Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Mikš, Antonín: FYZIKA I
Skripta k základnímu kurzu fyziky 102FY_1 (Fyzika 1G) pro studijní obor G - Geodézie a kartografie (36GK). Obsahem učebního textu jsou základy mechaniky (kinematika a dynamika hmotného bodu; soustava hmotných bodů a tuhé těleso; gravitační pole; kmit...
ČVUT eobchod282 Kč vč.DPH
Nový, Richard: Hluk a chvění
Kniha se zabývá vyzařováním zvuku z hypotetických a konkrétních zdrojů, šířením zvuku v ideálním a reálném prostředí a hlukovou expozicí člověka ve vztahu k hygienicky únosným akustickým limitům. Je zde uveden ucelený přehled o příčinách vyzařování ...
ČVUT eobchod278 Kč vč.DPH
Achtenová, Gabriela: Planetary Gear Sets in Automotive Transmissions
Učební text zahrnuje výklad výpočtu kinematických, momentových a energetických poměrů u planetových soukolí s jedním a více stupni volnosti, používaných v převodových ústrojích motorových vozidel.
ČVUT eobchod124 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Programovací jazyk C++ 3. díl
Třetí díl výukového textu k přednášce Programování v C++ se zabývá standardními knihovnami jazyků C a C++ a pokrývá především následující témata: Vstupní a výstupní operace v C a C++, přístup k souborovému systému, práce s národním prostředím, práce ...
ČVUT eobchod329 Kč vč.DPH
Veselá, Eva: Seminars in Physics I + II. List of Problems
Skripta obsahují celkem 260 neřešených příkladů týkajících se přednášené látky z předmětů Physics I a Physics II. Studenti si tak mohou ověřit hloubku svých teoretických znalostí z přednášek a schopnost aplikovat je na konkrétní případy. S podobnými ...
ČVUT eobchod54 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes - Volume I Process Measurement

Vydání 1.
Rok vydání 2019
ISBN 978-80-7418-306-5
Cena (vč.DPH 10 %) 2318 Kč
Skladem 4 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Kniha autorů K. Kadlec, M. Kmínek, P. Kadlec a kolektiv Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes (Volume I Process Measurement a Volume II Process Control) navazuje na úspěšné české vydání a je nyní předkládána široké odborné veřejnosti v anglické verzi. Publikace pokrývá témata oboru měření a regulace v technologických odvětvích chemického, potravinářského a zpracovatelského průmyslu.Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze spolehlivě a s dostatečnou přesností měřit. Současná praxe vyžaduje, aby technolog ve výrobě ovládal nejnutnější základy oboru automatického řízení, protože automatizační prostředky jsou dnes nedílnou součástí provozních technologických zařízení i laboratorních aparatur a stále ve větší míře se v praxi uplatňuje i řízení procesů počítačem. Kniha Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s měřením a řízením procesů v chemickém, petrochemickém, potravinářském, biotechnologickém, farmaceutickém průmyslu a dalších výrobách a měla by sloužit jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky ve výše uvedených oborech.Díl I. Provozní měření je rozdělen do dvou částí: kapitoly 1-2 popisují základní pojmy a způsoby kreslení a označování měřicích a řídicích obvodů, obecné vlastnosti provozních měřicích přístrojů, včetně nejistot měření, dále měření a sběr dat pomocí počítače, internet věcí a Průmysl 4.0, kapitoly 3-11 jsou věnovány principům a metodám měření technologických veličin a popisu přístrojového vybavení pro měření teploty, tlaku, hladiny, průtoku, množství tepla, hmotnosti (průmyslové vážení), vlhkosti, složení kapalných a plynných směsí a měření velikosti částic.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Josten:Truhlářské konstrukce

399 Kč

Remediosová:Chcete mluvit česky ? - čínská verze 1

515 Kč

Klein: Produktivní podnikatel - průvodce řemeslem podni...

399 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk