Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Procházka, Jaroslav: DESIGN PROCEDURES FOR REINFORCED CONCRETE STRUCTURES
This textbook provides an overview of the commonly accepted concepts of design of the basic reinforced concrete structures, such as slabs, foundations, beam frames and shear walls. In order to clarify the design processes, several examples are shown,...
ČVUT eobchod245 Kč vč.DPH
Foit, Julius: Electron devices - exercises
Skriptum návodů pro laboratorní cvičení a semináře pro anglicky mluvící studenty v předmětu BE5B34ELP Electron Devices.
ČVUT eobchod154 Kč vč.DPH
Achtenová, Gabriela: Planetary Gear Sets in Automotive Transmissions
Učební text zahrnuje výklad výpočtu kinematických, momentových a energetických poměrů u planetových soukolí s jedním a více stupni volnosti, používaných v převodových ústrojích motorových vozidel.
ČVUT eobchod124 Kč vč.DPH
Pokorný, Marek: Požární bezpečnost staveb. Sylabus pro praktickou výuku
Soubor norem pro požární bezpečnost staveb v ČR (normy řady ČSN 73 08xx) a normy či předpisy související patří mezi jedny z nejkvalitnějších a nejpropracovanějších v celosvětovém měřítku, s čímž souvisí i náročnost studia a praktického uplatnění. Syl...
ČVUT eobchod129 Kč vč.DPH
Trhací blok ČVUT i CTU
Poznámkový trhací blok, 50 potištěných listů s logem ČVUT i CTU
ČVUT eobchod55 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Dyk: Vše o uzení

Rok vydání 2014
ISBN 978-80-247-4068-3
Cena (vč.DPH 10 %) 199 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Gradias: Photoshop Elements 15

199 Kč

Macháček:Pokročilé metody řízení procesů

168 Kč

Herrmann: Poznejte hvězdy a souhvězdí

349 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk