Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Caravanasová, Ludmila: Glossary of Architectural Terms
Glosář je určený pro výuku odborné angličtiny na fakultách architektury, lze jej však využít i na fakultách stavebních či jiných školách podobného zaměření. Shrnuje podstatnou část odborné terminologie z okruhu architektury a je vhodnou pomůckou pro ...
ČVUT eobchod162 Kč vč.DPH
Kraus, Ivo: Krystalografie
Krystalografie se zabývá uspořádáním atomů v pevných látkách. Tato odborná kniha pojednává o atomové struktuře krystalů, o tom, jaké jsou síly, kterými spolu atomy interagují a jaké vlastnosti v důsledku vzájemného silového působení atomů krystaly ma...
ČVUT eobchod382 Kč vč.DPH
Sobotová, Jana: Nauka o materiálu I. a II. Cvičení
Skripta jsou novinkou mezi učebními texty pro studenty všech programů základního bakalářského studia na Fakultě strojní ČVUT v Praze. V jedné publikaci studenti najdou podklady pro všechna laboratorní cvičení, která jsou součástí výuky obou uvedených...
ČVUT eobchod147 Kč vč.DPH
Pánská polokošile ČVUT
Elegantní pánská polokošile s výšivkou ČVUT, rovný střih, 65% bavlna, 35% polyester. Značka: Malfini
ČVUT eobchod390 Kč vč.DPH
Drkal, František: Vybrané statě z větrání a klimatizace
Skripta pojednávají o typických větracích a klimatizačních zařízeních v obytných i průmyslových objektech. Jednotlivé kapitoly jsou zaměřeny na dílčí témata: větrání obytných budov, škol, kuchyní, bazénů, větrání a klimatizace čistých prostorů, větrá...
ČVUT eobchod137 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes - Volume II Process Control

Spoluautoři Karel Kadlec, Miloš Kmíének, Pavel Kadlec
Vydání 1.
Rok vydání 2019
ISBN 978-80-7418-307-2
Cena (vč.DPH 10 %) 2318 Kč
Skladem 4 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Kniha autorů K. Kadlec, M. Kmínek, P. Kadlec a kolektiv Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes (Volume I Process Measurement a Volume II Process Control) navazuje na úspěšné české vydání a je nyní předkládána široké odborné veřejnosti v anglické verzi. Publikace pokrývá témata oboru měření a regulace v technologických odvětvích chemického, potravinářského a zpracovatelského průmyslu.Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze spolehlivě a s dostatečnou přesností měřit. Současná praxe vyžaduje, aby technolog ve výrobě ovládal nejnutnější základy oboru automatického řízení, protože automatizační prostředky jsou dnes nedílnou součástí provozních technologických zařízení i laboratorních aparatur a stále ve větší míře se v praxi uplatňuje i řízení procesů počítačem. Kniha Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s měřením a řízením procesů v chemickém, petrochemickém, potravinářském, biotechnologickém, farmaceutickém průmyslu a dalších výrobách a měla by sloužit jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky ve výše uvedených oborech.Díl II. Řízení technologických procesů má dvě části:kapitoly 12-14 uvádějí postupy při vytváření matematických modelů regulovaných soustav a při simulaci jejich chování, kap. 15-20 popisují tématiku řízení výrobních procesů, logického řízení, řízení dávkových procesů, počítačových řídicích a informačních systémů, moderních metod řízení a počítačových simulací technologických provozů,? kapitoly 21-23 uvádějí praktické ukázky řízení modelových a laboratorních stanic a průmyslových aplikací řízení pokrývajících průřezově potravinářství, biotechnologie, chemické a ostatní výroby.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Weinstein: Krájím, krájíš, krájíme - nůž v kuchyni a ja...

199 Kč

Apostolaki:Léčivá síla stromů

299 Kč

Kraus:Pěstujeme révu vinnou

159 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk