Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Fiala, Jaroslav: Elektronová struktura a reaktivita povrchů a rozhraní
Monografie pojednává o atomové struktuře povrchu těles a rozhraní mezi částicemi disperzních systémů. Výklad vychází z rozboru elektronové konfigurace, která určuje vazbu látek a jejich reaktivitu, jež je principem veškeré chemické i materiálové tech...
ČVUT eobchod357 CZK Incl.VAT
Achtenová, Gabriela: Planetary Gear Sets in Automotive Transmissions
Učební text zahrnuje výklad výpočtu kinematických, momentových a energetických poměrů u planetových soukolí s jedním a více stupni volnosti, používaných v převodových ústrojích motorových vozidel.
ČVUT eobchod113 CZK Incl.VAT
Čuba, Václav: Praktikum z radiační chemie a fotochemie
Učební text je určený především studentům oboru Jaderná chemie na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze, ale také všem, kteří se věnují studiu či výuce ostatních fyzikálně chemických disciplín. Stručně shrnuje chemické důsledky interakc...
ČVUT eobchod170 CZK Incl.VAT
Samek, Ladislav: Sbírka příkladů z Fyziky II
Skripta jsou určena studentům prvních ročníků Fakulty strojní ČVUT v Praze, slouží k procvičení látky přednášené v předmětech Fyzika I. a Fyzika II. Příklady jsou v textu členeny do kapitol tak, aby nejen navazovaly na obsah přednášených předmětů, al...
ČVUT eobchod137 CZK Incl.VAT
Vedral, Josef: Zpracování a digitalizace analogových signálů v měřicí technice
Monografie popisuje metody zpracování analogových signálů a jejich digitalizaci v měřicí technice. Jsou zde uvedeny obvodové prostředky analogového zpracování signálů z typických snímačů fyzikálních veličin a prostředky k jejich digitalizaci a rekons...
ČVUT eobchod289 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Raab: Molekulární kuchyně

Year of publishing 2014
Publisher Dauphin
ISBN 978-80-7272-929-5
Price (Incl.VAT 10 %) 248 CZK
In Stock 5 pcs
Quantity  pcs
Description:
Chemie v kuchyni i na talíři.....Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme - tedy psychologii jídel a nápojů. Ač samotný název knihy k tomu nabádá autor se záměrně vyhýbá módnímu trendu molekulární zážitkové gastronomie, není v jejím kontextu důležitý. Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře - kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům.

Goods most often bought with the displayed:

Briš:Lepení v praxi

199 CZK

Kratochvíl: Úvod do studia materiálů

173 CZK

Vojtěch: Materiály a jejich mezní stavy

221 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk