Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Demo, Pavel: Fyzika
Skripta k předmětu Fyzika (102FY01) určená pro základní kmen prvního ročníku bakalářského studia v oboru SI (studijní program B3651). Obsahem učebního textu jsou teoretické základy hmoty a struktury, mechanika hmotného bodu, gravitační pole, kmity, v...
ČVUT eobchod277 Kč vč.DPH
Černý, František: Fyzika II
Skripta jsou určena studentům prvního ročníku Fakulty strojní ČVUT v Praze. První část učebního textu pojednává o elektrickém proudu, magnetickém a elektromagnetickém poli, včetně geometrické a vlnové optiky. Druhá část se věnuje kvantové fyzice, kva...
ČVUT eobchod230 Kč vč.DPH
Samek, Ladislav: Sbírka příkladů z Fyziky II
Skripta jsou určena studentům prvních ročníků Fakulty strojní ČVUT v Praze, slouží k procvičení látky přednášené v předmětech Fyzika I. a Fyzika II. Příklady jsou v textu členeny do kapitol tak, aby nejen navazovaly na obsah přednášených předmětů, al...
ČVUT eobchod137 Kč vč.DPH
Taška přes rameno ČVUT, šedá
Taška na dokumenty do velikosti A3, nastavitelný popruh, polstrované dno, prostorná hlavní kapsa s možností rozšíření; rychlý přístup do tašky přes zip. Rozměry: š 37 x v 47/35 x h 9 cm, materiál: polyester, značka: Halfar.
ČVUT eobchod499 Kč vč.DPH
Azurově modrá Tritanová lahev.
Zářivě modrá plastová lahev na vodu s motivem lva a nápisem ČVUT. Nerezové víčko a dno.
ČVUT eobchod179 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Raab: Molekulární kuchyně

Rok vydání 2014
Nakladatel Dauphin
ISBN 978-80-7272-929-5
Cena (vč.DPH 10 %) 248 Kč
Skladem 5 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Chemie v kuchyni i na talíři.....Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme - tedy psychologii jídel a nápojů. Ač samotný název knihy k tomu nabádá autor se záměrně vyhýbá módnímu trendu molekulární zážitkové gastronomie, není v jejím kontextu důležitý. Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře - kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Briš:Lepení v praxi

199 Kč

Kuta: Technologie a zařízení pro zpracovávání kaučuků a...

221 Kč

Freisleben: Základy strojnictví

286 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk