Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Vorlík, Petr: Beton, Břasy, Boletice / Praha na vlně brutalismu
Architektura brutalismu se stala v posledních letech jedním z ústředních témat, přitahujících zájem odborné i laické veřejnosti. Svou barvitostí a autentičností upoutává a v pozitivním i negativním slova smyslu provokuje. Kniha se věnuje fenoménu a r...
ČVUT eobchod437 Kč vč.DPH
Polák, Martin: Bezlopatková miniturbína - cesta k energetickému využití nejmenších vodních zdrojů
Monografie přináší ucelený souhrn informací o nově vyvinuté bezlopatkové turbíně, která funguje na základě nedávno objeveného hydraulického jevu (odvalovacího principu). Pojednává především o technických aplikacích zařízení, zejména v oblasti malých ...
ČVUT eobchod215 Kč vč.DPH
Hájková, Simona: Mobilizace periferních kloubů
Názorný studijní materiál pro studenty oboru Fyzioterapie s diagnostikou funkčních blokád kloubů končetin jako součástí vyšetřovacích postupů. Funkční poruchy kloubů končetin tvoří samostatnou část manuální medicíny a znalost vyšetřovacích postupů k...
ČVUT eobchod367 Kč vč.DPH
Garlík, Bohumír: Technická zařízení budov / Elektrická instalace v budovách
Předkládaná monografie je svým uceleným obsahem ojedinělou publikací na českém, ale i zahraničním trhu. Je určena studentům technických vysokých a středních odborných škol se zaměřením na elektrické rozvody a také projektantům a realizátorům elektric...
ČVUT eobchod398 Kč vč.DPH
Termohrnek ČVUT
Bílý dvoustěnný termohrnek s logem ČVUT, nerezový, plastové šroubovací víčko, objem 450 ml, výška 19,5 cm. Není určen k mytí v myčce.
ČVUT eobchod200 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kameník: Maso jako potravina - produkce, složení a vlastnosti masa

Vydání 1.
Rok vydání 2015
Nakladatel VFUB
ISBN 978-80-7305-673-5
Cena (vč.DPH 10 %) 299 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Autoři knihy Maso jako potravina jsou odborníci z Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Výzkumného ústavu veterinárního lékařství v Brně i ze zpracovatelskégo průmyslu. Při psaní sledovali jednotlivých kapitol společný cíl ? zprostředkovat čtenářům aktuální poznatky o produkci, složení i vlastnostech masa. Spoustu témat a množství nejrůznějších dat lze získat na internetu během velice krátké doby. Co ale opravdu chybí v takto náhodně vybraných souborech, je komplexnost a jejich vzájemná provázanost. Poslední rozsáhlá odborná monografie vyšla v roce 2000 . Tato nová publikace se vyhýbá technologickým tématům, nejsou zde žádné zpracovatelské postupy. Autoři se zaměřili na oblasti, kterým se poněkud vznešeně říká ?věda o mase?.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Doušová: Chemie životního prostředí - úvod do chemie at...

290 Kč

Kadlec a kol.: Technologie potravin I

414 Kč

Záruba: Analytická chemie 2.díl

310 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk