Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Polák, Martin: Bezlopatková miniturbína - cesta k energetickému využití nejmenších vodních zdrojů
Monografie přináší ucelený souhrn informací o nově vyvinuté bezlopatkové turbíně, která funguje na základě nedávno objeveného hydraulického jevu (odvalovacího principu). Pojednává především o technických aplikacích zařízení, zejména v oblasti malých ...
ČVUT eobchod237 Kč vč.DPH
Pavelka, Karel: Exaktní metody průzkumu památek s využitím geodetických a geofyzikálních metod
Tato monografie je výstupem dlouhodobé činnosti členů laboratoře fotogrammetrie, zaměřené na dokumentaci historických památkových objektů. Publikace se věnuje jak tradičním, byť ne zcela běžným metodám dokumentace - např. fotogrammetrii, tak i netrad...
ČVUT eobchod267 Kč vč.DPH
Medřický, Vladimír: Hydrotechnické stavby 2. Vodní cesty
Učební text Hydrotechnické stavby 2 - Vodní cesty je určen studentům Fakulty stavební ČVUT v Praze jako studijní pomůcka pro osvojení základních znalostí pro navrhování, výstavbu a provozování vnitrozemských vodních cest. Stručný text je provázen jen...
ČVUT eobchod173 Kč vč.DPH
Kravata s motivy lva
Elegantní hedvábná kravata s motivy lva v dárkové krabičce českým nebo anglickým logem ČVUT, s teflonovou úpravou. Zvolenou variantu prosím připište do poznámek objednávky.
ČVUT eobchod550 Kč vč.DPH
Sluneční brýle ČVUT
Plastové sluneční brýle s potiskem ČVUT. Modrý transparentní rámeček i nožičky a barevnými metalickými čočkami, ochrana UV 400. V ceně je i modrý látkový obal s potiskem ČVUT.
ČVUT eobchod99 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Spoluautoři Melzoch, voldřich a kolektiv
Vydání 1.
Rok vydání 2013
ISBN 978-80-7418-163-4
Cena (vč.DPH 10 %) 497 Kč
Skladem 8 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství.Text knihy je rozdělen do 6 částí:? základní principy vycházející z hemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin? vlastnosti potravin? procesy s minimálním tepelným zásahem? procesy s tepelným ošetřením potravin? procesy s odebráním tepla ? doplňkové procesy

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec:Přehled tradičních potravinářských výrob

488 Kč

Dostálová: Potravinářské zbožíznalství

450 Kč

Hampl: Farmakochemie 3. vydání

646 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk