Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Pavelka, Karel: Exaktní metody průzkumu památek s využitím geodetických a geofyzikálních metod
Tato monografie je výstupem dlouhodobé činnosti členů laboratoře fotogrammetrie, zaměřené na dokumentaci historických památkových objektů. Publikace se věnuje jak tradičním, byť ne zcela běžným metodám dokumentace - např. fotogrammetrii, tak i netrad...
ČVUT eobchod243 Kč vč.DPH
Jareš, Martin: Integrovaná doprava v praxi. Jedna jízdenka, jeden tarif, jeden jízdní řád, jedna síť
Publikace je zaměřena na integraci veřejné městské a regionální dopravy v rámci integrovaných dopravních systémů. V úvodní části jsou představeny výchozí podmínky a významné zákony ovlivňující veřejnou dopravu doprovázené shrnutím důvodů, proč by int...
ČVUT eobchod202 Kč vč.DPH
Berka, Roman: Multimédia I
Skriptum Multimédia I je určeno pro studenty druhého ročníku studijního programu Softwarové inženýrství a technologie v zaměření Multimédia na Fakultě elektrotechnické ČVUT v Praze. Text je přehledem teoretických a praktických znalostí pokrývajících ...
ČVUT eobchod194 Kč vč.DPH
Lafata, Pavel: Optické přístupové sítě FTTx a NGA
Komunikace po optických vláknech patří neodmyslitelně k řešení páteřních telekomunikačních sítí a postupně proniká i do sítí přístupových. Využívá se přitom zejména tzv. pasivních optických sítí, ve kterých se dosahuje rychlostí jednotek až desítek G...
ČVUT eobchod370 Kč vč.DPH
Medřický, Vladimír: Vodní cesty. Navrhování plavebních komor
Učební text je určen studentům magisterského studia oboru Vodní hospodářství a vodní stavby Fakulty stavební ČVUT v Praze a dále pro studenty předmětu Jezy a vodní cesty bakalářského studia oboru Stavební inženýrství. Cenné informace však mohou získa...
ČVUT eobchod155 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Raab: Molekulární kuchyně

Rok vydání 2014
Nakladatel Dauphin
ISBN 978-80-7272-929-5
Cena (vč.DPH 10 %) 248 Kč
Skladem 4 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Chemie v kuchyni i na talíři.....Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme - tedy psychologii jídel a nápojů. Ač samotný název knihy k tomu nabádá autor se záměrně vyhýbá módnímu trendu molekulární zážitkové gastronomie, není v jejím kontextu důležitý. Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře - kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kratochvíl: Chemie a fyzika pevných léčiv

250 Kč

Vojtěch: Materiály a jejich mezní stavy

325 Kč

Vojtěch: Kovové materiály

253 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk