Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Veselá, Eva: Handbook of Laboratory Experiments in Physics
Učební text obsahuje obecné poznatky týkající se měření, měřicích metod, zpracování měření, a to včetně nejistot a jejich stanovení. Sestává celkem ze 40 návodů k úlohám a jejich popisu. Úlohy jsou zvoleny tak, aby navazovaly na přednášenou látku z p...
ČVUT eobchod192 Kč vč.DPH
Berka, Roman: Multimédia I
Skriptum Multimédia I je určeno pro studenty druhého ročníku studijního programu Softwarové inženýrství a technologie v zaměření Multimédia na Fakultě elektrotechnické ČVUT v Praze. Text je přehledem teoretických a praktických znalostí pokrývajících ...
ČVUT eobchod189 Kč vč.DPH
Achtenová, Gabriela: Planetary Gear Sets in Automotive Transmissions
Učební text zahrnuje výklad výpočtu kinematických, momentových a energetických poměrů u planetových soukolí s jedním a více stupni volnosti, používaných v převodových ústrojích motorových vozidel.
ČVUT eobchod113 Kč vč.DPH
Drkal, František: Větrání
Tepelná pohoda a bilance ve větraných a klimatizovaných prostorech. Proudění vzduchu v prostoru, výústky pro přívod a odvod vzduchu. Vzduchotechnické sítě, ventilátor a potrubní síť. Vlhký vzduch a jeho úpravy. Zpětné získávání tepla. Tepelná zátěž. ...
ČVUT eobchod209 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Základy algoritmizace v C++
Výukový text k přednášce Základy algoritmizace pokrývá především následující témata: Co je to algoritmus, datové struktury, metody návrhu algoritmu, rekurze a práce s ní, algoritmy pro řazení ("třídění"), algoritmy využívají binární strom, ...
ČVUT eobchod275 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Lazarová: Moderní česká kuchařka aneb návrat k domácí stravě

Vydání 1.
Rok vydání 2014
Nakladatel CP
ISBN 978-80-264-0133-9
Cena (vč.DPH 10 %) 299 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Dopřejte si dobrou českou kuchyni, a nedejte na mýty, že je nezdravá. Úspěšná brněnská výživová poradkyně společně se svou maminkou vám předkládají recepty pro přípravu 72 těch nejklasičtějších našich domácích jídel, jejichž vůně ve vás vyvolá vzpomínky na dětství u babičky. Naučte se je vařit nebo darujte tuto knihu tomu, kdo vám vaří! ??Pokrmy připravené doma, z čerstvých surovin a bez použití chemických přidaných látek jsou vždy zdravější, než průmyslově vyrobená strava, tvářící se jako zdravá, leč ?obohacená" konzervanty. Važme si moudrosti našich předků, kteří se neřídili ?trendy?, ale zdravým selským rozumem a léty prověřenými zkušenostmi. Jídlo musí být výživné a zároveň chutné - česká kuchyně splňuje obojí. Pokud jídlo připravíte z čerstvých a nezávadných potravin, je domácí kuchyně nepřekonatelná ve všech směrech.? -Monika Lazarová, autorka A jakou starou dobrou klasiku se podle této knihy naučíte připravovat? -kachničku, gulášek, pečeného králíka, plněný paprikový lusk, staročeskou pučálku?, -kuřecí, hovězí a vepřové na mnoho způsobů?, -řadu klasických polévek, omáček, pomazánek či moučníků?, Každý recept je opatřen fotografií finálního pokrmu a u některých naleznete také sérii fotografií postupových. Autorka Monika Lazarová pracuje jako nutriční terapeut, zaměřený na zdraví a kvalitu potravin. Ve své praxi neužívá ani koktejly, tabletky na hubnutí, přísné diety, detoxikační čaje ani nic podobného, ale učí lidi jíst tak, aby byli zdraví, cítili se dobře a uměli se orientovat na trhu plném nekvalitních potravin.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Dvořáčková: Chemie pro každého - rychlokurz chemie

189 Kč

Skálová:Anglicko-český lexikon

200 Kč

Žmijovský: 333 tipů a triků pro systém Joomla!

302 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk