Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Kraus, Ivo: Fyzika v kulturních dějinách Evropy. Romantici a klasikové
Čtvrtý díl Fyziky v kulturních dějinách Evropy je věnován životním osudům a vědeckým zásluhám především těch fyziků vychovaných klasickou fenomenologickou školou, jejichž dílo se stalo základem moderní atomové teorie. Příběhy jsou řazeny podle letopo...
ČVUT eobchod393 CZK Incl.VAT
Němec, Mojmír: Praktikum z jaderné chemie a radiochemie I
Skripta shrnují návody k úlohám, které jsou náplní dvou základních praktik pro studenty 3. ročníku bakalářského studia a jednoho pokročilého praktika pro studenty 1. ročníku navazujícího magisterského studia oboru Jaderná chemie na FJFI ČVUT v Praze....
ČVUT eobchod184 CZK Incl.VAT
Virius, Miroslav: Programovací jazyk C++ 1. díl
První díl výukového textu k přednášce Programování v C++. Obsahuje dva rozsáhlé úvodní příklady a pokrývá především následující témata: způsob popisu jazyka C++, příkazy, základní datové typy a jejich vlastnosti, uživatelem definované neobjektové typ...
ČVUT eobchod303 CZK Incl.VAT
Kožíšek, Jan: Statistická a rozhodovací analýza
Učební text Statistická a rozhodovací analýza obsahuje základní metody popisné statistiky včetně párové a vícenásobné regresní a korelační analýzy. Dále potom používá diskrétní a spojitá rozdělení jako pravděpodobnostní modely pro rozhodování v předv...
ČVUT eobchod340 CZK Incl.VAT
Kubátová, Hana: Struktura a architektura počítačů s řešenými příklady
Skripta pro studenty 1. ročníku jako podklad pro povinný předmět BI-SAP programu Informatika. Učební text podává základní údaje o struktuře a architektuře číslicových počítačů. Obsahuje 5 kapitol rozdělených podle obsahu cvičení - proseminářů, ve kte...
ČVUT eobchod144 CZK Incl.VAT
Hide slider
 

Dvořák: Chemie na talíři

Version 1.
Year of publishing 2021
Number of pages 208 stran
ISBN 978-80-271-2881-5
Price (Incl.VAT 10 %) 399 CZK
In Stock 10 pcs
Quantity  pcs
Description:
?Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit.? Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první, a nádavkem dostanete ještě obrovské množství překvapivých, zábavných, zajímavých a fundovaných informací o tom, jaké chemické a fyzikální procesy jsou odpovědné za středně propečený hovězí steak, omamnou vůni smaženého řízku, křupavou zeleninu, nadýchaný popcorn nebo tu nejlepší domácí zmrzlinu? vzorce ještě nikdy nebyly tak přístupné a zábavné!

Goods most often bought with the displayed:

Oxymoron & Pleonasm: Conversations on American Critical...

490 CZK

Hradil:Biodynamické vinohradnictví a vinařství

199 CZK

Kerhart: Cestování - nejlepší životní investice

229 CZK
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk