Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Stýblo, Zbyšek: Divadlo: prostor & akce
Divadelní budovy slouží po celý den usilovné práci herců, režisérů a dalších zaměstnanců, zaměřené na několik hodin, kdy přicházejí diváci pro jedinečný prožitek vytrhující je z jejich každodennosti. Místem, kde se obě tváře divadla prolínají, a tím ...
ČVUT eobchod427 CZK Incl.VAT
Budinská, Zuzana: Fyzika II
Skripta Fyzika II slouží jako podklad k přednáškám pro 1. ročník bakalářského studia. Navazují na skripta Fyzika I. Obsah plně pokrývá přednášenou látku a obsahuje následující kapitoly: Magnetické a elektromagnetické pole, Optika, Základy kvantové fy...
ČVUT eobchod357 CZK Incl.VAT
Garlík, Bohumír: Od chytrých sítí po chytré budovy, města a dopravu v prostředí umělé inteligence
Monografie se zabývá různými algoritmy a aplikacemi založenými na teorii optimalizace, optimalizačními metodami s cílem dosažení předpokládaných závěrů a funkcí komponent v systému chytrých sítí. Snaží se ukázat optimální výhodu sítě energetických zd...
ČVUT eobchod349 CZK Incl.VAT
Fassati, Tomáš: Praktická globální vizuální komunikace III. díl / Systémy komunikace, jejich tvorba ...
Elektronická verze (ve formátu PDF) učebního textu o globální vizuální komunikaci komplexně seznamuje s problematikou mezinárodní řeči barev a grafických symbolů, která je užívána ve veřejném prostoru laiky i odborníky ve většině oborů lidské činnost...
ČVUT eobchod228 CZK Incl.VAT
Stýblo, Zbyšek: Prostory pro gastronomii
Publikace Prostory pro gastronomii reaguje na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Zrušení přísných zařizovacích i ostatních regulací otevřelo v této oblasti nejen široké možnosti různým kuchyním, ale i racionalizaci uspo...
ČVUT eobchod349 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Dvořák: Chemie na talíři

Version 1.
Year of publishing 2021
Number of pages 208 stran
ISBN 978-80-271-2881-5
Price (Incl.VAT 10 %) 399 CZK
In Stock 6 pcs
Quantity  pcs
Description:
?Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit.? Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první, a nádavkem dostanete ještě obrovské množství překvapivých, zábavných, zajímavých a fundovaných informací o tom, jaké chemické a fyzikální procesy jsou odpovědné za středně propečený hovězí steak, omamnou vůni smaženého řízku, křupavou zeleninu, nadýchaný popcorn nebo tu nejlepší domácí zmrzlinu? vzorce ještě nikdy nebyly tak přístupné a zábavné!

Goods most often bought with the displayed:

Vítek: Mosty v České republice

600 CZK

Bilina: Němčina - slovíčka a gramatika pro začátečníky

149 CZK

Bílý:Klementýnka

363 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk