Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Procházka, Jaroslav: DESIGN PROCEDURES FOR REINFORCED CONCRETE STRUCTURES
This textbook provides an overview of the commonly accepted concepts of design of the basic reinforced concrete structures, such as slabs, foundations, beam frames and shear walls. In order to clarify the design processes, several examples are shown,...
ČVUT eobchod245 CZK Incl.VAT
Zamarovský, Peter: From Philosophy to Science
The author draws on the ideas of ancient philosophers and tries to interpret them in the light of contemporary society and especially exact science. He focuses mainly on the methodology and foundations of physics and mathematics but also mentions som...
ČVUT eobchod240 CZK Incl.VAT
Jareš, Martin: Integrovaná doprava v praxi. Jedna jízdenka, jeden tarif, jeden jízdní řád, jedna síť
Publikace je zaměřena na integraci veřejné městské a regionální dopravy v rámci integrovaných dopravních systémů. V úvodní části jsou představeny výchozí podmínky a významné zákony ovlivňující veřejnou dopravu doprovázené shrnutím důvodů, proč by int...
ČVUT eobchod222 CZK Incl.VAT
Face masks II - two loops.
Two-layer drape, two different lengths of loops for better grip, antimicrobial Silvadur 930 suppresses the growth of bacteria, repels water thanks to Zelan R3, washable at 60 degrees, size: 27 x 12 cm.
ČVUT eobchod110 CZK Incl.VAT
Kožíšek, Jan: Rozhodovací modely pro manažery v průmyslové praxi
Rozhodování představuje jednu z klíčových úloh manažera. Některé rozhodovací problémy jsou ovšem natolik složité a komplexní, že při jejich řešení již nelze spoléhat pouze na vlastní intuici. Tato monografie proto přináší soubor metod, nástrojů, post...
ČVUT eobchod338 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Binder: Udírny a uzení

Year of publishing 2005
ISBN 80-247-1261-X
Price (Incl.VAT 10 %) 179 CZK
In Stock 1 pcs
Quantity  pcs
Description:
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí. Druhy udíren ? od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení. Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

Goods most often bought with the displayed:

Bubeník, František: Matematika 1

195 CZK

Horká, Hana: Professional English for Civil Engineering

217 CZK

Zapletal: Technologie staveb - dokončovací práce

199 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk