Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Starý, Vladimír: Biomateriály a biotolerance
Učební text popisuje rozsáhlou oblast vědních oborů, které jsou důležitou součástí studia vlastností, aplikovaného vývoje a hodnocení použitelnosti různých druhů materiálů ve zdravotnictví, především pak v implantologii. Autoři se zaměřili na testova...
ČVUT eobchod167 Kč vč.DPH
Fiala, Jaroslav: Elektronová struktura a reaktivita povrchů a rozhraní
Monografie pojednává o atomové struktuře povrchu těles a rozhraní mezi částicemi disperzních systémů. Výklad vychází z rozboru elektronové konfigurace, která určuje vazbu látek a jejich reaktivitu, jež je principem veškeré chemické i materiálové tech...
ČVUT eobchod357 Kč vč.DPH
Hamhalter, Jan: Funkce komplexní proměnné
Skripta se zabývají analýzou v komplexním oboru. Metody a postupy zde uvedené jsou autory mnohokrát zpracovány a prověřeny. První čtyři kapitoly tvoří uzavřený celek, který pokrývá základní teorii holomorfních funkcí. Další tři kapitoly dále rozvíje...
ČVUT eobchod175 Kč vč.DPH
Caravanasová, Ludmila: Glossary of Architectural Terms
Glosář je určený pro výuku odborné angličtiny na fakultách architektury, lze jej však využít i na fakultách stavebních či jiných školách podobného zaměření. Shrnuje podstatnou část odborné terminologie z okruhu architektury a je vhodnou pomůckou pro ...
ČVUT eobchod147 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Programovací jazyk C++ 1. díl
První díl výukového textu k přednášce Programování v C++. Obsahuje dva rozsáhlé úvodní příklady a pokrývá především následující témata: způsob popisu jazyka C++, příkazy, základní datové typy a jejich vlastnosti, uživatelem definované neobjektové typ...
ČVUT eobchod275 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Procesy a řízení v potravinářství a biotechnologiích

Spoluautoři Melzoch, voldřich a kolektiv
Vydání 1.
Rok vydání 2013
ISBN 978-80-7418-163-4
Cena (vč.DPH 10 %) 497 Kč
Skladem 11 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství.Text knihy je rozdělen do 6 částí:? základní principy vycházející z hemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin? vlastnosti potravin? procesy s minimálním tepelným zásahem? procesy s tepelným ošetřením potravin? procesy s odebráním tepla ? doplňkové procesy

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec:Přehled tradičních potravinářských výrob

488 Kč

Kadlec Karel: Měření a řízení v potravinářských a biote...

760 Kč

Dostálová: Potravinářské zbožíznalství

450 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk