Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Pavelka, Karel: Astronomicko-historické otazníky Mezoameriky a Peru
Unikátnost této knihy tkví v tom, že její podstatná část je založena na vlastních měřeních a jejich zpracování (ať už šlo o měření pro dokumentaci k ochraně památek nebo pro archeoastronomické cíle). Autoři strávili v terénu (v Mexiku, Guatemale, Hon...
ČVUT eobchod333 CZK Incl.VAT
Hájková, Simona: Mobilizace periferních kloubů
Názorný studijní materiál pro studenty oboru Fyzioterapie s diagnostikou funkčních blokád kloubů končetin jako součástí vyšetřovacích postupů. Funkční poruchy kloubů končetin tvoří samostatnou část manuální medicíny a znalost vyšetřovacích postupů k...
ČVUT eobchod367 CZK Incl.VAT
Ryjáček, Pavel: Ocelové mosty. Cvičení
Skriptum je určeno zejména studentům oboru Konstrukce a dopravní stavby a pojednává o návrhu a posouzení ocelového spřaženého silničního mostu v mezních stavech únosnosti i použitelnosti dle platných norem ČSN EN. Obsahuje rovněž návrh a posouzení dů...
ČVUT eobchod133 CZK Incl.VAT
Krbálek, Milan: Teorie míry a Lebesgueova integrálu
V práci je vystavěna ucelená teorie abstraktních množinových měr s důrazem na míry Jordanovu a Lebesgueovu. Následuje teorie abstraktního Lebesgueova integrálu doplněná řadou praktických aplikací demonstrovaných na výpočtech konkrétních vícerozměrnýc...
ČVUT eobchod260 CZK Incl.VAT
Kraus, Ivo: Věda v českých zemích / Dějiny fyziky, geografie, geologie, chemie a matematiky
Monografie je věnována vědám, které se v minulosti navzájem více či méně ovlivňovaly, pracovaly obdobnými metodami a v mnoha případech používaly stejné nebo podobné přístroje. Jejich dějiny u nás jsou součástí evropského kulturního dědictví, a to nej...
ČVUT eobchod517 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Kameník: Maso jako potravina - produkce, složení a vlastnosti masa

Version 1.
Year of publishing 2015
Publisher VFUB
ISBN 978-80-7305-673-5
Price (Incl.VAT 10 %) 299 CZK
In Stock 2 pcs
Quantity  pcs
Description:
Autoři knihy Maso jako potravina jsou odborníci z Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Výzkumného ústavu veterinárního lékařství v Brně i ze zpracovatelskégo průmyslu. Při psaní sledovali jednotlivých kapitol společný cíl ? zprostředkovat čtenářům aktuální poznatky o produkci, složení i vlastnostech masa. Spoustu témat a množství nejrůznějších dat lze získat na internetu během velice krátké doby. Co ale opravdu chybí v takto náhodně vybraných souborech, je komplexnost a jejich vzájemná provázanost. Poslední rozsáhlá odborná monografie vyšla v roce 2000 . Tato nová publikace se vyhýbá technologickým tématům, nejsou zde žádné zpracovatelské postupy. Autoři se zaměřili na oblasti, kterým se poněkud vznešeně říká ?věda o mase?.

Goods most often bought with the displayed:

Doušová: Chemie životního prostředí - úvod do chemie at...

290 CZK

Sýkora:Hydrochemie - pro studenty bakalářského studia

300 CZK

Pokorný:Sensorická analýza potravin - laboratorní cviče...

45 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk