Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Ditl, Pavel: Bilancování a simulace systémů v MS Excel
Nejčastěji se setkáváme s bilancováním linek a aparátů při projektování, optimalizaci a rozhodovací činnosti typu "Co se stane, když?" např. při instruktáži a výchově obsluhy, hledání poruch a jejich příčin, hledání úzkých míst linky a ekon...
ČVUT eobchod360 Kč vč.DPH
Budinská, Zuzana: Fyzika II
Skripta Fyzika II slouží jako podklad k přednáškám pro 1. ročník bakalářského studia. Navazují na skripta Fyzika I. Obsah plně pokrývá přednášenou látku a obsahuje následující kapitoly: Magnetické a elektromagnetické pole, Optika, Základy kvantové fy...
ČVUT eobchod357 Kč vč.DPH
Valentová, Jana: Hydraulika podzemní vody
Skripta jsou určena studentům magisterského studia oborů Vodní hospodářství a vodní stavby a Inženýrství životního prostředí Fakulty stavební ČVUT. Cenné informace však mohou získat i studenti Přírodovědecké fakulty UK či jiných univerzit zajímající ...
ČVUT eobchod216 Kč vč.DPH
Charvát, Jura: MATEMATIKA 1. Sbírka příkladů
Sbírka obsahuje příklady pro základní výuku předmětů 101MA01, 101M1A, 101MAR1 a 101MAG1 a to lineární algebry, analytické geometrie a diferenciálního počtu funkce jedné proměnné.
ČVUT eobchod199 Kč vč.DPH
Veselá, Eva: Physics II
The content of Physics II publication is related to the new syllabus of Physics II as it is taught at the Faculty of Mechanical Engineering of the Czech Technical University in Prague, from the academic year 2017/2018. It is linked-up to Physics I m...
ČVUT eobchod256 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes - Volume II Process Control

Spoluautoři Karel Kadlec, Miloš Kmíének, Pavel Kadlec
Vydání 1.
Rok vydání 2019
ISBN 978-80-7418-307-2
Cena (vč.DPH 10 %) 2318 Kč
Skladem 4 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Kniha autorů K. Kadlec, M. Kmínek, P. Kadlec a kolektiv Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes (Volume I Process Measurement a Volume II Process Control) navazuje na úspěšné české vydání a je nyní předkládána široké odborné veřejnosti v anglické verzi. Publikace pokrývá témata oboru měření a regulace v technologických odvětvích chemického, potravinářského a zpracovatelského průmyslu.Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze spolehlivě a s dostatečnou přesností měřit. Současná praxe vyžaduje, aby technolog ve výrobě ovládal nejnutnější základy oboru automatického řízení, protože automatizační prostředky jsou dnes nedílnou součástí provozních technologických zařízení i laboratorních aparatur a stále ve větší míře se v praxi uplatňuje i řízení procesů počítačem. Kniha Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s měřením a řízením procesů v chemickém, petrochemickém, potravinářském, biotechnologickém, farmaceutickém průmyslu a dalších výrobách a měla by sloužit jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky ve výše uvedených oborech.Díl II. Řízení technologických procesů má dvě části:kapitoly 12-14 uvádějí postupy při vytváření matematických modelů regulovaných soustav a při simulaci jejich chování, kap. 15-20 popisují tématiku řízení výrobních procesů, logického řízení, řízení dávkových procesů, počítačových řídicích a informačních systémů, moderních metod řízení a počítačových simulací technologických provozů,? kapitoly 21-23 uvádějí praktické ukázky řízení modelových a laboratorních stanic a průmyslových aplikací řízení pokrývajících průřezově potravinářství, biotechnologie, chemické a ostatní výroby.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Strnadová:Co by měl vědět příjemce dotace

279 Kč

Scholleová: Finance podniku Sbírka řešených příkladů a ...

249 Kč

Skořepa:Ekonomické jednohubky

359 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk