Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Vícha, Vladimír: Experimenty s pixelovým detektorem pro výuku jaderné a částicové fyziky
Publikace poskytuje metodické návody pro 50 fyzikálních demonstračních a laboratorních experimentů s pixelovým detektorem MX-10 využitelné na všech školách, kde se vyučuje jaderná a částicová fyzika (převážně VŠ a SŠ, případně ZŠ). Každý experiment o...
ČVUT eobchod179 Kč vč.DPH
Skořepa, Zdeněk: Geodézie 4
Skripta jsou určena posluchačům bakalářského studijního programu Geodézie a kartografie na Fakultě stavební ČVUT v Praze, případně i pracovníkům z praxe. Zpracování jednotlivých kapitol se opírá o znalosti z matematiky (lineární algebry), teorie chyb...
ČVUT eobchod152 Kč vč.DPH
Kostelecký, Jakub: Globální polohové souřadnicové systémy
Učební text seznamuje studenty s definicí a tvorbou globálních souřadnicových systémů, které tvoří základ pro použití metod kosmické geodézie pro určování polohy - zejména nejznámější a široce využívané technologie GPS. Kromě definice a realizace (pr...
ČVUT eobchod157 Kč vč.DPH
Sluneční brýle ČVUT
Plastové sluneční brýle s potiskem ČVUT. Modrý transparentní rámeček i nožičky a barevnými metalickými čočkami, ochrana UV 400. V ceně je i modrý látkový obal s potiskem ČVUT.
ČVUT eobchod99 Kč vč.DPH
Azurově modrá Tritanová lahev.
Zářivě modrá plastová lahev na vodu s motivem lva a nápisem ČVUT. Nerezové víčko a dno.
ČVUT eobchod179 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Raab: Molekulární kuchyně

Rok vydání 2014
Nakladatel Dauphin
ISBN 978-80-7272-929-5
Cena (vč.DPH 10 %) 248 Kč
Skladem 5 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Chemie v kuchyni i na talíři.....Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme - tedy psychologii jídel a nápojů. Ač samotný název knihy k tomu nabádá autor se záměrně vyhýbá módnímu trendu molekulární zážitkové gastronomie, není v jejím kontextu důležitý. Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře - kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Linhart: Toxikologie: Interakce škodlivých látek s živý...

540 Kč

Kuta: Technologie a zařízení pro zpracovávání kaučuků a...

221 Kč

McMurry: Organická chemie

1600 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk