Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Holický, Milan: Aplikace teorie pravděpodobnosti a matematické statistiky
Teorie pravděpodobnosti a matematická statistika představují mladé, rychle se rozvíjející vědecké disciplíny, které se již staly nezbytnou součástí mnoha oblastí moderní vědy a techniky. Uplatňují se ve velkém množství oborů jak při rozvoji teoretick...
ČVUT eobchod167 Kč vč.DPH
Pavelka, Karel: Astronomicko-historické otazníky Mezoameriky a Peru
Unikátnost této knihy tkví v tom, že její podstatná část je založena na vlastních měřeních a jejich zpracování (ať už šlo o měření pro dokumentaci k ochraně památek nebo pro archeoastronomické cíle). Autoři strávili v terénu (v Mexiku, Guatemale, Hon...
ČVUT eobchod333 Kč vč.DPH
Kraus, Ivo: FYZIKA / Encyklopedie velkých objevů a osobností
Čím lépe se ve vědě chceme uplatnit, tím dokonalejším rozhledem po mezioborových a společenských vazbách bychom měli být vybaveni. Ke splnění takového cíle přispívá i znalost vývoje vědních oblastí. Právě tato nezpochybnitelná věčná pravda vedla auto...
ČVUT eobchod627 Kč vč.DPH
Pešková, Zuzana: Grafická prezentace architektury
Pro tvůrčího architekta je potřeba dobře graficky prezentovat své myšlenky, nápady a návrhy investorům, spolupracovníkům, dalším odborníkům i neodborníkům nezbytná. Převést představy do grafického zobrazení srozumitelného pro ostatní bývá úkon, který...
ČVUT eobchod348 Kč vč.DPH
Kravata, různé druhy
Elegantní hedvábná kravata v dárkové krabičce s logem ČVUT, s teflonovou úpravou. Dostupné v pěti barevných variantách. 01 krémová s modrými tečkami, 02 modrá s květinovým vzorem, 03 červená s bílými tečkami, 04 modrá s oranžovými tečkami, 05 vínová ...
ČVUT eobchod550 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Gordon: Uzení

Rok vydání 2018
Nakladatel Grada
ISBN 978-80-271-0652-3
Cena (vč.DPH 10 %) 349 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Klatovský:Microsoft Word 2010 nejen pro školy

188 Kč

Im Hotel - formát A4

39 Kč

Gonzales:Tajemství mentálního tréninku

199 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk