Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Foit, Julius: Electron devices - exercises
Skriptum návodů pro laboratorní cvičení a semináře pro anglicky mluvící studenty v předmětu BE5B34ELP Electron Devices.
ČVUT eobchod154 Kč vč.DPH
Haasz, Vladimír: Elektrická měření. Přístroje a metody
Monografie shrnuje informace týkající se oblasti elektrických a magnetických měření, které by měl obsáhnout absolvent inženýrského studia elektrotechnických oborů. Vzhledem k prudkému rozvoji elektroniky a číslicové techniky byla náplň většiny kapito...
ČVUT eobchod314 Kč vč.DPH
Veselá, Eva: Seminars in Physics I + II. List of Problems
Skripta obsahují celkem 260 neřešených příkladů týkajících se přednášené látky z předmětů Physics I a Physics II. Studenti si tak mohou ověřit hloubku svých teoretických znalostí z přednášek a schopnost aplikovat je na konkrétní případy. S podobnými ...
ČVUT eobchod54 Kč vč.DPH
Krýzlová, Zuzana: Styles architecturaux. Lire et s exercer en francais
Textová cvičebnice s tematikou dějin architektury je učební pomůckou pro studenty odborné francouzštiny na Fakultě architektury ČVUT v Praze. Kapitoly, počínaje obdobím antiky a konče dobou secese, obsahují výběr textů na stanovené téma a příslušná c...
ČVUT eobchod173 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Základy algoritmizace v C++
Výukový text k přednášce Základy algoritmizace pokrývá především následující témata: Co je to algoritmus, datové struktury, metody návrhu algoritmu, rekurze a práce s ní, algoritmy pro řazení ("třídění"), algoritmy využívají binární strom, ...
ČVUT eobchod303 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Katz: Umění fermentace II. - Pivo a další nápoje

Vydání 1.
Rok vydání 2021
ISBN 978-80-271-0315-7
Cena (vč.DPH 10 %) 499 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
ádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!Umění přírodní fermentace, díl první obsahuje kapitoly věnované postupům a vybavení, nakládané zelenině a kimči, domácím jogurtům, kefírům a sýrům, kysaným nápojům, medovinám, vínům a ciderům.Umění přírodní fermentace, díl druhý se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím i fermentaci v širším kulturním kontextu.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec:Výkonnost - vrtulník 034 00

420 Kč

Tinková:Rétorika aneb řeč jako každá jiná

220 Kč

Stehlík: Brno postavené nepostavené

221 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk