky teorie funkcí více proměnných. Probírány jsou zde základní topologické vlastnosti, diferenciální počet, taylorovské rozvoje, substituce v parciálních diferenciálních výrazech, řešení elementárních parciální...
ČVUT eobchod462 Kč vč.DPH
Charvát, Jura: MATEMATIKA 2. Sbírka příkladů
Sbírka obsahuje příklady pro základní výuku předmětů 101MA02, 101M2A, 101MAR2 a 101MAG2 a to integrálního počtu, diferenciálního počtu funkce více proměnných a diferenciálních dvojic.
ČVUT eobchod277 Kč vč.DPH
Krýzlová, Zuzana: Styles architecturaux. Lire et s exercer en francais
Textová cvičebnice s tematikou dějin architektury je učební pomůckou pro studenty odborné francouzštiny na Fakultě architektury ČVUT v Praze. Kapitoly, počínaje obdobím antiky a konče dobou secese, obsahují výběr textů na stanovené téma a příslušná c...
ČVUT eobchod173 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Stýblo, Zbyšek: Prostory pro gastronomii

Spoluautoři Lipš, Zdeněk
Vydání 1. vydání
Rok vydání 11/2021
Rozsah Stran: 452, Obrázků: 385, Příloh: neuvedeno, CD: neuvedeno
Nakladatel ČVUT
ISBN 978-80-01-06719-2
Cena (vč.DPH 10 %) 349 Kč
Skladem 242 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Publikace Prostory pro gastronomii reaguje na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Zrušení přísných zařizovacích i ostatních regulací otevřelo v této oblasti nejen široké možnosti různým kuchyním, ale i racionalizaci uspořádání výrobních prostorů. Zároveň uplynulo již kolem padesáti let od stanovení ergonomických zásad při stolování. Důstojná gastronomie, jejíž tradici uchovávalo malé množství výběrových restaurací, se mohla rozšířit do dalších, aspirujících na zvýšenou úroveň služeb. Rovněž požadavky na pohodlnost místa u stolu se zvýšily, to odpovídá i antropometrickým výzkumům provedeným před rokem 2010 v Brně. Na jejich základě bylo možno v této publikaci stanovit novou, upřesněnou škálu rozměrů při stolování podle poskytovaného pohodlí a způsobu prostření stolu. Zpřesnění plošných nároků kuchyňských prostorů a jejich používané technologie v současnosti vychází z mnohaleté praxe spoluautora publikace. Vzorové programy pak umožňují dimenzovat stravovací střediska podle typu, kvality služeb a dalších hledisek.
Přílohy produktu:
download ukazka.pdf

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Girsa, Václav: Paměť kamenů / obrazová rukověť udržitel...

429 Kč

Fassati, Tomáš: Česko-anglický slovník praktické globál...

239 Kč

Stýblo, Zbyšek: Divadlo: prostor & akce

427 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk