Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Skořepa, Zdeněk: Geodézie 4
Skripta jsou určena posluchačům bakalářského studijního programu Geodézie a kartografie na Fakultě stavební ČVUT v Praze, případně i pracovníkům z praxe. Zpracování jednotlivých kapitol se opírá o znalosti z matematiky (lineární algebry), teorie chyb...
ČVUT eobchod152 CZK Incl.VAT
Nový, Richard: Hluk a chvění
Kniha se zabývá vyzařováním zvuku z hypotetických a konkrétních zdrojů, šířením zvuku v ideálním a reálném prostředí a hlukovou expozicí člověka ve vztahu k hygienicky únosným akustickým limitům. Je zde uveden ucelený přehled o příčinách vyzařování ...
ČVUT eobchod253 CZK Incl.VAT
Boháček, Jaroslav: Metrology
Skriptum je určeno především studentům předmětu AE0M38MET a zahraničním účastníkům kurzu Athens CTU01, zajišťovaného katedrou měření FEL ČVUT. Publikace je tematicky rozdělena do dvou částí. První je věnována fundamentální metrologii a pojednává o so...
ČVUT eobchod168 CZK Incl.VAT
Raab: Molekulární kuchyně
Chemie v kuchyni i na talíři.....Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumit...
ČVUT eobchod248 CZK Incl.VAT
Sobotová, Jana: Nauka o materiálu I. a II. Cvičení
Skripta jsou určena pro cvičení z předmětu Nauka o materiálu I. a Nauka o materiálu II. Z těchto předmětů studenti skládají dvousemestrální zkoušku v zimní semestru druhého ročníku bakalářského studia. Studenti ve skriptech naleznou všechny potřebné ...
ČVUT eobchod123 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Kolláriková: Moje BIO pochoutky

Year of publishing 2013
ISBN 978-80-247-4651-1
Price (Incl.VAT 10 %) 99 CZK
In Stock 2 pcs
Quantity  pcs
Description:
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci, ale neurazí ani velmi zkušené kuchaře. V úvodní části se čtenář seznámí se zdůvodněním, proč by se měl pídit po netradičních a tzv. zdravých potravinách, jak by si je měl vybírat, kde a od koho je nakupovat a proč jimi nahrazovat některé tradiční potraviny.

Goods most often bought with the displayed:

Československý časopis pro fyziku 6

85 CZK

Vodák:Efektivní vzdělávání zaměstnanců 2.aktualizované ...

319 CZK

Stehlíková: Život s vysokou inteligencí

279 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk