Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Hanzlová, Hana: Betonové a zděné konstrukce 1. Základy navrhování betonových konstrukcí
Skripta slouží jako pomůcka studentům FSv ČVUT v Praze při přednáškách a cvičeních z předmětu Betonové a zděné konstrukce. Učební text shrnuje poznatky pro navrhování betonových konstrukcí podle platných evropských norem ČSN EN 1990 Zásady navrhování...
ČVUT eobchod327 CZK Incl.VAT
Krýzlová, Zuzana: Glossaire thématique de l´architecture
Předkládaná jazyková pomůcka je určena především studentům v kurzech odborné francouzštiny na Fakultě architektury ČVUT v Praze. Jde o významně přepracované a rozšířené vydání s aktualizovanou slovní zásobou odborného francouzského jazyka funkční st...
ČVUT eobchod382 CZK Incl.VAT
Zindulka, Ondřej: Matematika 3
Učební text doprovází předmět Matematika 3 přednášený na Fakultě stavební ČVUT v Praze. První část obsahuje teorii obyčejných diferenciálních rovnic, teorii okrajových úloh pro obyčejné diferenciální rovnice a úvod do teorie diferenciálních operátorů...
ČVUT eobchod177 CZK Incl.VAT
Červenka: Spotřebitelské úvěry
Publikace je zpracována jako praktický studijní materiál, který obsahuje výklad nejdůležitějších pojmů a pravidel, která souvisí s poskytováním spotřebitelských úvěrů dle zákona č. 257/2016 Sb. Každá kapitola je doplněna kromě praktických příkladů ta...
ČVUT eobchod250 CZK Incl.VAT
Bright blue plastic water bottle.
Bright blue, stylish bottles with a lion motif and the CTU inscription are made of highly heat-resistant tritium. It is a non-hazardous plastic that does not contain harmful phthalates, BPA or heavy metals. Thanks to the material used, the bottle doe...
ČVUT eobchod199 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Lorenz-Landener: Nakládáme zeleninu - zdravě,rychle, chutně pomocí mléčného kvašení

Version 1.
Year of publishing 2016
Number of pages 120 stran
ISBN 978-80-247-5785-8
Price (Incl.VAT 10 %) 299 CZK
In Stock 1 pcs
Quantity  pcs
Description:
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Goods most often bought with the displayed:

Říhová:Zahrada na chatě a chalupě

329 CZK

Rod: Choroby a škůdci na zahradě

339 CZK

Bednářová:Háčkování-figurky v pastelových barvách

299 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk