Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Havlíček, Václav: Elektrické obvody 1
První díl dvousvazkové monografie Elektrické obvody je základní učebnicí pro předměty Základy elektrických obvodů, Elektrické obvody, Elektrické obvody a prvky a Teorie obvodů v bakalářských studijních programech Elektrotechnika, energetika a managem...
ČVUT eobchod296 Kč vč.DPH
Demo, Pavel: Fyzika
Skripta k předmětu Fyzika (102FY01) určená pro základní kmen prvního ročníku bakalářského studia v oboru SI (studijní program B3651). Obsahem učebního textu jsou teoretické základy hmoty a struktury, mechanika hmotného bodu, gravitační pole, kmity, v...
ČVUT eobchod277 Kč vč.DPH
Boháček, Jaroslav: Metrology
Skriptum je určeno především studentům předmětu AE0M38MET a zahraničním účastníkům kurzu Athens CTU01, zajišťovaného katedrou měření FEL ČVUT. Publikace je tematicky rozdělena do dvou částí. První je věnována fundamentální metrologii a pojednává o so...
ČVUT eobchod168 Kč vč.DPH
Termohrnek ČVUT
Bílý dvoustěnný termohrnek s logem ČVUT, nerezový, plastové šroubovací víčko, objem 450 ml, výška 19,5 cm. Není určen k mytí v myčce.
ČVUT eobchod200 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Základy programování v C++
Skriptum seznamuje posluchače se základními programovacími nástroji v jazyce C++. Začíná u základních pojmů jako je počítač, program, algoritmus. Pak ukáže několik velmi jednoduchých programů, na nichž se student naučí přeložit program a pozná nejzák...
ČVUT eobchod291 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Procesy a řízení v potravinářství a biotechnologiích

Spoluautoři Melzoch, voldřich a kolektiv
Vydání 1.
Rok vydání 2013
ISBN 978-80-7418-163-4
Cena (vč.DPH 10 %) 497 Kč
Skladem 7 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství.Text knihy je rozdělen do 6 částí:? základní principy vycházející z hemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin? vlastnosti potravin? procesy s minimálním tepelným zásahem? procesy s tepelným ošetřením potravin? procesy s odebráním tepla ? doplňkové procesy

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec:Přehled tradičních potravinářských výrob

488 Kč

Kadlec Karel: Měření a řízení v potravinářských a biote...

760 Kč

Hanika: Farmaceutické inženýrství

386 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk