Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Kostelecký, Jakub: Globální polohové souřadnicové systémy
Učební text seznamuje studenty s definicí a tvorbou globálních souřadnicových systémů, které tvoří základ pro použití metod kosmické geodézie pro určování polohy - zejména nejznámější a široce využívané technologie GPS. Kromě definice a realizace (pr...
ČVUT eobchod173 Kč vč.DPH
Roušky I.s potiskem ČVUT, CTU.
Dvouvrstvé roušky ve 2 designech. S nápisem ČVUT / CTU a s motivy lva. Vnitřní strana bavlna. Možné nastavení velikosti.
ČVUT eobchod155 Kč vč.DPH
Roušky II - dvě poutka.
Dvouvrstvá rouška, dvě různé délky poutek pro lepší držení, antimikrobiální Silvadur 930 tlumí růst bakterií, odpuzují vodu díky Zelan R3, pratelné na 60 stupňů, rozměr: 27 x 12 cm.
ČVUT eobchod110 Kč vč.DPH
Kožíšek, Jan: Statistická a rozhodovací analýza
Učební text Statistická a rozhodovací analýza obsahuje základní metody popisné statistiky včetně párové a vícenásobné regresní a korelační analýzy. Dále potom používá diskrétní a spojitá rozdělení jako pravděpodobnostní modely pro rozhodování v předv...
ČVUT eobchod340 Kč vč.DPH
Vedral, Josef: Zpracování a digitalizace analogových signálů v měřicí technice
Monografie popisuje metody zpracování analogových signálů a jejich digitalizaci v měřicí technice. Jsou zde uvedeny obvodové prostředky analogového zpracování signálů z typických snímačů fyzikálních veličin a prostředky k jejich digitalizaci a rekons...
ČVUT eobchod318 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Stýblo, Zbyšek: Prostory pro gastronomii

Spoluautoři Lipš, Zdeněk
Vydání 1. vydání
Rok vydání 11/2021
Rozsah Stran: 452, Obrázků: 385, Příloh: neuvedeno, CD: neuvedeno
Nakladatel ČVUT
ISBN 978-80-01-06719-2
Cena (vč.DPH 10 %) 349 Kč
Skladem 284 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Publikace Prostory pro gastronomii reaguje na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Zrušení přísných zařizovacích i ostatních regulací otevřelo v této oblasti nejen široké možnosti různým kuchyním, ale i racionalizaci uspořádání výrobních prostorů. Zároveň uplynulo již kolem padesáti let od stanovení ergonomických zásad při stolování. Důstojná gastronomie, jejíž tradici uchovávalo malé množství výběrových restaurací, se mohla rozšířit do dalších, aspirujících na zvýšenou úroveň služeb. Rovněž požadavky na pohodlnost místa u stolu se zvýšily, to odpovídá i antropometrickým výzkumům provedeným před rokem 2010 v Brně. Na jejich základě bylo možno v této publikaci stanovit novou, upřesněnou škálu rozměrů při stolování podle poskytovaného pohodlí a způsobu prostření stolu. Zpřesnění plošných nároků kuchyňských prostorů a jejich používané technologie v současnosti vychází z mnohaleté praxe spoluautora publikace. Vzorové programy pak umožňují dimenzovat stravovací střediska podle typu, kvality služeb a dalších hledisek.
Přílohy produktu:
download ukazka.pdf

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Girsa, Václav: Paměť kamenů / obrazová rukověť udržitel...

429 Kč

Fassati, Tomáš: Česko-anglický slovník praktické globál...

239 Kč

Kraus, Ivo: Krystalografie

382 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk