Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Procházka, Jaroslav: DESIGN PROCEDURES FOR REINFORCED CONCRETE STRUCTURES
This textbook provides an overview of the commonly accepted concepts of design of the basic reinforced concrete structures, such as slabs, foundations, beam frames and shear walls. In order to clarify the design processes, several examples are shown,...
ČVUT eobchod245 Kč vč.DPH
Pešková, Zuzana: Grafická prezentace architektury
Pro tvůrčího architekta je potřeba dobře graficky prezentovat své myšlenky, nápady a návrhy investorům, spolupracovníkům, dalším odborníkům i neodborníkům nezbytná. Převést představy do grafického zobrazení srozumitelného pro ostatní bývá úkon, který...
ČVUT eobchod383 Kč vč.DPH
Fassati, Tomáš: Inteligentní je víc než chytrý. Poznáváme inteligentní design a architekuru
Text se zabývá problémem komplexního přístupu k tvorbě a hodnocení designu a architektury. Komplexnost je nezbytná při respektování soudobého paradigmatu celostního vnímání reality, o níž je známo, že se vyvíjí do stále složitější struktury. Základnu...
ČVUT eobchod360 Kč vč.DPH
Sejkot, Roman: Kniha FOTOGRAFIE / Od fotogramu k výpočetní fotografii
Kniha se zabývá obrazovým fenoménem, prozíravě již v roce 1839 nazvaným fotografie, z nejrůznějších hledisek a vybízí k úvahám o dalekosáhlém významu fotografie pro veškeré poznání lidstva, od prvních fotogramů po Hubbleův teleskop. Předkládá vývoj,...
ČVUT eobchod518 Kč vč.DPH
Veselá, Eva: Seminars in Physics I + II. List of Problems
Skripta obsahují celkem 260 neřešených příkladů týkajících se přednášené látky z předmětů Physics I a Physics II. Studenti si tak mohou ověřit hloubku svých teoretických znalostí z přednášek a schopnost aplikovat je na konkrétní případy. S podobnými ...
ČVUT eobchod54 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Gordon: Uzení

Rok vydání 2018
ISBN 978-80-271-0652-3
Cena (vč.DPH 10 %) 349 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Minář:Autoškola 2022

199 Kč

Pospíšil:Mediální výchova-Cvičebnice-Zadání

180 Kč

Hrušková:Svěřenecké fondy

379 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk