Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Dylevský, Ivan: Anatomie dítěte - Nipioanatomie 2. díl
Druhý díl Anatomie dítěte organicky navazuje na první díl monografie mapující stavbu dětského organismu a je zaměřen především na anatomii dětských orgánů. Kromě popisu makroskopické a mikroskopické stavby jednotlivých orgánových systémů vycházející ...
ČVUT eobchod726 Kč vč.DPH
Dámské tričko ČVUT s motivem lva
Dámské tričko s krátkým rukávem s modrým potiskem ČVUT. 100% bavlna, 190 g/m2. Značka: SOL´S.
ČVUT eobchod210 Kč vč.DPH
Šolcová, Alena: Kapitoly z historie matematiky a informatiky
Učební text je především určený studentům denního i kombinovaného bakalářského studia informatiky na Fakultě informačních technologií ČVUT v Praze, ale i dalším zájemcům o historii matematiky a informatiky. Časově podává stručný přehled o vývoji někt...
ČVUT eobchod212 Kč vč.DPH
Boháček, Jaroslav: Metrologie
Skripta jsou určena pro studenty Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze, předmět Metrologie. Jejich první část je zaměřena na základní otázky obecné metrologie a konkrétně pojednává o jednotkách fyzikálních veličin a jejich etalonech, měřicích metodác...
ČVUT eobchod205 Kč vč.DPH
Krejčiříková, Hana: Železniční stavby 1 / 1. část
Skripta jsou přednostně určena pro předmět přednášený ve 3. ročníku programu Stavební inženýrství (SI), Konstrukce a dopravní stavby (K) Fakulty stavební ČVUT v Praze. Jednotlivé části obsahují jak základní teoretická řešení konstrukcí železničního s...
ČVUT eobchod230 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Raab: Molekulární kuchyně

Rok vydání 2014
Nakladatel Dauphin
ISBN 978-80-7272-929-5
Cena (vč.DPH 10 %) 248 Kč
Skladem 15 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Chemie v kuchyni i na talíři.....Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme - tedy psychologii jídel a nápojů. Ač samotný název knihy k tomu nabádá autor se záměrně vyhýbá módnímu trendu molekulární zážitkové gastronomie, není v jejím kontextu důležitý. Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře - kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kotlík:Stavební materiály historických objektů

183 Kč

McMurry: Organická chemie

1600 Kč

Gros: Velká kniha logistiky

590 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk