Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Suchánek, Jan: Erozivní opotřebení materiálů
Častou příčinou poruch funkčních součástí strojního zařízení v řadě technologických procesů je jejich opotřebení vyvolané účinkem tvrdých, obvykle minerálních, částic. Ty mohou působit na povrch součástí abrazivně nebo erozivně v závislosti na vnější...
ČVUT eobchod249 Kč vč.DPH
Caravanasová, Ludmila: Glossary of Architectural Terms
Glosář je určený pro výuku odborné angličtiny na fakultách architektury, lze jej však využít i na fakultách stavebních či jiných školách podobného zaměření. Shrnuje podstatnou část odborné terminologie z okruhu architektury a je vhodnou pomůckou pro ...
ČVUT eobchod147 Kč vč.DPH
Schleger, Eduard: Jak se vymýšlí architektura?
Kniha pomocí citací a komentářů přibližuje navrhování staveb v textech, které ve své době vývoj této disciplíny ovlivnily a dnes již nejsou snadno dostupné. Pozornost je soustředěna na období začátku 20. století, kdy vyšly dva texty, jež měly vliv ne...
ČVUT eobchod126 Kč vč.DPH
Sejkot, Roman: Kniha FOTOGRAFIE / Od fotogramu k výpočetní fotografii
Kniha se zabývá obrazovým fenoménem, prozíravě již v roce 1839 nazvaným fotografie, z nejrůznějších hledisek a vybízí k úvahám o dalekosáhlém významu fotografie pro veškeré poznání lidstva, od prvních fotogramů po Hubbleův teleskop. Předkládá vývoj,...
ČVUT eobchod471 Kč vč.DPH
Bašta, Jiří: Regulace v technice prostředí staveb
Kniha je určena především specialistům oborů Technika prostředí, Inteligentní budovy a Facility Management, kteří při svém úzkém odborném zaměření na vytápění, zdroje tepla, vzduchotechniku a snižování hluku postrádají znalosti z mezioborové disciplí...
ČVUT eobchod230 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Lazarová: Moderní česká kuchařka aneb návrat k domácí stravě

Vydání 1.
Rok vydání 2014
Nakladatel CP
ISBN 978-80-264-0133-9
Cena (vč.DPH 10 %) 299 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Dopřejte si dobrou českou kuchyni, a nedejte na mýty, že je nezdravá. Úspěšná brněnská výživová poradkyně společně se svou maminkou vám předkládají recepty pro přípravu 72 těch nejklasičtějších našich domácích jídel, jejichž vůně ve vás vyvolá vzpomínky na dětství u babičky. Naučte se je vařit nebo darujte tuto knihu tomu, kdo vám vaří! ??Pokrmy připravené doma, z čerstvých surovin a bez použití chemických přidaných látek jsou vždy zdravější, než průmyslově vyrobená strava, tvářící se jako zdravá, leč ?obohacená" konzervanty. Važme si moudrosti našich předků, kteří se neřídili ?trendy?, ale zdravým selským rozumem a léty prověřenými zkušenostmi. Jídlo musí být výživné a zároveň chutné - česká kuchyně splňuje obojí. Pokud jídlo připravíte z čerstvých a nezávadných potravin, je domácí kuchyně nepřekonatelná ve všech směrech.? -Monika Lazarová, autorka A jakou starou dobrou klasiku se podle této knihy naučíte připravovat? -kachničku, gulášek, pečeného králíka, plněný paprikový lusk, staročeskou pučálku?, -kuřecí, hovězí a vepřové na mnoho způsobů?, -řadu klasických polévek, omáček, pomazánek či moučníků?, Každý recept je opatřen fotografií finálního pokrmu a u některých naleznete také sérii fotografií postupových. Autorka Monika Lazarová pracuje jako nutriční terapeut, zaměřený na zdraví a kvalitu potravin. Ve své praxi neužívá ani koktejly, tabletky na hubnutí, přísné diety, detoxikační čaje ani nic podobného, ale učí lidi jíst tak, aby byli zdraví, cítili se dobře a uměli se orientovat na trhu plném nekvalitních potravin.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Roberts:Angličtí mušketýři 1588 - 1688

267 Kč

Wozniak:iWoz Steve Wozniak

280 Kč

Kolektiv:Frazeologický a idiomatický slovník č-a

210 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk