Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Procházka, Jaroslav: Betonové základové a opěrné konstrukce
Učební text vysvětluje principy návrhu a modelování betonových a železobetonových konstrukcí základových deskových a opěrných. Představuje plošné i hlubinné základy, o opěrné i suterénní zdi, železobetonové základové desky spojené se suterénními stěn...
ČVUT eobchod263 CZK Incl.VAT
Ditl, Pavel: Bilancování a simulace systémů v MS Excel
Nejčastěji se setkáváme s bilancováním linek a aparátů při projektování, optimalizaci a rozhodovací činnosti typu "Co se stane, když?" např. při instruktáži a výchově obsluhy, hledání poruch a jejich příčin, hledání úzkých míst linky a ekon...
ČVUT eobchod360 CZK Incl.VAT
Valentová, Jana: Hydraulika podzemní vody
Skripta jsou určena studentům magisterského studia oborů Vodní hospodářství a vodní stavby a Inženýrství životního prostředí Fakulty stavební ČVUT. Cenné informace však mohou získat i studenti Přírodovědecké fakulty UK či jiných univerzit zajímající ...
ČVUT eobchod216 CZK Incl.VAT
Caithamlová, Martina: Řízení nákladů ve zdravotnictví
Skripta jsou určena pro studenty předmětu Řízení nákladů ve zdravotnictví. Učební text je zaměřen především na využitelnost manažerského účetnictví pro management zdravotnických zařízení. Představeny jsou základní pojmy jako náklady a jejich kategori...
ČVUT eobchod327 CZK Incl.VAT
Šťovíček, Pavel: Úvod do obecné algebry s prvky teorie množin
Studijní text pokrývá látku přednášky Algebra pro studijní programy Matematická informatika a Aplikovaná algebra a analýza na FJFI ČVUT. Z větší části se skripta věnují postupnému systematickému zavedení v aplikacích často užívaných algebraických str...
ČVUT eobchod195 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Weinstein: Krájím, krájíš, krájíme - nůž v kuchyni a jak na to

Version 1.
Year of publishing 2015
Number of pages 224 stran, 25x23 cm
ISBN 978-80-247-5276-1
Price (Incl.VAT 10 %) 199 CZK
In Stock 1 pcs
Quantity  pcs
Description:
Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí? Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem.

Goods most often bought with the displayed:

Pospíšil:Mediální výchova

210 CZK

Dvořáček: Kostely

599 CZK

Slouka: Mariánské a morové sloupy Čech a Moravy

149 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk