Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Navrátil,Šinkorová: Biomedicínská detekce ionizujícího záření. Organizace zdravotnické péče po zevní...
V monografii, jejímiž autory jsou přední odborníci v oborech radiobiologie a medicína katastrof, jsou popsány současné přístupy k monitorování radiační zátěže obyvatelstva metodami fyzikální a biologické dozimetrie. Minimalizace negativních dopadů pů...
ČVUT eobchod118 Kč vč.DPH
Novák, Martin: Collection of examples from electronics and electrical machines and drives
This collection of examples is intended primarily for students of the Faculty of Mechanical Engineering of the Czech Technical University (CTU) in Prague as support materials to the subjects: Electrical Circuits and Electronics, Electrical Machines a...
ČVUT eobchod141 Kč vč.DPH
Fassati, Tomáš: Praktická globální vizuální komunikace I. díl / Světlo - zrak - vnímání
Elektronická verze (ve formátu PDF) učebního textu o globální vizuální komunikaci komplexně seznamuje s problematikou mezinárodní řeči barev a graf. symbolů, která je užívána ve veřejném prostoru laiky i odborníky ve většině oborů lidské činnosti. Jd...
ČVUT eobchod173 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Programovací jazyk C++ 2. díl
Druhý díl výukového textu k přednášce Programování v C++ obsahuje jeden rozsáhlý úvodní příklad a pokrývá především následující témata: objektově orientované programování v C++, přetěžování operátorů, šablony a jejich použití, výjimky včetně nestanda...
ČVUT eobchod308 Kč vč.DPH
Síťovka modrá.
Klasická síťovka jako náhrada plastových tašek. Nosnost 15kg, objem 20L. Materiál polyesterové vlákno.
ČVUT eobchod139 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa

Cena (vč.DPH 10 %) 199 Kč
Skladem 2 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Česká architektura 2017-2018

600 Kč

Stanfieldová:Pletení:Vzory od A do Z

399 Kč

Rejnuš: Finanční trhy

890 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk