Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Boháček, Jaroslav: Metrology
Skriptum je určeno především studentům předmětu AE0M38MET a zahraničním účastníkům kurzu Athens CTU01, zajišťovaného katedrou měření FEL ČVUT. Publikace je tematicky rozdělena do dvou částí. První je věnována fundamentální metrologii a pojednává o so...
ČVUT eobchod168 Kč vč.DPH
Kraus, Ivo: Povrchy a rozhraní
Vysokoškolská učebnice je výkladem zákonitostí vztahu mezi mechanickými, fyzikálními a chemickými vlastnostmi pevných látek a charakteristikami jejich povrchu. Text obsahuje odpovědi na základní otázky z této důležité oblasti materiálového inženýrstv...
ČVUT eobchod375 Kč vč.DPH
Pokorný, Marek: Požární bezpečnost staveb. Sylabus pro praktickou výuku
Skripta (sylabus) předkládají zjednodušený náhled do legislativně náročné problematiky požárně bezpečnostního řešení (PBŘ) staveb. Sylabus je určen především pro praktickou výuku na Katedře konstrukcí pozemních staveb Fakulty stavební ČVUT v Praze, a...
ČVUT eobchod129 Kč vč.DPH
Horká, Hana: Professional English for Civil Engineering
Učebnice pro výuku povinné angličtiny v bakalářských studijních programech na Fakultě stavební ČVUT v Praze. Jde o komunikativní učební text, který zahrnuje rozvoj všech jazykových dovedností - poslechu, čtení, mluvení i psaní. Jazykově vychází ze sl...
ČVUT eobchod197 Kč vč.DPH
Kraus, Ivo: Ženy v dějinách matematiky, fyziky a astronomie
Publikace je koncipována jako soubor příběhů o ženách, kterým se exaktní vědy staly ušlechtilou zálibou i životním posláním. V pětadvaceti kapitolách a stovce biografických hesel se čtenáři seznámí s osudy a vědeckým dílem významných matematiček, fyz...
ČVUT eobchod365 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Lorenz-Landener: Nakládáme zeleninu - zdravě,rychle, chutně pomocí mléčného kvašení

Vydání 1.
Rok vydání 2016
Rozsah 120 stran
ISBN 978-80-247-5785-8
Cena (vč.DPH 10 %) 299 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Langer: Moderní lektor

289 Kč

Galočík: DPH a účtování

0 Kč

Hruška: Účetní případy pro praxi 2017

299 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk