Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Nagy, Jozef: Matematická analýza
Skripta jsou určena studentům prvního ročníku Fakulty dopravní ČVUT v Praze. Jejich obsahem je diferenciální a integrální počet funkcí jedné reálné proměnné a některé metody řešení obyčejných diferenciálních rovnic prvního řádu, lineárních diferenciá...
ČVUT eobchod249 CZK Incl.VAT
Kopřiva, Miloš: Membránová architektura
S naplňováním soudobých trendů dynamické a organické architektury konvenují určité stavební konstrukce a technologie. Inspirována vzory ze živé i neživé přírody mezi ně nepochybně patří také membránová architektura. Navrhování nekonvenčních tvarů mem...
ČVUT eobchod418 CZK Incl.VAT
Face masks with CVUT, CTU print.
Two-layer drapes in 2 designs. With the inscription ČVUT / CTU and with lion motifs. Cotton inside. Possible size setting.
ČVUT eobchod155 CZK Incl.VAT
Haušild, Petr: Řešené úlohy z Fyziky kovů a Fyzikální metalurgie
Skripta primárně určená studentům Fakulty jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze jako doplněk přednášek Fyzika kovů a Fyzikální metalurgie, ale svou koncepcí může posloužit všem vysokoškolským studentům technických a přírodovědeckých zaměření, k...
ČVUT eobchod118 CZK Incl.VAT
Drkal, František: Větrání
Tepelná pohoda a bilance škodlivin ve větraných a klimatizovaných prostorech. Proudění vzduchu v prostoru, vyústky pro přívod a odvod vzduchu. Vzduchotechnické sítě, ventilátor a potrubní síť. Vlhký vzduch a jeho úpravy. Zpětné získávání tepla. Tepel...
ČVUT eobchod209 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Pollan: Dilema všežravce - přírodopis čtyř jídel

Version 1
Year of publishing 2015
Publisher Argo
ISBN 978-80-257-0896-5
Price (Incl.VAT 10 %) 498 CZK
In Stock 16 pcs
Quantity  pcs
Description:
Autor se ve své mimořádně čtivé knize Dilema všežravce zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Kromě alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na krajinu, hospodářské plodiny a zvířata, ale i na skladbu našeho jídelníčku, stravovací návyky, kulturu stolování i zdraví člověka.Popis průmyslového zpracování potravin, do kterého vstupuje chemie či genetické inženýrství, je varovný, autor Michael Pollan nicméně v této i dalších svých knihách nabízí i východisko. Prostá doporučení typu "nejezte nic, co by vaše babička nepovažovala za potravinu" či "nekupujte nic, co je složeno víc než z pěti ingrediencí", apelování na návrat tradičním receptům a místním dodavatelům jsou stejně platná i pro českého čtenáře. Michael Pollan se této tematice věnuje soustavně a s mimořádným čtenářským ohlasem.

Goods most often bought with the displayed:

Housecroft,Sharpe: Anorganická chemie

1600 CZK

Vorel, Jakub: Urban Simulation Modeling. An Introductio...

438 CZK

Dylevský, Ivan: Anatomie dítěte - Nipioanatomie 1. díl

580 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk