Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Budinská, Zuzana: Fyzika II
Skripta Fyzika II slouží jako podklad k přednáškám pro 1. ročník bakalářského studia. Navazují na skripta Fyzika I. Obsah plně pokrývá přednášenou látku a obsahuje následující kapitoly: Magnetické a elektromagnetické pole, Optika, Základy kvantové fy...
ČVUT eobchod357 Kč vč.DPH
Pešková, Zuzana: Grafická prezentace architektury
Pro tvůrčího architekta je potřeba dobře graficky prezentovat své myšlenky, nápady a návrhy investorům, spolupracovníkům, dalším odborníkům i neodborníkům nezbytná. Převést představy do grafického zobrazení srozumitelného pro ostatní bývá úkon, který...
ČVUT eobchod383 Kč vč.DPH
Medřický, Vladimír: Hydrotechnické stavby 2. Vodní cesty
Učební text Hydrotechnické stavby 2 - Vodní cesty je určen studentům Fakulty stavební ČVUT v Praze jako studijní pomůcka pro osvojení základních znalostí pro navrhování, výstavbu a provozování vnitrozemských vodních cest. Stručný text je provázen jen...
ČVUT eobchod173 Kč vč.DPH
Šolcová, Alena: Kapitoly z historie matematiky a informatiky
Učební text je výběrem z přednášek na téma Historie matematiky a informatiky pro bakalářské a magisterské studium na Fakultě informačních technologií ČVUT v Praze. Je určený nejen studentům denního a kombinovaného studia, ale také dalším zájemcům o h...
ČVUT eobchod243 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Programovací jazyk C++ 2. díl
Druhý díl výukového textu k přednášce Programování v C++ obsahuje jeden rozsáhlý úvodní příklad a pokrývá především následující témata: objektově orientované programování v C++, přetěžování operátorů, šablony a jejich použití, výjimky včetně nestanda...
ČVUT eobchod308 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Gordon: Uzení

Rok vydání 2018
ISBN 978-80-271-0652-3
Cena (vč.DPH 10 %) 349 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Wald:Benchmark cases for advanced design of structural ...

3000 Kč

Tomšej:Zdraví a nemoc

269 Kč

Caplan:Otevřené hranice

359 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk