Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Holický, Milan: Aplikace teorie pravděpodobnosti a matematické statistiky
Teorie pravděpodobnosti a matematická statistika představují mladé, rychle se rozvíjející vědecké disciplíny, které se již staly nezbytnou součástí mnoha oblastí moderní vědy a techniky. Uplatňují se ve velkém množství oborů jak při rozvoji teoretick...
ČVUT eobchod167 Kč vč.DPH
Vícha, Vladimír: Experiments Using Pixel Detector in Teaching Nuclear and Particle Physics
Učební text poskytuje metodické návody pro 50 fyzikálních demonstračních a laboratorních experimentů s pixelovým detektorem MX-10 využitelné na všech školách, kde se vyučuje jaderná a částicová fyzika (převážně VŠ a SŠ, případně ZŠ). Každý experiment...
ČVUT eobchod492 Kč vč.DPH
Medřický, Vladimír: Hydrotechnické stavby 2. Vodní cesty
Učební text Hydrotechnické stavby 2 - Vodní cesty je určen studentům Fakulty stavební ČVUT v Praze jako studijní pomůcka pro osvojení základních znalostí pro navrhování, výstavbu a provozování vnitrozemských vodních cest. Stručný text je provázen jen...
ČVUT eobchod157 Kč vč.DPH
Procházka, Jaroslav: Navrhování železobetonových konstrukcí. Příklady a postupy
Učební text pro potřeby studentů Fakulty stavební ČVUT v Praze, zejména v programu Stavební inženýrství (SI). Znalost základních zásad teorie betonových konstrukcí a jejich přímá aplikace je velmi důležitá pro porozumění chování betonových prvků a ko...
ČVUT eobchod251 Kč vč.DPH
Vyoralová, Zuzana: Technická zařízení budov a infrastruktura sídel I - Zdravotní technika
Skripta zahrnují problematiku zdravotní techniky - rozvody vody v objektu a způsob odvodnění objektu. Popisují jednotlivé systémy, varianty použití a základní principy návrhu jmenovitých světlostí obou sítí. Provází nás jednotlivými typy vodovodních ...
ČVUT eobchod160 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Lorenz-Landener: Nakládáme zeleninu - zdravě,rychle, chutně pomocí mléčného kvašení

Vydání 1.
Rok vydání 2016
Rozsah 120 stran
ISBN 978-80-247-5785-8
Cena (vč.DPH 10 %) 299 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Moskva 1937

300 Kč

Pavelka: Kondiční trénink pro bojové sporty

149 Kč

Smejkal:Velký lexikon společenského chování-2.vydání

429 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk