Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Pavelka, Karel: Astronomicko-historické otazníky Mezoameriky a Peru
Unikátnost této knihy tkví v tom, že její podstatná část je založena na vlastních měřeních a jejich zpracování (ať už šlo o měření pro dokumentaci k ochraně památek nebo pro archeoastronomické cíle). Autoři strávili v terénu (v Mexiku, Guatemale, Hon...
ČVUT eobchod333 Kč vč.DPH
Nováková, Zdenka: INTERIOR DESIGN - IN 1
Skripta určená pro zahraniční studenty mají poskytnout základní informace k řešení interiéru stavby ve smyslu vytvoření co nejvhodnějšího prostředí z hlediska funkce i výtvarného vyznění. Výklad je zaměřen na pojetí interiéru jako součásti komplexní ...
ČVUT eobchod265 Kč vč.DPH
Neustupa, Jiří: Matematika II
Skripta s výkladem a s příklady k přednášce i ke cvičení z látky předmětu Matematika II, jehož obsahem jsou témata: Diferenciální počet funkce více proměnných - limita, spojitost, parciální derivace, gradient, iplicitní funkce, extrémy. Integrální po...
ČVUT eobchod179 Kč vč.DPH
Bubeník, František: Matematika 1
Skripta jsou určena jako základní studijní materiál pro předmět Matematika 1 v úvodu studia bakalářských studijních programů na Fakultě stavební ČVUT v Praze. Obsahují všechny základní partie, které jsou zařazeny do výuky předmětu a jsou součástí pře...
ČVUT eobchod177 Kč vč.DPH
Vorel, Jakub: Urban Simulation Modeling. An Introduction and Experimental Applications in the Czech ...
Anglicky psaná monografie seznamuje čtenáře s teoretickými základy a praktickým uplatněním simulačních modelů měst a městských regionů. První část knihy využívá jedenácti vybraných urbánních simulačních modelů k ilustraci základních principů a východ...
ČVUT eobchod398 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Weinstein: Krájím, krájíš, krájíme - nůž v kuchyni a jak na to

Vydání 1.
Rok vydání 2015
Rozsah 224 stran, 25x23 cm
ISBN 978-80-247-5276-1
Cena (vč.DPH 10 %) 199 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí? Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Církevní stavby - Stavební kniha 2012

240 Kč

Michňová:Němčina Business Deutsch

199 Kč

3. vodohospodářská konference 2003 Sborník příspěvků

342 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk