Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Navrátil,Šinkorová: Biomedicínská detekce ionizujícího záření. Organizace zdravotnické péče po zevní...
V monografii, jejímiž autory jsou přední odborníci v oborech radiobiologie a medicína katastrof, jsou popsány současné přístupy k monitorování radiační zátěže obyvatelstva metodami fyzikální a biologické dozimetrie. Minimalizace negativních dopadů pů...
ČVUT eobchod107 Kč vč.DPH
Fassati, Tomáš: Inteligentní je víc než chytrý. Poznáváme inteligentní design a architekuru
Text se zabývá problémem komplexního přístupu k tvorbě a hodnocení designu a architektury. Komplexnost je nezbytná při respektování soudobého paradigmatu celostního vnímání reality, o níž je známo, že se vyvíjí do stále složitější struktury. Základnu...
ČVUT eobchod327 Kč vč.DPH
Kravata s motivy lva
Elegantní hedvábná kravata s motivy lva v dárkové krabičce českým nebo anglickým logem ČVUT, s teflonovou úpravou. Zvolenou variantu prosím připište do poznámek objednávky.
ČVUT eobchod550 Kč vč.DPH
Němec, Mojmír: Praktikum z jaderné chemie a radiochemie I
Skripta shrnují návody k úlohám, které jsou náplní dvou základních praktik pro studenty 3. ročníku bakalářského studia a jednoho pokročilého praktika pro studenty 1. ročníku navazujícího magisterského studia oboru Jaderná chemie na FJFI ČVUT v Praze....
ČVUT eobchod167 Kč vč.DPH
Vorel, Jakub: Urban Simulation Modeling. An Introduction and Experimental Applications in the Czech ...
Anglicky psaná monografie seznamuje čtenáře s teoretickými základy a praktickým uplatněním simulačních modelů měst a městských regionů. První část knihy využívá jedenácti vybraných urbánních simulačních modelů k ilustraci základních principů a východ...
ČVUT eobchod398 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Lazarová: Sladké mlsání z mámina notýsku

Rok vydání 2013
ISBN 978-80-247-4398-1
Cena (vč.DPH 10 %) 149 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné době stále více dostává do popředí racionální výživa, milovníci poctivé kuchyně našich předků mají stále méně možností uspokojit svůj apetit. Autorka proto sesbírala 100 osvědčených receptů na přípravu koláčů, bábovek, závinů, vdolků a jiných sladkostí, které pekly naše prababičky, babičky a maminky. Tyto kuchařky dokázaly své neuvěřitelné gastronomické zázraky vyčarovat ze zcela běžných a dostupných surovin jako byla jablka, jahody, švestky, tvaroh či kakao. Jejich vynikající tažený závin, křupavé béleše, medové perníčky, frgály nebo šťavnatý táč pak byly ozdobou každého stolu. Díky těmto sladkým zázraků se stala tradiční česká a moravská národní kuchyně jednou z nejvyhlášenějších na světě.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Jan Kaplický - Interiors - kalendář 2015

1000 Kč

Donnelly: Management

999 Kč

Radová:Finanční matematika pro každého

299 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk