Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Vedral, Josef: Číslicové měřicí přístroje
Kniha popisuje vlastnosti a způsoby měření elektrických veličin číslicovými měřicími přístroji. Mimo základních metod měření těchto veličin jsou uvedeny i postupy méně tradiční a přístroje s cílem dosažení vysoké přesnosti a reprodukovatelnosti výsle...
ČVUT eobchod261 Kč vč.DPH
Foit, Julius: Electron devices - exercises
Skriptum návodů pro laboratorní cvičení a semináře pro anglicky mluvící studenty v předmětu BE5B34ELP Electron Devices.
ČVUT eobchod154 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Programovací jazyk C++ 1. díl
První díl výukového textu k přednášce Programování v C++. Obsahuje dva rozsáhlé úvodní příklady a pokrývá především následující témata: způsob popisu jazyka C++, příkazy, základní datové typy a jejich vlastnosti, uživatelem definované neobjektové typ...
ČVUT eobchod303 Kč vč.DPH
Vorel, Jakub: Urban Simulation Modeling. An Introduction and Experimental Applications in the Czech ...
Anglicky psaná monografie seznamuje čtenáře s teoretickými základy a praktickým uplatněním simulačních modelů měst a městských regionů. První část knihy využívá jedenácti vybraných urbánních simulačních modelů k ilustraci základních principů a východ...
ČVUT eobchod438 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Základy algoritmizace v C++
Výukový text k přednášce Základy algoritmizace pokrývá především následující témata: Co je to algoritmus, datové struktury, metody návrhu algoritmu, rekurze a práce s ní, algoritmy pro řazení ("třídění"), algoritmy využívají binární strom, ...
ČVUT eobchod303 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Dostálová: Potravinářské zbožíznalství

Vydání 1.
Rok vydání 2014
ISBN 978-80-7418-208-2
Cena (vč.DPH 10 %) 450 Kč
Skladem 6 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností.Kniha Potravinářské zbožíznalství by měla vyplnit mezeru na našem knižním trhu a usnadnit čtenářům výběr potravin ze široké nabídky, která na našem trhu s potravinami v současnosti je. Poslední obsáhlejší publikace pojednávající o potravinářském zbožíznalství vyšly na sklonku 90. let minulého století, mnohdy jsou rozebrané a nejsou zcela aktuální.Vlastní text knihy je rozdělen do čtyř oddílů, kapitoly jsou číslovány průběžně v celé knize. Oddíl I (kapitoly 1-6) je věnován potravinářské legislativě. Oddíl II (kapitoly 7-10) se zabývá kvalitou potravin a její kontrolou. Těžištěm knihy je oddíl III, ve kterém jsou v kapitolách 11-43 popsány potravinářské výrobky seřazené podle příslušných komodit.V závěrečném oddílu IV jsou zařazeny dvě kapitoly. Kapitola 44. Zbožíznalství a inovace v potravinářském průmyslu reaguje na poměrně rychlou obměnu sortimentu potravinářských výrobků a jejich složení a poslední kapitola 45. s názvem Shrnutí zásad správné výživy zdůrazňuje význam výživy pro lidské zdraví a uvádí Výživová doporučení pro obyvatelstvo České republiky, tak jak je formulovala Společnost pro výživu. Tato doporučení obsahují mimo jiné i hlavní zásady pro výběr potravin pro správnou výživu.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Sluková: Výroba potravin a nutriční hodnota

200 Kč

Kadlec:Přehled tradičních potravinářských výrob

488 Kč

Kadlec:Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnol...

497 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk