Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Ditl, Pavel: Bilancování a simulace systémů v MS Excel
Nejčastěji se setkáváme s bilancováním linek a aparátů při projektování, optimalizaci a rozhodovací činnosti typu "Co se stane, když?" např. při instruktáži a výchově obsluhy, hledání poruch a jejich příčin, hledání úzkých míst linky a ekon...
ČVUT eobchod327 Kč vč.DPH
Pokorný, Jaroslav: Databázové systémy
Vysokoškolská učebnice provádí čtenáře problematikou návrhu a implementace databází. Autoři seznamují studenty s potřebnou teorií doplněnou množstvím praktických příkladů. Jádrem učebnice jsou relační databázové systémy, které navzdory předpovědím st...
ČVUT eobchod327 Kč vč.DPH
Kraus, Ivo: Fyzika v kulturních dějinách Evropy 5. díl Atomový věk
Dvacáté století dosáhlo v historii naší planety nejen smutného prvenství v desítkách milionů obětí válečných konfliktů, ale, naštěstí, i v úspěších exaktních věd; díky nim je náš život snazší a bohatší. Cesty k využití jaderného štěpení, tranzistorov...
ČVUT eobchod347 Kč vč.DPH
Kravata s motivy lva
Elegantní hedvábná kravata s motivy lva v dárkové krabičce českým nebo anglickým logem ČVUT, s teflonovou úpravou. Zvolenou variantu prosím připište do poznámek objednávky.
ČVUT eobchod550 Kč vč.DPH
Azurově modrá Tritanová lahev.
Zářivě modré, stylové lahve s motivem lva a nápisem ČVUT, jsou vyrobeny z vysoce tepelně odolného tritanu. Jedná se o zdravotně nezávadný plast, který neobsahuje škodlivé ftaláty, BPA, ani těžké kovy. Díky použitému materiálu láhev není cítit po plas...
ČVUT eobchod179 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Raab: Molekulární kuchyně

Rok vydání 2014
Nakladatel Dauphin
ISBN 978-80-7272-929-5
Cena (vč.DPH 10 %) 248 Kč
Skladem 4 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Chemie v kuchyni i na talíři.....Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme - tedy psychologii jídel a nápojů. Ač samotný název knihy k tomu nabádá autor se záměrně vyhýbá módnímu trendu molekulární zážitkové gastronomie, není v jejím kontextu důležitý. Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře - kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Blažek: Základy zpracování a využití ropy

219 Kč

Kuta: Technologie a zařízení pro zpracovávání kaučuků a...

221 Kč

Freisleben: Základy strojnictví

286 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk