Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Veselá, Eva: Physics II
The content of Physics II publication is related to the new syllabus of Physics II as it is taught at the Faculty of Mechanical Engineering of the Czech Technical University in Prague, from the academic year 2017/2018. It is linked-up to Physics I m...
ČVUT eobchod256 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Programovací jazyk C++ 2. díl
Druhý díl výukového textu k přednášce Programování v C++ obsahuje jeden rozsáhlý úvodní příklad a pokrývá především následující témata: objektově orientované programování v C++, přetěžování operátorů, šablony a jejich použití, výjimky včetně nestanda...
ČVUT eobchod308 Kč vč.DPH
Sluneční brýle ČVUT
Plastové sluneční brýle s potiskem ČVUT. Modrý transparentní rámeček i nožičky a barevnými metalickými čočkami, ochrana UV 400. V ceně je i modrý látkový obal s potiskem ČVUT.
ČVUT eobchod99 Kč vč.DPH
Pospíšil, Jiří: Stavební geodézie. Doplňkové skriptum
Skripta pro studenty oborů Stavební inženýrství a Architektura a stavitelství pro předmět Stavební geodézie. Učební text obsahuje základní úlohy stavební geodézie z hlediska úvodních měřických úkonů, přístrojů a výpočetních prací.
ČVUT eobchod155 Kč vč.DPH
Krbálek, Milan: Teorie míry a Lebesgueova integrálu
V práci je vystavěna ucelená teorie abstraktních množinových měr s důrazem na míry Jordanovu a Lebesgueovu. Následuje teorie abstraktního Lebesgueova integrálu doplněná řadou praktických aplikací demonstrovaných na výpočtech konkrétních vícerozměrnýc...
ČVUT eobchod286 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes - Volume I Process Measurement

Vydání 1.
Rok vydání 2019
ISBN 978-80-7418-306-5
Cena (vč.DPH 10 %) 2318 Kč
Skladem 4 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Kniha autorů K. Kadlec, M. Kmínek, P. Kadlec a kolektiv Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes (Volume I Process Measurement a Volume II Process Control) navazuje na úspěšné české vydání a je nyní předkládána široké odborné veřejnosti v anglické verzi. Publikace pokrývá témata oboru měření a regulace v technologických odvětvích chemického, potravinářského a zpracovatelského průmyslu.Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze spolehlivě a s dostatečnou přesností měřit. Současná praxe vyžaduje, aby technolog ve výrobě ovládal nejnutnější základy oboru automatického řízení, protože automatizační prostředky jsou dnes nedílnou součástí provozních technologických zařízení i laboratorních aparatur a stále ve větší míře se v praxi uplatňuje i řízení procesů počítačem. Kniha Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s měřením a řízením procesů v chemickém, petrochemickém, potravinářském, biotechnologickém, farmaceutickém průmyslu a dalších výrobách a měla by sloužit jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky ve výše uvedených oborech.Díl I. Provozní měření je rozdělen do dvou částí: kapitoly 1-2 popisují základní pojmy a způsoby kreslení a označování měřicích a řídicích obvodů, obecné vlastnosti provozních měřicích přístrojů, včetně nejistot měření, dále měření a sběr dat pomocí počítače, internet věcí a Průmysl 4.0, kapitoly 3-11 jsou věnovány principům a metodám měření technologických veličin a popisu přístrojového vybavení pro měření teploty, tlaku, hladiny, průtoku, množství tepla, hmotnosti (průmyslové vážení), vlhkosti, složení kapalných a plynných směsí a měření velikosti částic.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

M 1,2 Matematika/Fyzika

420 Kč

Matúš:Excel v příkladech 2007/2010

220 Kč

Pěstování révy vinné

499 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk