Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Mikš, Antonín: FYZIKA I
Skripta k základnímu kurzu fyziky 102FY_1 (Fyzika 1G) pro studijní obor G - Geodézie a kartografie (36GK). Obsahem učebního textu jsou základy mechaniky (kinematika a dynamika hmotného bodu; soustava hmotných bodů a tuhé těleso; gravitační pole; kmit...
ČVUT eobchod282 CZK Incl.VAT
Achtenová, Gabriela: Planetary Gear Sets in Automotive Transmissions
Učební text zahrnuje výklad výpočtu kinematických, momentových a energetických poměrů u planetových soukolí s jedním a více stupni volnosti, používaných v převodových ústrojích motorových vozidel.
ČVUT eobchod124 CZK Incl.VAT
Podzimek, František: Radiologická fyzika - Fyzika ionizujícího záření
Učební text je určen především studentům bakalářských oborů se zaměřením na fyziku ionizujícího záření, radiační ochranu a využití ionizujícího záření. Cílem publikace je přístupnou, encyklopedicky pojatou formou, s minimem složitých matematických v...
ČVUT eobchod426 CZK Incl.VAT
Červenka: Spotřebitelské úvěry
Publikace je zpracována jako praktický studijní materiál, který obsahuje výklad nejdůležitějších pojmů a pravidel, která souvisí s poskytováním spotřebitelských úvěrů dle zákona č. 257/2016 Sb. Každá kapitola je doplněna kromě praktických příkladů ta...
ČVUT eobchod250 CZK Incl.VAT
Drkal, František: Větrání
Tepelná pohoda a bilance škodlivin ve větraných a klimatizovaných prostorech. Proudění vzduchu v prostoru, vyústky pro přívod a odvod vzduchu. Vzduchotechnické sítě, ventilátor a potrubní síť. Vlhký vzduch a jeho úpravy. Zpětné získávání tepla. Tepel...
ČVUT eobchod209 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Gordon: Uzení

Year of publishing 2018
ISBN 978-80-271-0652-3
Price (Incl.VAT 10 %) 349 CZK
In Stock 1 pcs
Quantity  pcs
Description:
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.

Goods most often bought with the displayed:

Rittermann: Jednoduše ze dřeva - Nábytek a předměty z n...

329 CZK

Kogut: Evropské metro 1. díl

2000 CZK

Chlebovský:Management zákaznických řešení

99 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk