Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Hanzlová, Hana: Betonové a zděné konstrukce 1. Základy navrhování betonových konstrukcí
Skripta slouží jako pomůcka studentům FSv ČVUT v Praze při přednáškách a cvičeních z předmětu Betonové a zděné konstrukce. Učební text shrnuje poznatky pro navrhování betonových konstrukcí podle platných evropských norem ČSN EN 1990 Zásady navrhování...
ČVUT eobchod292 Kč vč.DPH
Procházka, Jaroslav: Betonové vícepodlažní a halové konstrukce
Skripta se zabývají stanovením idealizace, tj. volbou výpočetního modelu betonových vícepodlažních a halových konstrukcí, stanovením vnitřních sil vyvolaných zatížením, dále pak uvádí praktické rady pro navrhování těchto konstrukcí a zásady jejich vy...
ČVUT eobchod280 Kč vč.DPH
Ditl, Pavel: Bilancování a simulace systémů v MS Excel
Nejčastěji se setkáváme s bilancováním linek a aparátů při projektování, optimalizaci a rozhodovací činnosti typu "Co se stane, když?" např. při instruktáži a výchově obsluhy, hledání poruch a jejich příčin, hledání úzkých míst linky a ekon...
ČVUT eobchod327 Kč vč.DPH
Kraus, Ivo: Fyzika v kulturních dějinách Evropy 5. déíl Atomový věk
Dvacáté století dosáhlo v historii naší planety nejen smutného prvenství v desítkách milionů obětí válečných konfliktů, ale, naštěstí, i v úspěších exaktních věd; díky nim je náš život snazší a bohatší. Cesty k využití jaderného štěpení, tranzistorov...
ČVUT eobchod347 Kč vč.DPH
Boháček, Jaroslav: Metrologie
Skripta jsou určena pro studenty Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze, předmět Metrologie. Jejich první část je zaměřena na základní otázky obecné metrologie a konkrétně pojednává o jednotkách fyzikálních veličin a jejich etalonech, měřicích metodác...
ČVUT eobchod205 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kameník: Maso jako potravina - produkce, složení a vlastnosti masa

Vydání 1.
Rok vydání 2015
Nakladatel VFUB
ISBN 978-80-7305-673-5
Cena (vč.DPH 10 %) 299 Kč
Skladem 6 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Autoři knihy Maso jako potravina jsou odborníci z Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Výzkumného ústavu veterinárního lékařství v Brně i ze zpracovatelskégo průmyslu. Při psaní sledovali jednotlivých kapitol společný cíl ? zprostředkovat čtenářům aktuální poznatky o produkci, složení i vlastnostech masa. Spoustu témat a množství nejrůznějších dat lze získat na internetu během velice krátké doby. Co ale opravdu chybí v takto náhodně vybraných souborech, je komplexnost a jejich vzájemná provázanost. Poslední rozsáhlá odborná monografie vyšla v roce 2000 . Tato nová publikace se vyhýbá technologickým tématům, nejsou zde žádné zpracovatelské postupy. Autoři se zaměřili na oblasti, kterým se poněkud vznešeně říká ?věda o mase?.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Juláková: Jak prezentovat odborné výsledky - Průvodce p...

230 Kč

Sluková: Výroba potravin a nutriční hodnota

200 Kč

Ryjáček, Pavel: Ocelové mosty. Cvičení

133 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk