Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Vícha, Vladimír: Experimenty s pixelovým detektorem pro výuku jaderné a částicové fyziky
Publikace poskytuje metodické návody pro 50 fyzikálních demonstračních a laboratorních experimentů s pixelovým detektorem MX-10 využitelné na všech školách, kde se vyučuje jaderná a částicová fyzika (převážně VŠ a SŠ, případně ZŠ). Každý experiment o...
ČVUT eobchod179 Kč vč.DPH
Pospíšil, Jiří: Stavební geodézie. Doplňkové skriptum
Skripta pro studenty oborů Stavební inženýrství a Architektura a stavitelství pro předmět Stavební geodézie. Učební text obsahuje základní úlohy stavební geodézie z hlediska úvodních měřických úkonů, přístrojů a výpočetních prací.
ČVUT eobchod141 Kč vč.DPH
Kubátová, Hana: Struktura a architektura počítačů s řešenými příklady
Skripta pro studenty 1. ročníku jako podklad pro povinný předmět BI-SAP programu Informatika. Učební text podává základní údaje o struktuře a architektuře číslicových počítačů. Obsahuje 5 kapitol rozdělených podle obsahu cvičení - proseminářů, ve kte...
ČVUT eobchod131 Kč vč.DPH
Masopust, Jan: Zakládání staveb 1
Vysokoškolská skripta podporující výuku několika geotechnických předmětů zabývajících se zakládáním staveb. Tento první díl uvádí studenty do geotechnické problematiky, a to ve smyslu v Evropě všeobecně přijímané koncepce mezních stavů a to jak m.s. ...
ČVUT eobchod183 Kč vč.DPH
Vedral, Josef: Zpracování a digitalizace analogových signálů v měřicí technice
Monografie popisuje metody zpracování analogových signálů a jejich digitalizaci v měřicí technice. Jsou zde uvedeny obvodové prostředky analogového zpracování signálů z typických snímačů fyzikálních veličin a prostředky k jejich digitalizaci a rekons...
ČVUT eobchod289 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Lazarová: Sladké mlsání z mámina notýsku

Rok vydání 2013
ISBN 978-80-247-4398-1
Cena (vč.DPH 10 %) 149 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné době stále více dostává do popředí racionální výživa, milovníci poctivé kuchyně našich předků mají stále méně možností uspokojit svůj apetit. Autorka proto sesbírala 100 osvědčených receptů na přípravu koláčů, bábovek, závinů, vdolků a jiných sladkostí, které pekly naše prababičky, babičky a maminky. Tyto kuchařky dokázaly své neuvěřitelné gastronomické zázraky vyčarovat ze zcela běžných a dostupných surovin jako byla jablka, jahody, švestky, tvaroh či kakao. Jejich vynikající tažený závin, křupavé béleše, medové perníčky, frgály nebo šťavnatý táč pak byly ozdobou každého stolu. Díky těmto sladkým zázraků se stala tradiční česká a moravská národní kuchyně jednou z nejvyhlášenějších na světě.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Zapletal:Technologie staveb-dokončovací práce 1

206 Kč

Bednařík:Dějiny českých médií

499 Kč

Fotr:Scénáře pro strategické rozhodování a řízení

349 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk