Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Pokorný, Jaroslav: Databázové systémy
Vysokoškolská učebnice provádí čtenáře problematikou návrhu a implementace databází. Autoři seznamují studenty s potřebnou teorií doplněnou množstvím praktických příkladů. Jádrem učebnice jsou relační databázové systémy, které navzdory předpovědím st...
ČVUT eobchod327 Kč vč.DPH
Fiala, Jaroslav: Elektronová struktura a reaktivita povrchů a rozhraní
Monografie pojednává o atomové struktuře povrchu těles a rozhraní mezi částicemi disperzních systémů. Výklad vychází z rozboru elektronové konfigurace, která určuje vazbu látek a jejich reaktivitu, jež je principem veškeré chemické i materiálové tech...
ČVUT eobchod357 Kč vč.DPH
Caravanasová, Ludmila: Glossary of Architectural Terms
Glosář je určený pro výuku odborné angličtiny na fakultách architektury, lze jej však využít i na fakultách stavebních či jiných školách podobného zaměření. Shrnuje podstatnou část odborné terminologie z okruhu architektury a je vhodnou pomůckou pro ...
ČVUT eobchod147 Kč vč.DPH
CD:Matematika - přijímací zkoušky na ČVUT
Matematika
ČVUT eobchod130 Kč vč.DPH
Masopust, Jan: Zakládání staveb 1
Vysokoškolská skripta podporující výuku několika geotechnických předmětů zabývajících se zakládáním staveb. Tento první díl uvádí studenty do geotechnické problematiky, a to ve smyslu v Evropě všeobecně přijímané koncepce mezních stavů a to jak m.s. ...
ČVUT eobchod183 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Lazarová: Sladké mlsání z mámina notýsku

Rok vydání 2013
ISBN 978-80-247-4398-1
Cena (vč.DPH 10 %) 149 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné době stále více dostává do popředí racionální výživa, milovníci poctivé kuchyně našich předků mají stále méně možností uspokojit svůj apetit. Autorka proto sesbírala 100 osvědčených receptů na přípravu koláčů, bábovek, závinů, vdolků a jiných sladkostí, které pekly naše prababičky, babičky a maminky. Tyto kuchařky dokázaly své neuvěřitelné gastronomické zázraky vyčarovat ze zcela běžných a dostupných surovin jako byla jablka, jahody, švestky, tvaroh či kakao. Jejich vynikající tažený závin, křupavé béleše, medové perníčky, frgály nebo šťavnatý táč pak byly ozdobou každého stolu. Díky těmto sladkým zázraků se stala tradiční česká a moravská národní kuchyně jednou z nejvyhlášenějších na světě.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Horáček: Za krásnější svět

795 Kč

Friedl: Pleteme košíky z trav a bylinek

299 Kč

Kostelníček:Čarověrníky v naší zahradě 2.,akt. vydání

159 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk