Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Dylevský, Ivan: Anatomie dítěte - Nipioanatomie 2. díl
Druhý díl Anatomie dítěte organicky navazuje na první díl monografie mapující stavbu dětského organismu a je zaměřen především na anatomii dětských orgánů. Kromě popisu makroskopické a mikroskopické stavby jednotlivých orgánových systémů vycházející ...
ČVUT eobchod799 Kč vč.DPH
Navrátil,Šinkorová: Biomedicínská detekce ionizujícího záření. Organizace zdravotnické péče po zevní...
V monografii, jejímiž autory jsou přední odborníci v oborech radiobiologie a medicína katastrof, jsou popsány současné přístupy k monitorování radiační zátěže obyvatelstva metodami fyzikální a biologické dozimetrie. Minimalizace negativních dopadů pů...
ČVUT eobchod118 Kč vč.DPH
Bavlněná taška
Modrá látková taška s bilingvním oboustranným potiskem - ČVUT i CTU. 100% bavlna, 140g/m2. Délka oušek: 67 cm, rozměry: 38 x 42 cm, objem: 10 l. Značka: Westford Mill.
ČVUT eobchod120 Kč vč.DPH
Salabová, Ludmila: Mobilizační techniky v oblasti páteře
Publikace vznikla z potřeby usnadnit praktickou výuku manuálních technik a mobilizací, které jsou nedílnou součástí vědomostí a dovedností jak při studiu fyzioterapie, tak i v práci fyzioterapeutů. Monografie se zabývá vyšetřením a diagnostikou funkč...
ČVUT eobchod299 Kč vč.DPH
Vedral, Josef: Zpracování a digitalizace analogových signálů v měřicí technice
Monografie popisuje metody zpracování analogových signálů a jejich digitalizaci v měřicí technice. Jsou zde uvedeny obvodové prostředky analogového zpracování signálů z typických snímačů fyzikálních veličin a prostředky k jejich digitalizaci a rekons...
ČVUT eobchod318 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Přehled tradičních potravinářských výrob

Spoluautoři Melzoch, Voldřich
Vydání 1.
Rok vydání 2012
ISBN 978-80-7418-145-0
Cena (vč.DPH 10 %) 488 Kč
Skladem 11 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Kniha Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Te Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec:Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnol...

497 Kč

Dostálová: Potravinářské zbožíznalství

450 Kč

Sluková: Výroba potravin a nutriční hodnota

200 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk