Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Fiala, Jaroslav: Elektronová struktura a reaktivita povrchů a rozhraní
Monografie pojednává o atomové struktuře povrchu těles a rozhraní mezi částicemi disperzních systémů. Výklad vychází z rozboru elektronové konfigurace, která určuje vazbu látek a jejich reaktivitu, jež je principem veškeré chemické i materiálové tech...
ČVUT eobchod393 Kč vč.DPH
Kraus, Ivo: FYZIKA / Encyklopedie velkých objevů a osobností
Čím lépe se ve vědě chceme uplatnit, tím dokonalejším rozhledem po mezioborových a společenských vazbách bychom měli být vybaveni. Ke splnění takového cíle přispívá i znalost vývoje vědních oblastí. Právě tato nezpochybnitelná věčná pravda vedla auto...
ČVUT eobchod690 Kč vč.DPH
Beňo, Luděk: Letadla
Vysokoškolská učebnice je určena především studentům programů zaměřených na leteckou dopravu a provoz letadel. Reflektuje význam znalostí problematiky letadel a jejich systémů pro celou šíři odborných profesí, které se zabývají leteckým provozem. Nap...
ČVUT eobchod370 Kč vč.DPH
Podzimek, František: Radiologická fyzika - Ochrana před ionizujícím zářením
Multimediální učební text je zaměřený na problematiku ochrany před přírodními a umělými zdroji ionizujícího záření. Znalost výskytu ionizujícího záření a jeho použití je základní podmínkou pro pochopení přincipů ochrany před ním. Publikace je určena ...
ČVUT eobchod459 Kč vč.DPH
Trhací blok CTU
Poznámkový trhací blok, 50 potištěných listů s logem CTU.
ČVUT eobchod55 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Pavloušek: Výroba vína u malovinařů

Vydání 2.
Rok vydání 2010
ISBN 978-80-247-3487-3
Cena (vč.DPH 10 %) 189 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy. Malovinaři se v první části knížky dozví podstatné informace týkající se všech fází procesu výroby vína. Ve druhé části pak najdou krok za krokem důležité technologické zásady moderní výroby bílých, růžových a červených vín. Výrobci vína a pěstitelé révy zajisté ocení souhrnnou kapitolu o možnostech využívání internetových portálů, které nabízejí potřebné a užitečné informace a jejichž prostřednictvím jim Ministerstvo zemědělství ČR a Státní zemědělská a potravinová inspekce napomáhají zařadit se mezi evropskou špičku

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Šulc: Lidská výkonnost a omezení

240 Kč

Nádběla:Deseti prsty na klávesnici

220 Kč

Bosch:Poznejte stromy podle listů

249 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk