Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Kočandrlová, Milada: Konstruktivní geometrie
Souhrnná učebnicová monografie využívá syntetický a analytický přístup k výkladu geometrických pojmů pro technickou praxi. Postupně jsou zde probírány geometrické objekty, promítací metody, křivky a plochy. Jednotlivá témata jsou doplněna vhodnými př...
ČVUT eobchod372 Kč vč.DPH
Fassati, Tomáš: Praktická globální vizuální komunikace III. díl / Systémy komunikace, jejich tvorba ...
Elektronická verze (ve formátu PDF) učebního textu o globální vizuální komunikaci komplexně seznamuje s problematikou mezinárodní řeči barev a grafických symbolů, která je užívána ve veřejném prostoru laiky i odborníky ve většině oborů lidské činnost...
ČVUT eobchod228 Kč vč.DPH
Podzimek, František: Radiologická fyzika - Ochrana před ionizujícím zářením
Elektronické vydání multimediální verze učebního textu ve formátu PDF je zaměřeno na problematiku ochrany před přírodními a umělými zdroji ionizujícího záření. Znalost výskytu ionizujícího záření a jeho použití je základní podmínkou pro pochopení při...
ČVUT eobchod177 Kč vč.DPH
Bašta, Jiří: Sálavé a průmyslové vytápění
Kniha je určena především technické veřejnosti z oborů Techniky prostředí staveb, Technického zařízení budov a Facility managementu. Využitelná je rovněž pro studenty studijního programu Technika prostředí na Fakultě strojní a mezifakultního magister...
ČVUT eobchod262 Kč vč.DPH
Krbálek, Milan: Teorie míry a Lebesgueova integrálu
V práci je vystavěna ucelená teorie abstraktních množinových měr s důrazem na míry Jordanovu a Lebesgueovu. Následuje teorie abstraktního Lebesgueova integrálu doplněná řadou praktických aplikací demonstrovaných na výpočtech konkrétních vícerozměrnýc...
ČVUT eobchod286 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Weinstein: Krájím, krájíš, krájíme - nůž v kuchyni a jak na to

Vydání 1.
Rok vydání 2015
Rozsah 224 stran, 25x23 cm
ISBN 978-80-247-5276-1
Cena (vč.DPH 10 %) 199 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí? Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Vitovský:Moderní slovník softwaru

280 Kč

Sádovský:DPH u prodeje zboží přes elektronické obchody

269 Kč

Tomšej:Zákoník práce v praxi

259 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk