Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Kraus, Ivo: FYZIKA / Encyklopedie velkých objevů a osobností
Čím lépe se ve vědě chceme uplatnit, tím dokonalejším rozhledem po mezioborových a společenských vazbách bychom měli být vybaveni. Ke splnění takového cíle přispívá i znalost vývoje vědních oblastí. Právě tato nezpochybnitelná věčná pravda vedla auto...
ČVUT eobchod690 Kč vč.DPH
Charvát, Jura: MATEMATIKA 2. Sbírka příkladů
Sbírka obsahuje příklady pro základní výuku předmětů 101MA02, 101M2A, 101MAR2 a 101MAG2 a to integrálního počtu, diferenciálního počtu funkce více proměnných a diferenciálních dvojic.
ČVUT eobchod277 Kč vč.DPH
Kopřiva, Miloš: Membránová architektura
S naplňováním soudobých trendů dynamické a organické architektury konvenují určité stavební konstrukce a technologie. Inspirována vzory ze živé i neživé přírody mezi ně nepochybně patří také membránová architektura. Navrhování nekonvenčních tvarů mem...
ČVUT eobchod418 Kč vč.DPH
Čuba, Václav: Praktikum z radiační chemie a fotochemie
Učební text je určený především studentům oboru Jaderná chemie na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze, ale také všem, kteří se věnují studiu či výuce ostatních fyzikálně chemických disciplín. Stručně shrnuje chemické důsledky interakc...
ČVUT eobchod187 Kč vč.DPH
Trhací blok ČVUT i CTU
Poznámkový trhací blok, 50 potištěných listů s logem ČVUT i CTU
ČVUT eobchod55 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Přehled tradičních potravinářských výrob

Spoluautoři Melzoch, Voldřich
Vydání 1.
Rok vydání 2012
ISBN 978-80-7418-145-0
Cena (vč.DPH 10 %) 488 Kč
Skladem 12 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Kniha Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Te Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec:Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnol...

497 Kč

Dostálová: Potravinářské zbožíznalství

450 Kč

Bindzar: Základy úpravy a čištění vod

359 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk