Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Vorlík, Petr: Beton, Břasy, Boletice / Praha na vlně brutalismu
Architektura brutalismu se stala v posledních letech jedním z ústředních témat, přitahujících zájem odborné i laické veřejnosti. Svou barvitostí a autentičností upoutává a v pozitivním i negativním slova smyslu provokuje. Kniha se věnuje fenoménu a r...
ČVUT eobchod481 Kč vč.DPH
Procházka, Jaroslav: Betonové vícepodlažní a halové konstrukce
Učební text se zabývá stanovením idealizace, tj. volbou výpočetního modelu betonových vícepodlažních a halových konstrukcí, stanovením vnitřních sil vyvolaných zatížením, dále pak uvádí praktické rady pro navrhování těchto konstrukcí a zásady jejich ...
ČVUT eobchod377 Kč vč.DPH
Charvát, Jura: MATEMATIKA 2. Sbírka příkladů
Sbírka obsahuje příklady pro základní výuku předmětů 101MA02, 101M2A, 101MAR2 a 101MAG2 a to integrálního počtu, diferenciálního počtu funkce více proměnných a diferenciálních dvojic.
ČVUT eobchod277 Kč vč.DPH
Čuba, Václav: Praktikum z radiační chemie a fotochemie
Učební text je určený především studentům oboru Jaderná chemie na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze, ale také všem, kteří se věnují studiu či výuce ostatních fyzikálně chemických disciplín. Stručně shrnuje chemické důsledky interakc...
ČVUT eobchod187 Kč vč.DPH
Rataj, Jan: Reactor Physics Course at VR-1 Reactor
Skripta jsou určena pro účastníky kurzu reaktorové fyziky na školním reaktoru VR-1. Obsahují devět různých experimentálních úloh z oblasti reaktorové fyziky, které se na školním reaktoru VR-1 provádějí. U každé experimentální úlohy je uveden její det...
ČVUT eobchod226 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Katz: Umění fermentace II. - Pivo a další nápoje

Vydání 1.
Rok vydání 2021
ISBN 978-80-271-0315-7
Cena (vč.DPH 10 %) 499 Kč
Skladem 2 ks
Počet  ks
Popis produktu:
ádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!Umění přírodní fermentace, díl první obsahuje kapitoly věnované postupům a vybavení, nakládané zelenině a kimči, domácím jogurtům, kefírům a sýrům, kysaným nápojům, medovinám, vínům a ciderům.Umění přírodní fermentace, díl druhý se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím i fermentaci v širším kulturním kontextu.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Zbůch 2015 Znovuobjevení hornické krajiny

150 Kč

Kielbusová:Šperky a ozdoby z papírových proužků

199 Kč

Janata: Vědět viděním

239 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk