Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Jareš, Martin: Integrovaná doprava v praxi. Jedna jízdenka, jeden tarif, jeden jízdní řád, jedna síť
Publikace je zaměřena na integraci veřejné městské a regionální dopravy v rámci integrovaných dopravních systémů. V úvodní části jsou představeny výchozí podmínky a významné zákony ovlivňující veřejnou dopravu doprovázené shrnutím důvodů, proč by int...
ČVUT eobchod222 Kč vč.DPH
Kopřiva, Miloš: Membránová architektura
S naplňováním soudobých trendů dynamické a organické architektury konvenují určité stavební konstrukce a technologie. Inspirována vzory ze živé i neživé přírody mezi ně nepochybně patří také membránová architektura. Navrhování nekonvenčních tvarů mem...
ČVUT eobchod418 Kč vč.DPH
Termohrnek ČVUT
Bílý dvoustěnný termohrnek s logem ČVUT, nerezový, plastové šroubovací víčko, objem 450 ml, výška 19,5 cm. Není určen k mytí v myčce.
ČVUT eobchod200 Kč vč.DPH
Azurově modrá Tritanová lahev.
Zářivě modré, stylové lahve s motivem lva a nápisem ČVUT, jsou vyrobeny z vysoce tepelně odolného tritanu. Jedná se o zdravotně nezávadný plast, který neobsahuje škodlivé ftaláty, BPA, ani těžké kovy. Díky použitému materiálu láhev není cítit po plas...
ČVUT eobchod199 Kč vč.DPH
Vorel, Jakub: Urban Simulation Modeling. An Introduction and Experimental Applications in the Czech ...
Anglicky psaná monografie seznamuje čtenáře s teoretickými základy a praktickým uplatněním simulačních modelů měst a městských regionů. První část knihy využívá jedenácti vybraných urbánních simulačních modelů k ilustraci základních principů a východ...
ČVUT eobchod438 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Stýblo, Zbyšek: Prostory pro gastronomii

Spoluautoři Lipš, Zdeněk
Vydání 1. vydání
Rok vydání 11/2021
Rozsah Stran: 452, Obrázků: 385, Příloh: neuvedeno, CD: neuvedeno
Nakladatel ČVUT
ISBN 978-80-01-06719-2
Cena (vč.DPH 10 %) 349 Kč
Skladem 284 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Publikace Prostory pro gastronomii reaguje na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Zrušení přísných zařizovacích i ostatních regulací otevřelo v této oblasti nejen široké možnosti různým kuchyním, ale i racionalizaci uspořádání výrobních prostorů. Zároveň uplynulo již kolem padesáti let od stanovení ergonomických zásad při stolování. Důstojná gastronomie, jejíž tradici uchovávalo malé množství výběrových restaurací, se mohla rozšířit do dalších, aspirujících na zvýšenou úroveň služeb. Rovněž požadavky na pohodlnost místa u stolu se zvýšily, to odpovídá i antropometrickým výzkumům provedeným před rokem 2010 v Brně. Na jejich základě bylo možno v této publikaci stanovit novou, upřesněnou škálu rozměrů při stolování podle poskytovaného pohodlí a způsobu prostření stolu. Zpřesnění plošných nároků kuchyňských prostorů a jejich používané technologie v současnosti vychází z mnohaleté praxe spoluautora publikace. Vzorové programy pak umožňují dimenzovat stravovací střediska podle typu, kvality služeb a dalších hledisek.
Přílohy produktu:
download ukazka.pdf

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Girsa, Václav: Paměť kamenů / obrazová rukověť udržitel...

429 Kč

Fassati, Tomáš: Česko-anglický slovník praktické globál...

239 Kč

Kraus, Ivo: Krystalografie

382 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk