Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Vymětalová, Veronika: Biologie pro biomedicínské inženýrství. Laboratorní cvičení
Skripta určená především pro laboratorní cvičení z biologie studentů bakalářských studijních programů FBMI ČVUT. Jsou rozdělena na jednotlivé kapitoly s textovou částí a s laboratorními úlohami. Vlastní text je přímo doplněn řadou obrázků a nákresů, ...
ČVUT eobchod180 CZK Incl.VAT
Veselá, Eva: Handbook of Laboratory Experiments in Physics
Učební text obsahuje obecné poznatky týkající se měření, měřicích metod, zpracování měření, a to včetně nejistot a jejich stanovení. Sestává celkem ze 40 návodů k úlohám a jejich popisu. Úlohy jsou zvoleny tak, aby navazovaly na přednášenou látku z p...
ČVUT eobchod211 CZK Incl.VAT
Virius, Miroslav: Programovací jazyk C++ 3. díl
Třetí díl výukového textu k přednášce Programování v C++ se zabývá standardními knihovnami jazyků C a C++ a pokrývá především následující témata: Vstupní a výstupní operace v C a C++, přístup k souborovému systému, práce s národním prostředím, práce ...
ČVUT eobchod329 CZK Incl.VAT
Metal USB flash drive ČVUT, 16 GB
Simple and durable metal USB flash drive ČVUT, with handy key ring, capacity of 16 GB, USB 2.0 interface, dimensions 47 x 12 x 4 mm.
ČVUT eobchod249 CZK Incl.VAT
Distler, Petr: Výpočty z obecné chemie (nejen) pro jaderné chemiky
Učební text Výpočty z obecné chemie (nejen) pro jaderné chemiky pokrývá náplň výpočetních cvičení a dalších doplňujících úkolů doprovázejících jednosemestrový předmět Obecná chemie pro studenty oboru jaderná chemie a vyřazování jaderných zařízení z p...
ČVUT eobchod479 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Kadlec: Přehled tradičních potravinářských výrob

Other authors Melzoch, Voldřich
Version 1.
Year of publishing 2012
ISBN 978-80-7418-145-0
Price (Incl.VAT 10 %) 488 CZK
In Stock 11 pcs
Quantity  pcs
Description:
Kniha Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Te Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.

Goods most often bought with the displayed:

Kadlec:Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnol...

497 CZK

Dostálová: Potravinářské zbožíznalství

450 CZK

Sluková: Výroba potravin a nutriční hodnota

200 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk