Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Holický, Milan: Aplikace teorie pravděpodobnosti a matematické statistiky
Teorie pravděpodobnosti a matematická statistika představují mladé, rychle se rozvíjející vědecké disciplíny, které se již staly nezbytnou součástí mnoha oblastí moderní vědy a techniky. Uplatňují se ve velkém množství oborů jak při rozvoji teoretick...
ČVUT eobchod184 CZK Incl.VAT
Kostelecký, Jakub: Globální polohové souřadnicové systémy
Učební text seznamuje studenty s definicí a tvorbou globálních souřadnicových systémů, které tvoří základ pro použití metod kosmické geodézie pro určování polohy - zejména nejznámější a široce využívané technologie GPS. Kromě definice a realizace (pr...
ČVUT eobchod173 CZK Incl.VAT
Pešková, Zuzana: Grafická prezentace architektury
Pro tvůrčího architekta je potřeba dobře graficky prezentovat své myšlenky, nápady a návrhy investorům, spolupracovníkům, dalším odborníkům i neodborníkům nezbytná. Převést představy do grafického zobrazení srozumitelného pro ostatní bývá úkon, který...
ČVUT eobchod383 CZK Incl.VAT
Sejkot, Roman: Kniha FOTOGRAFIE / Od fotogramu k výpočetní fotografii
Kniha se zabývá obrazovým fenoménem, prozíravě již v roce 1839 nazvaným fotografie, z nejrůznějších hledisek a vybízí k úvahám o dalekosáhlém významu fotografie pro veškeré poznání lidstva, od prvních fotogramů po Hubbleův teleskop. Předkládá vývoj,...
ČVUT eobchod518 CZK Incl.VAT
Boháček, Jaroslav: Metrologie
Skripta jsou určena pro studenty Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze, předmět Metrologie. Jejich první část je zaměřena na základní otázky obecné metrologie a konkrétně pojednává o jednotkách fyzikálních veličin a jejich etalonech, měřicích metodác...
ČVUT eobchod226 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa

Price (Incl.VAT 10 %) 199 CZK
In Stock 2 pcs
Quantity  pcs
Description:
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Goods most often bought with the displayed:

Katz: Umění fermentace I. - Postupy a vybavení

499 CZK

Anderson: Historie německého tankového vojska

499 CZK

Bína: Provozování letecké dopravy a logistika

550 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk