Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Veselá, Eva: Handbook of Laboratory Experiments in Physics
Učební text obsahuje obecné poznatky týkající se měření, měřicích metod, zpracování měření, a to včetně nejistot a jejich stanovení. Sestává celkem ze 40 návodů k úlohám a jejich popisu. Úlohy jsou zvoleny tak, aby navazovaly na přednášenou látku z p...
ČVUT eobchod192 Kč vč.DPH
Holický, Milan: Hodnocení existujících konstrukcí
Význam prodlužování životnosti existujících konstrukcí neustále roste a s ním je spojené i zdokonalování metodických postupů jejich hodnocení. Uplatňuje se zejména v oblasti stavebnictví a ochrany památkových objektů. Cílí nejen na obytné a veřejné b...
ČVUT eobchod120 Kč vč.DPH
Bubeník, František: Matematika 1
Skripta jsou určena jako základní studijní materiál pro předmět Matematika 1 v úvodu studia bakalářských studijních programů na Fakultě stavební ČVUT v Praze. Obsahují všechny základní partie, které jsou zařazeny do výuky předmětu a jsou součástí pře...
ČVUT eobchod177 Kč vč.DPH
Raab: Molekulární kuchyně
Chemie v kuchyni i na talíři.....Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumit...
ČVUT eobchod248 Kč vč.DPH
Strnad, Ladislav: Synchronizace sítí
S nástupem digitální techniky v telekomunikačních sítích se objevil nový problém, totiž problém fázového vztahu signálů. Jeho řešení v síti bývá předpokladem její funkčnosti. Problémy synchronizace je možno členit na ty, které souvisejí se synchroni...
ČVUT eobchod181 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Lazarová: Moderní česká kuchařka aneb návrat k domácí stravě

Vydání 1.
Rok vydání 2014
Nakladatel CP
ISBN 978-80-264-0133-9
Cena (vč.DPH 10 %) 299 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Dopřejte si dobrou českou kuchyni, a nedejte na mýty, že je nezdravá. Úspěšná brněnská výživová poradkyně společně se svou maminkou vám předkládají recepty pro přípravu 72 těch nejklasičtějších našich domácích jídel, jejichž vůně ve vás vyvolá vzpomínky na dětství u babičky. Naučte se je vařit nebo darujte tuto knihu tomu, kdo vám vaří! ??Pokrmy připravené doma, z čerstvých surovin a bez použití chemických přidaných látek jsou vždy zdravější, než průmyslově vyrobená strava, tvářící se jako zdravá, leč ?obohacená" konzervanty. Važme si moudrosti našich předků, kteří se neřídili ?trendy?, ale zdravým selským rozumem a léty prověřenými zkušenostmi. Jídlo musí být výživné a zároveň chutné - česká kuchyně splňuje obojí. Pokud jídlo připravíte z čerstvých a nezávadných potravin, je domácí kuchyně nepřekonatelná ve všech směrech.? -Monika Lazarová, autorka A jakou starou dobrou klasiku se podle této knihy naučíte připravovat? -kachničku, gulášek, pečeného králíka, plněný paprikový lusk, staročeskou pučálku?, -kuřecí, hovězí a vepřové na mnoho způsobů?, -řadu klasických polévek, omáček, pomazánek či moučníků?, Každý recept je opatřen fotografií finálního pokrmu a u některých naleznete také sérii fotografií postupových. Autorka Monika Lazarová pracuje jako nutriční terapeut, zaměřený na zdraví a kvalitu potravin. Ve své praxi neužívá ani koktejly, tabletky na hubnutí, přísné diety, detoxikační čaje ani nic podobného, ale učí lidi jíst tak, aby byli zdraví, cítili se dobře a uměli se orientovat na trhu plném nekvalitních potravin.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Robová: Sbírka aplikačních úloh ze středoškolské matema...

186 Kč

Mareček: Chemie pro čtyřletá gymnázia 1.díl

165 Kč

Howe:LightWave 3D 8 Názorný průvodce

390 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk