Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Kraus, Ivo: Elementární fyzika pevných látek
Pochopení souvislostí fyzikálních vlastností látek s elektronovou a atomární strukturou je předpokladem efektivního využívání jak materiálů známých, tak nově vyvíjených. Znalost základů fyziky pevných látek se proto v současné době stává zcela samozř...
ČVUT eobchod367 Kč vč.DPH
Kočandrlová, Milada: Geo-Matematika I
Skripta Geo-Matematika I jsou určena pro studenty prvního ročníku bakalářského programu oboru geodézie a kartografie Fakulty stavební ČVUT v Praze. Učební text má pět částí, dva dodatky a rejstřík pojmů. První dvě části pokrývají probíranou látku prv...
ČVUT eobchod318 Kč vč.DPH
Bubeník, František: Mathematics for Engineers
Učební text tematicky pokrývá všechny předměty matematiky vyučované v anglickém jazyce na Fakultě stavební ČVUT v Praze. V úvodu studia bakalářských studijních programů jsou skripta určena jako základní literatura pro studium matematiky v anglickém j...
ČVUT eobchod393 Kč vč.DPH
Krátký, Lukáš: Moderní trendy předúprav biomasy pro intenzifikaci výroby biopaliv 2. generace
Předúprava suroviny je klíčovým krokem výroby biopaliv druhé generace jako alternativního zdroje energií a cenných látek k výrobě ekoinovativních materiálů. Cílem této knihy je shrnout a představit čtenáři moderní trendy a nejnovější poznatky celosvě...
ČVUT eobchod185 Kč vč.DPH
Vorel, Jakub: Urban Simulation Modeling. An Introduction and Experimental Applications in the Czech ...
Anglicky psaná monografie seznamuje čtenáře s teoretickými základy a praktickým uplatněním simulačních modelů měst a městských regionů. První část knihy využívá jedenácti vybraných urbánních simulačních modelů k ilustraci základních principů a východ...
ČVUT eobchod438 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Katz: Umění fermentace I. - Postupy a vybavení

Vydání 1.
Rok vydání 2021
ISBN 978-80-271-0316-4
Cena (vč.DPH 10 %) 499 Kč
Skladem 2 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Rádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Vyhláška č. 146/2008 Sb. o rozsahu a obsahu projektové ...

120 Kč

Hazellová: Háčkování vzory od A do Z

399 Kč

Hrdlička: Praha - podrobná mapa archeologických dokumen...

395 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk