Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Vedral, Josef: Číslicové měřicí přístroje
Kniha popisuje vlastnosti a způsoby měření elektrických veličin číslicovými měřicími přístroji. Mimo základních metod měření těchto veličin jsou uvedeny i postupy méně tradiční a přístroje s cílem dosažení vysoké přesnosti a reprodukovatelnosti výsle...
ČVUT eobchod237 Kč vč.DPH
Dámské tričko ČVUT s motivem lva
Dámské tričko s krátkým rukávem s modrým potiskem ČVUT. 100% bavlna, 190 g/m2. Značka: SOL´S.
ČVUT eobchod210 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Java 1. díl / Programovací jazyk
Tato skripta představují první díl učebnice programovacího jazyka Java. Jsou určena studetům Fakulty jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze, kteří již umějí základy programování. To znamená, že znají pojmy jako programovací jazyk, identifikátor,...
ČVUT eobchod227 Kč vč.DPH
Síťovka modrá.
Klasická síťovka jako náhrada plastových tašek. Nosnost 15kg, objem 20L. Materiál polyesterové vlákno.
ČVUT eobchod139 Kč vč.DPH
Krbálek, Milan: Teorie míry a Lebesgueova integrálu
V práci je vystavěna ucelená teorie abstraktních množinových měr s důrazem na míry Jordanovu a Lebesgueovu. Následuje teorie abstraktního Lebesgueova integrálu doplněná řadou praktických aplikací demonstrovaných na výpočtech konkrétních vícerozměrnýc...
ČVUT eobchod260 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Raab: Molekulární kuchyně

Rok vydání 2014
Nakladatel Dauphin
ISBN 978-80-7272-929-5
Cena (vč.DPH 10 %) 248 Kč
Skladem 5 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Chemie v kuchyni i na talíři.....Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme - tedy psychologii jídel a nápojů. Ač samotný název knihy k tomu nabádá autor se záměrně vyhýbá módnímu trendu molekulární zážitkové gastronomie, není v jejím kontextu důležitý. Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře - kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Linhart: Toxikologie: Interakce škodlivých látek s živý...

540 Kč

McMurry: Organická chemie

1600 Kč

Vojtěch: Materiály a jejich mezní stavy

221 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk