Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Veselá, Eva: Handbook of Laboratory Experiments in Physics
Učební text obsahuje obecné poznatky týkající se měření, měřicích metod, zpracování měření, a to včetně nejistot a jejich stanovení. Sestává celkem ze 40 návodů k úlohám a jejich popisu. Úlohy jsou zvoleny tak, aby navazovaly na přednášenou látku z p...
ČVUT eobchod192 Kč vč.DPH
Holický, Milan: Hodnocení existujících konstrukcí
Význam prodlužování životnosti existujících konstrukcí neustále roste a s ním je spojené i zdokonalování metodických postupů jejich hodnocení. Uplatňuje se zejména v oblasti stavebnictví a ochrany památkových objektů. Cílí nejen na obytné a veřejné b...
ČVUT eobchod120 Kč vč.DPH
Kravata s motivy lva
Elegantní hedvábná kravata s motivy lva v dárkové krabičce českým nebo anglickým logem ČVUT, s teflonovou úpravou. Zvolenou variantu prosím připište do poznámek objednávky.
ČVUT eobchod550 Kč vč.DPH
Boháček, Jaroslav: Metrologie
Skripta jsou určena pro studenty Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze, předmět Metrologie. Jejich první část je zaměřena na základní otázky obecné metrologie a konkrétně pojednává o jednotkách fyzikálních veličin a jejich etalonech, měřicích metodác...
ČVUT eobchod205 Kč vč.DPH
Vorel, Jakub: Urban Simulation Modeling. An Introduction and Experimental Applications in the Czech ...
Anglicky psaná monografie seznamuje čtenáře s teoretickými základy a praktickým uplatněním simulačních modelů měst a městských regionů. První část knihy využívá jedenácti vybraných urbánních simulačních modelů k ilustraci základních principů a východ...
ČVUT eobchod398 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Weinstein: Krájím, krájíš, krájíme - nůž v kuchyni a jak na to

Vydání 1.
Rok vydání 2015
Rozsah 224 stran, 25x23 cm
ISBN 978-80-247-5276-1
Cena (vč.DPH 10 %) 199 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí? Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Donnelly: Management

999 Kč

Corner:Top Places in the World - Naj místa světa

149 Kč

Crhák: Výtvarná geometrie plus

699 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk