Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Suchánek, Jan: Fundamentals of Technology I
Skripta jsou určena zahraničním (ale i českým) studentům předmětu "Fundamentals of Technology I", který je přednášen v prvním ročníku na FS ČVUT v Praze. Učební text slouží k ucelení přehledu o základních výrobních technologiích: primární h...
ČVUT eobchod249 Kč vč.DPH
Charvát, Jura: MATEMATIKA 1. Sbírka příkladů
Sbírka obsahuje příklady pro základní výuku předmětů 101MA01, 101M1A, 101MAR1 a 101MAG1 a to lineární algebry, analytické geometrie a diferenciálního počtu funkce jedné proměnné.
ČVUT eobchod199 Kč vč.DPH
Hájková, Simona: Mobilizace periferních kloubů
Názorný studijní materiál pro studenty oboru Fyzioterapie s diagnostikou funkčních blokád kloubů končetin jako součástí vyšetřovacích postupů. Funkční poruchy kloubů končetin tvoří samostatnou část manuální medicíny a znalost vyšetřovacích postupů k...
ČVUT eobchod404 Kč vč.DPH
Stýblo, Zbyšek: Prostory pro gastronomii
Publikace Prostory pro gastronomii reaguje na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Zrušení přísných zařizovacích i ostatních regulací otevřelo v této oblasti nejen široké možnosti různým kuchyním, ale i racionalizaci uspo...
ČVUT eobchod349 Kč vč.DPH
Štamberg, Karel: Technologie jaderných paliv II
Skripta jsou věnována procesům, které charakterizují tzv. uzavřený uranový, event. i thoriový palivový cyklus, resp. tu část, která začíná popisem technologií zpracování vyhořelých (ozářených) jaderných paliv (VJP). Zvláštní pozornost je věnována mod...
ČVUT eobchod194 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Katz: Umění fermentace II. - Pivo a další nápoje

Vydání 1.
Rok vydání 2021
ISBN 978-80-271-0315-7
Cena (vč.DPH 10 %) 499 Kč
Skladem 2 ks
Počet  ks
Popis produktu:
ádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!Umění přírodní fermentace, díl první obsahuje kapitoly věnované postupům a vybavení, nakládané zelenině a kimči, domácím jogurtům, kefírům a sýrům, kysaným nápojům, medovinám, vínům a ciderům.Umění přírodní fermentace, díl druhý se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím i fermentaci v širším kulturním kontextu.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Caplan:Otevřené hranice

359 Kč

Friedl: Pleteme košíky z trav a bylinek

299 Kč

Brill: Němčina - velká cvičebnice slovní zásoby

389 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk