Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Procházka, Jaroslav: Betonové základové a opěrné konstrukce
Učební text vysvětluje principy návrhu a modelování betonových a železobetonových konstrukcí základových deskových a opěrných. Představuje plošné i hlubinné základy, o opěrné i suterénní zdi, železobetonové základové desky spojené se suterénními stěn...
ČVUT eobchod263 Kč vč.DPH
Kraus, Ivo: Fyzika v kulturních dějinách Evropy. Romantici a klasikové
Čtvrtý díl Fyziky v kulturních dějinách Evropy je věnován životním osudům a vědeckým zásluhám především těch fyziků vychovaných klasickou fenomenologickou školou, jejichž dílo se stalo základem moderní atomové teorie. Příběhy jsou řazeny podle letopo...
ČVUT eobchod393 Kč vč.DPH
Šolcová, Alena: Kapitoly z historie matematiky a informatiky
Učební text je výběrem z přednášek na téma Historie matematiky a informatiky pro bakalářské a magisterské studium na Fakultě informačních technologií ČVUT v Praze. Je určený nejen studentům denního a kombinovaného studia, ale také dalším zájemcům o h...
ČVUT eobchod243 Kč vč.DPH
Azurově modrá Tritanová lahev.
Zářivě modré, stylové lahve s motivem lva a nápisem ČVUT, jsou vyrobeny z vysoce tepelně odolného tritanu. Jedná se o zdravotně nezávadný plast, který neobsahuje škodlivé ftaláty, BPA, ani těžké kovy. Díky použitému materiálu láhev není cítit po plas...
ČVUT eobchod199 Kč vč.DPH
Kunz, Jiří: Základy lineární a nelineární lomové mechaniky pro inženýrskou praxi
Kniha je věnována základům lineární i elasto-plastické lomové mechaniky a jejím aplikacím. V úvodních kapitolách je objasněno historické pozadí této vědní disciplíny a fraktografické aspekty procesů porušování a jsou odvozeny základní teoretické vzta...
ČVUT eobchod283 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Spoluautoři Melzoch, voldřich a kolektiv
Vydání 1.
Rok vydání 2013
ISBN 978-80-7418-163-4
Cena (vč.DPH 10 %) 497 Kč
Skladem 5 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství.Text knihy je rozdělen do 6 částí:? základní principy vycházející z hemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin? vlastnosti potravin? procesy s minimálním tepelným zásahem? procesy s tepelným ošetřením potravin? procesy s odebráním tepla ? doplňkové procesy

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec:Přehled tradičních potravinářských výrob

488 Kč

Dostálová: Potravinářské zbožíznalství

450 Kč

Grosová: Marketing: Aplikace v chemii, potravinářství a...

240 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk