Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Betonový motýlek.
Jednoduchý reprezentativní motýlek. Hladké hrany, optimální velikost, každý kus je originál.. Motýlky mají popruh s jezdcem pro nastavení správného obvodu pro Váš krk.
ČVUT eobchod590 Kč vč.DPH
Pollan: Dilema všežravce - přírodopis čtyř jídel
Autor se ve své mimořádně čtivé knize Dilema všežravce zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Kromě alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, j...
ČVUT eobchod498 Kč vč.DPH
Kravata, různé druhy
Elegantní hedvábná kravata v dárkové krabičce s logem ČVUT, s teflonovou úpravou. Dostupné v pěti barevných variantách. 01 krémová s modrými tečkami, 02 modrá s květinovým vzorem, 03 červená s bílými tečkami, 04 modrá s oranžovými tečkami, 05 vínová ...
ČVUT eobchod550 Kč vč.DPH
Krátký, Lukáš: Moderní trendy předúprav biomasy pro intenzifikaci výroby biopaliv 2. generace
Předúprava suroviny je klíčovým krokem výroby biopaliv druhé generace jako alternativního zdroje energií a cenných látek k výrobě ekoinovativních materiálů. Cílem této knihy je shrnout a představit čtenáři moderní trendy a nejnovější poznatky celosvě...
ČVUT eobchod168 Kč vč.DPH
Drkal, František: Vybrané statě z větrání a klimatizace
Skripta pojednávají o typických větracích a klimatizačních zařízeních v obytných i průmyslových objektech. Jednotlivé kapitoly jsou zaměřeny na dílčí témata: větrání obytných budov, škol, kuchyní, bazénů, větrání a klimatizace čistých prostorů, větrá...
ČVUT eobchod137 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Procesy a řízení v potravinářství a biotechnologiích

Spoluautoři Melzoch, voldřich a kolektiv
Vydání 1.
Rok vydání 2013
ISBN 978-80-7418-163-4
Cena (vč.DPH 10 %) 497 Kč
Skladem 16 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství.Text knihy je rozdělen do 6 částí:? základní principy vycházející z hemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin? vlastnosti potravin? procesy s minimálním tepelným zásahem? procesy s tepelným ošetřením potravin? procesy s odebráním tepla ? doplňkové procesy

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec:Přehled tradičních potravinářských výrob

488 Kč

Dostálová: Potravinářské zbožíznalství

450 Kč

Kadlec Karel: Měření a řízení v potravinářských a biote...

760 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk