Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Navrátil,Šinkorová: Biomedicínská detekce ionizujícího záření. Organizace zdravotnické péče po zevní...
V monografii, jejímiž autory jsou přední odborníci v oborech radiobiologie a medicína katastrof, jsou popsány současné přístupy k monitorování radiační zátěže obyvatelstva metodami fyzikální a biologické dozimetrie. Minimalizace negativních dopadů pů...
ČVUT eobchod107 Kč vč.DPH
Pelantová, Edita: Matematická analýza 1
Skripta jsou určena studentům prvního ročníku studia na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze. Hlavní náplní učebního textu je teorie číselných posloupností s řadou metod na výpočet jejich limit a teorie reálných funkcí reálné proměnné....
ČVUT eobchod129 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Programovací jazyk C++ 3. díl
Třetí díl výukového textu k přednášce Programování v C++ se zabývá standardními knihovnami jazyků C a C++ a pokrývá především následující témata: Vstupní a výstupní operace v C a C++, přístup k souborovému systému, práce s národním prostředím, práce ...
ČVUT eobchod299 Kč vč.DPH
Leinveber: Strojnické tabulky 6. vydání
Učebnice pro školy technického zaměření a neocenitelná pomůcka v praxi
ČVUT eobchod888 Kč vč.DPH
Drkal, František: Větrání
Tepelná pohoda a bilance ve větraných a klimatizovaných prostorech. Proudění vzduchu v prostoru, výústky pro přívod a odvod vzduchu. Vzduchotechnické sítě, ventilátor a potrubní síť. Vlhký vzduch a jeho úpravy. Zpětné získávání tepla. Tepelná zátěž. ...
ČVUT eobchod209 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Lazarová: Sladké mlsání z mámina notýsku

Rok vydání 2013
ISBN 978-80-247-4398-1
Cena (vč.DPH 10 %) 149 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné době stále více dostává do popředí racionální výživa, milovníci poctivé kuchyně našich předků mají stále méně možností uspokojit svůj apetit. Autorka proto sesbírala 100 osvědčených receptů na přípravu koláčů, bábovek, závinů, vdolků a jiných sladkostí, které pekly naše prababičky, babičky a maminky. Tyto kuchařky dokázaly své neuvěřitelné gastronomické zázraky vyčarovat ze zcela běžných a dostupných surovin jako byla jablka, jahody, švestky, tvaroh či kakao. Jejich vynikající tažený závin, křupavé béleše, medové perníčky, frgály nebo šťavnatý táč pak byly ozdobou každého stolu. Díky těmto sladkým zázraků se stala tradiční česká a moravská národní kuchyně jednou z nejvyhlášenějších na světě.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kočí: LCA a EPD stavebních výrobků

190 Kč

Collins: Jak vybudovat trvale úspěšnou firmu

469 Kč

Zemanovi: Zahradní nábytek - výroba, údržba a renovace

99 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk