Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Suchánek, Jan: Erozivní opotřebení materiálů
Častou příčinou poruch funkčních součástí strojního zařízení v řadě technologických procesů je jejich opotřebení vyvolané účinkem tvrdých, obvykle minerálních, částic. Ty mohou působit na povrch součástí abrazivně nebo erozivně v závislosti na vnější...
ČVUT eobchod249 Kč vč.DPH
Novák, Jiří: Fyzika - Sbírka příkladů
Učební text je souborem řešených a neřešených příkladů ze základních oblastí fyziky probíraných v rámci výuky na Fakultě stavební ČVUT v Praze. Skripta jsou primárně určena studentům programu "Stavební inženýrství" pro cvičení k základnímu ...
ČVUT eobchod197 Kč vč.DPH
Schleger, Eduard: Jak se vymýšlí architektura?
Kniha pomocí citací a komentářů přibližuje navrhování staveb v textech, které ve své době vývoj této disciplíny ovlivnily a dnes již nejsou snadno dostupné. Pozornost je soustředěna na období začátku 20. století, kdy vyšly dva texty, jež měly vliv ne...
ČVUT eobchod126 Kč vč.DPH
Boháček, Jaroslav: Metrology
Skriptum je určeno především studentům předmětu AE0M38MET a zahraničním účastníkům kurzu Athens CTU01, zajišťovaného katedrou měření FEL ČVUT. Publikace je tematicky rozdělena do dvou částí. První je věnována fundamentální metrologii a pojednává o so...
ČVUT eobchod168 Kč vč.DPH
Kožíšek, Jan: Statistická a rozhodovací analýza
Učební text Statistická a rozhodovací analýza obsahuje základní metody popisné statistiky včetně párové a vícenásobné regresní a korelační analýzy. Dále potom používá diskrétní a spojitá rozdělení jako pravděpodobnostní modely pro rozhodování v předv...
ČVUT eobchod309 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Procesy a řízení v potravinářství a biotechnologiích

Spoluautoři Melzoch, voldřich a kolektiv
Vydání 1.
Rok vydání 2013
ISBN 978-80-7418-163-4
Cena (vč.DPH 10 %) 497 Kč
Skladem 12 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství.Text knihy je rozdělen do 6 částí:? základní principy vycházející z hemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin? vlastnosti potravin? procesy s minimálním tepelným zásahem? procesy s tepelným ošetřením potravin? procesy s odebráním tepla ? doplňkové procesy

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec:Přehled tradičních potravinářských výrob

488 Kč

Dostálová: Potravinářské zbožíznalství

450 Kč

Kadlec Karel: Měření a řízení v potravinářských a biote...

760 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk