Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Procházka, Jaroslav: Betonové základové a opěrné konstrukce
Učební text vysvětluje principy návrhu a modelování betonových a železobetonových konstrukcí základových deskových a opěrných. Představuje plošné i hlubinné základy, o opěrné i suterénní zdi, železobetonové základové desky spojené se suterénními stěn...
ČVUT eobchod263 Kč vč.DPH
Dámské tričko ČVUT s motivem lva
Dámské tričko s krátkým rukávem s modrým potiskem ČVUT. 100% bavlna, 190 g/m2. Značka: SOL´S.
ČVUT eobchod210 Kč vč.DPH
Charvát, Jura: MATEMATIKA 2. Sbírka příkladů
Sbírka obsahuje příklady pro základní výuku předmětů 101MA02, 101M2A, 101MAR2 a 101MAG2 a to integrálního počtu, diferenciálního počtu funkce více proměnných a diferenciálních dvojic.
ČVUT eobchod277 Kč vč.DPH
Fassati, Tomáš: Praktická globální vizuální komunikace I. díl / Světlo - zrak - vnímání
Elektronická verze (ve formátu PDF) učebního textu o globální vizuální komunikaci komplexně seznamuje s problematikou mezinárodní řeči barev a graf. symbolů, která je užívána ve veřejném prostoru laiky i odborníky ve většině oborů lidské činnosti. Jd...
ČVUT eobchod173 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Základy algoritmizace v C++
Výukový text k přednášce Základy algoritmizace pokrývá především následující témata: Co je to algoritmus, datové struktury, metody návrhu algoritmu, rekurze a práce s ní, algoritmy pro řazení ("třídění"), algoritmy využívají binární strom, ...
ČVUT eobchod303 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Binder: Udírny a uzení

Rok vydání 2005
ISBN 80-247-1261-X
Cena (vč.DPH 10 %) 179 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí. Druhy udíren ? od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení. Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Bubeník, František: Matematika 1

195 Kč

Horká, Hana: Professional English for Civil Engineering

217 Kč

Sborník MS 10 Prague - anglicky

250 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk