Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Suchánek, Jan: Abrazivní opotřebení
Životnost strojů a strojních zařízení v průmyslu je limitována opotřebením. To vzniká v mnoha různých průmyslových situacích a způsobuje vysoké náklady kvůli poruchám zařízení, náhradám opotřebených částí a výpadkům výroby při opravách. Kromě toho op...
ČVUT eobchod227 Kč vč.DPH
Hamhalter, Jan: Funkce komplexní proměnné
Skripta se zabývají analýzou v komplexním oboru. Metody a postupy zde uvedené jsou autory mnohokrát zpracovány a prověřeny. První čtyři kapitoly tvoří uzavřený celek, který pokrývá základní teorii holomorfních funkcí. Další tři kapitoly dále rozvíje...
ČVUT eobchod175 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Programovací jazyk C++ 3. díl
Třetí díl výukového textu k přednášce Programování v C++ se zabývá standardními knihovnami jazyků C a C++ a pokrývá především následující témata: Vstupní a výstupní operace v C a C++, přístup k souborovému systému, práce s národním prostředím, práce ...
ČVUT eobchod299 Kč vč.DPH
Kožíšek, Jan: Statistická a rozhodovací analýza
Učební text Statistická a rozhodovací analýza obsahuje základní metody popisné statistiky včetně párové a vícenásobné regresní a korelační analýzy. Dále potom používá diskrétní a spojitá rozdělení jako pravděpodobnostní modely pro rozhodování v předv...
ČVUT eobchod309 Kč vč.DPH
Trhací blok CTU
Poznámkový trhací blok, 50 potištěných listů s logem CTU.
ČVUT eobchod55 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kameník: Maso jako potravina - produkce, složení a vlastnosti masa

Vydání 1.
Rok vydání 2015
Nakladatel VFUB
ISBN 978-80-7305-673-5
Cena (vč.DPH 10 %) 299 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Autoři knihy Maso jako potravina jsou odborníci z Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Výzkumného ústavu veterinárního lékařství v Brně i ze zpracovatelskégo průmyslu. Při psaní sledovali jednotlivých kapitol společný cíl ? zprostředkovat čtenářům aktuální poznatky o produkci, složení i vlastnostech masa. Spoustu témat a množství nejrůznějších dat lze získat na internetu během velice krátké doby. Co ale opravdu chybí v takto náhodně vybraných souborech, je komplexnost a jejich vzájemná provázanost. Poslední rozsáhlá odborná monografie vyšla v roce 2000 . Tato nová publikace se vyhýbá technologickým tématům, nejsou zde žádné zpracovatelské postupy. Autoři se zaměřili na oblasti, kterým se poněkud vznešeně říká ?věda o mase?.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Doušová: Chemie životního prostředí - úvod do chemie at...

290 Kč

Sluková: Výroba potravin a nutriční hodnota

200 Kč

Haušild, Petr: Řešené úlohy z Fyziky kovů a Fyzikální m...

107 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk