Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Novák, Martin: Collection of examples from electronics and electrical machines and drives
This collection of examples is intended primarily for students of the Faculty of Mechanical Engineering of the Czech Technical University (CTU) in Prague as support materials to the subjects: Electrical Circuits and Electronics, Electrical Machines a...
ČVUT eobchod128 CZK Incl.VAT
Vícha, Vladimír: Experiments Using Pixel Detector in Teaching Nuclear and Particle Physics
Učební text poskytuje metodické návody pro 50 fyzikálních demonstračních a laboratorních experimentů s pixelovým detektorem MX-10 využitelné na všech školách, kde se vyučuje jaderná a částicová fyzika (převážně VŠ a SŠ, případně ZŠ). Každý experiment...
ČVUT eobchod492 CZK Incl.VAT
Černý, František: Fyzika II
Skripta jsou určena studentům prvního ročníku Fakulty strojní ČVUT v Praze. První část učebního textu pojednává o elektrickém proudu, magnetickém a elektromagnetickém poli, včetně geometrické a vlnové optiky. Druhá část se věnuje kvantové fyzice, kva...
ČVUT eobchod230 CZK Incl.VAT
CD:Matematika - přijímací zkoušky na ČVUT
Matematika
ČVUT eobchod130 CZK Incl.VAT
Čuba, Václav: Praktikum z radiační chemie a fotochemie
Učební text je určený především studentům oboru Jaderná chemie na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze, ale také všem, kteří se věnují studiu či výuce ostatních fyzikálně chemických disciplín. Stručně shrnuje chemické důsledky interakc...
ČVUT eobchod170 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Weinstein: Krájím, krájíš, krájíme - nůž v kuchyni a jak na to

Version 1.
Year of publishing 2015
Number of pages 224 stran, 25x23 cm
ISBN 978-80-247-5276-1
Price (Incl.VAT 10 %) 199 CZK
In Stock 1 pcs
Quantity  pcs
Description:
Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí? Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem.

Goods most often bought with the displayed:

Vše o stavbě domu

129 CZK

Novotný: Nový občanský zákoník - Dědické právo

199 CZK

Vrchovecká: Základy gymnastické přípravy dětí

169 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk