Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Dylevský, Ivan: Anatomie dítěte - Nipioanatomie 1. díl
Anatomie dítěte je prvním svazkem široce koncipované monografie, věnované všem orgánovým systémům dětského organismu. V morfologické literatuře existuje závažný paradox - mimořádně podrobné zpracování stavby dospělého lidského těla a absence textů za...
ČVUT eobchod580 CZK Incl.VAT
Pešková, Zuzana: Grafická prezentace architektury
Pro tvůrčího architekta je potřeba dobře graficky prezentovat své myšlenky, nápady a návrhy investorům, spolupracovníkům, dalším odborníkům i neodborníkům nezbytná. Převést představy do grafického zobrazení srozumitelného pro ostatní bývá úkon, který...
ČVUT eobchod427 CZK Incl.VAT
Tie in a paper box (various types of decor)
Elegant silk tie in a gift box with the CTU logo, with Teflon treatment. Available in eight color variants. 01 cream with blue dots, 02 blue with floral pattern, 03 red with white dots, 04 blue with orange dots, 05 burgundy with black dots, 06 silver...
ČVUT eobchod550 CZK Incl.VAT
Cotton bag
Fabric blue bag with bilingual two side printing ČVUT and CTU. 100% cotton, 140 g/m2 handle length 67 cm dimensions 38 x 42 cm capacity 10 l Brand: Westford Mill.
ČVUT eobchod120 CZK Incl.VAT
Veselá, Eva: Physics II
The content of Physics II publication is related to the new syllabus of Physics II as it is taught at the Faculty of Mechanical Engineering of the Czech Technical University in Prague, from the academic year 2017/2018. It is linked-up to Physics I m...
ČVUT eobchod256 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Katz: Umění fermentace II. - Pivo a další nápoje

Version 1.
Year of publishing 2021
ISBN 978-80-271-0315-7
Price (Incl.VAT 10 %) 499 CZK
In Stock 2 pcs
Quantity  pcs
Description:
ádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!Umění přírodní fermentace, díl první obsahuje kapitoly věnované postupům a vybavení, nakládané zelenině a kimči, domácím jogurtům, kefírům a sýrům, kysaným nápojům, medovinám, vínům a ciderům.Umění přírodní fermentace, díl druhý se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím i fermentaci v širším kulturním kontextu.

Goods most often bought with the displayed:

Harák:Autobusy Ikarus-historie,vývoj,technika

389 CZK

Tuček:Octavia-dáma značky Škoda

469 CZK

Rittermann: Jednoduše ze dřeva - Nábytek a předměty z n...

329 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk