Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Starý, Vladimír: Biomateriály a biotolerance
Učební text popisuje rozsáhlou oblast vědních oborů, které jsou důležitou součástí studia vlastností, aplikovaného vývoje a hodnocení použitelnosti různých druhů materiálů ve zdravotnictví, především pak v implantologii. Autoři se zaměřili na testova...
ČVUT eobchod184 Kč vč.DPH
Vedral, Josef: Číslicové měřicí přístroje
Kniha popisuje vlastnosti a způsoby měření elektrických veličin číslicovými měřicími přístroji. Mimo základních metod měření těchto veličin jsou uvedeny i postupy méně tradiční a přístroje s cílem dosažení vysoké přesnosti a reprodukovatelnosti výsle...
ČVUT eobchod261 Kč vč.DPH
Červenka: Spotřebitelské úvěry
Publikace je zpracována jako praktický studijní materiál, který obsahuje výklad nejdůležitějších pojmů a pravidel, která souvisí s poskytováním spotřebitelských úvěrů dle zákona č. 257/2016 Sb. Každá kapitola je doplněna kromě praktických příkladů ta...
ČVUT eobchod250 Kč vč.DPH
Šťovíček, Pavel: Úvod do obecné algebry s prvky teorie množin
Studijní text pokrývá látku přednášky Algebra pro studijní programy Matematická informatika a Aplikovaná algebra a analýza na FJFI ČVUT. Z větší části se skripta věnují postupnému systematickému zavedení v aplikacích často užívaných algebraických str...
ČVUT eobchod195 Kč vč.DPH
Krejčiříková, Hana: Železniční stavby 1 / 1. část
Skripta jsou přednostně určena pro předmět přednášený ve 3. ročníku programu Stavební inženýrství (SI), Konstrukce a dopravní stavby (K) Fakulty stavební ČVUT v Praze. Jednotlivé části obsahují jak základní teoretická řešení konstrukcí železničního s...
ČVUT eobchod253 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Spoluautoři Melzoch, voldřich a kolektiv
Vydání 1.
Rok vydání 2013
ISBN 978-80-7418-163-4
Cena (vč.DPH 10 %) 497 Kč
Skladem 8 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství.Text knihy je rozdělen do 6 částí:? základní principy vycházející z hemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin? vlastnosti potravin? procesy s minimálním tepelným zásahem? procesy s tepelným ošetřením potravin? procesy s odebráním tepla ? doplňkové procesy

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec:Přehled tradičních potravinářských výrob

488 Kč

Dostálová: Potravinářské zbožíznalství

450 Kč

Hampl: Farmakochemie 3. vydání

646 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk