Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Procházka, Jaroslav: DESIGN PROCEDURES FOR REINFORCED CONCRETE STRUCTURES
This textbook provides an overview of the commonly accepted concepts of design of the basic reinforced concrete structures, such as slabs, foundations, beam frames and shear walls. In order to clarify the design processes, several examples are shown,...
ČVUT eobchod245 Kč vč.DPH
Vícha, Vladimír: Experiments Using Pixel Detector in Teaching Nuclear and Particle Physics
Učební text poskytuje metodické návody pro 50 fyzikálních demonstračních a laboratorních experimentů s pixelovým detektorem MX-10 využitelné na všech školách, kde se vyučuje jaderná a částicová fyzika (převážně VŠ a SŠ, případně ZŠ). Každý experiment...
ČVUT eobchod541 Kč vč.DPH
Krýzlová, Zuzana: Glossaire thématique de l´architecture
Předkládaná jazyková pomůcka je určena především studentům v kurzech odborné francouzštiny na Fakultě architektury ČVUT v Praze. Jde o významně přepracované a rozšířené vydání s aktualizovanou slovní zásobou odborného francouzského jazyka funkční st...
ČVUT eobchod382 Kč vč.DPH
Boháček, Jaroslav: Metrologie
Skripta jsou určena pro studenty Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze, předmět Metrologie. Jejich první část je zaměřena na základní otázky obecné metrologie a konkrétně pojednává o jednotkách fyzikálních veličin a jejich etalonech, měřicích metodác...
ČVUT eobchod226 Kč vč.DPH
Rataj, Jan: Reactor Physics Course at VR-1 Reactor
Skripta jsou určena pro účastníky kurzu reaktorové fyziky na školním reaktoru VR-1. Obsahují devět různých experimentálních úloh z oblasti reaktorové fyziky, které se na školním reaktoru VR-1 provádějí. U každé experimentální úlohy je uveden její det...
ČVUT eobchod226 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Katz: Umění fermentace I. - Postupy a vybavení

Vydání 1.
Rok vydání 2021
ISBN 978-80-271-0316-4
Cena (vč.DPH 10 %) 499 Kč
Skladem 2 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Rádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Ramstedtová, Frida: Manuál stylu a designu pro každý do...

449 Kč

Písek:HTML - začínáme programovat 4. akt. vyd.

269 Kč

Gemelová:Ebru - malba na vodní hladině

299 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk