Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Veselá, Eva: Handbook of Laboratory Experiments in Physics
Učební text obsahuje obecné poznatky týkající se měření, měřicích metod, zpracování měření, a to včetně nejistot a jejich stanovení. Sestává celkem ze 40 návodů k úlohám a jejich popisu. Úlohy jsou zvoleny tak, aby navazovaly na přednášenou látku z p...
ČVUT eobchod192 Kč vč.DPH
Jareš, Martin: Integrovaná doprava v praxi. Jedna jízdenka, jeden tarif, jeden jízdní řád, jedna síť
Publikace je zaměřena na integraci veřejné městské a regionální dopravy v rámci integrovaných dopravních systémů. V úvodní části jsou představeny výchozí podmínky a významné zákony ovlivňující veřejnou dopravu doprovázené shrnutím důvodů, proč by int...
ČVUT eobchod202 Kč vč.DPH
Sýkora, Miroslav: Probabilistic Reliability Assessment of Existing Structures - Focused on industria...
Opravy a modernizace existujících konstrukcí jsou úkolem s velkým ekonomickým významem. Mnoho existujících konstrukcí včetně těch považovaných za industriální dědictví bylo navrženo podle zastaralých předpisů a nesplňuje požadavky současných norem pr...
ČVUT eobchod139 Kč vč.DPH
Vyoralová, Zuzana: Technická zařízení budov a infrastruktura sídel I. Vnitřní plynovod a vytápění
Skripta jsou určena studentům bakalářského programu Fakulty architektury ČVUT v Praze. Učební text obsahuje problematiku zásobování plynem a jeho rozvody v objektu, seznamuje s koncepcí vytápěcích soustav, zdrojů tepla, otopných těles a dalších přísl...
ČVUT eobchod179 Kč vč.DPH
Trhací blok CTU
Poznámkový trhací blok, 50 potištěných listů s logem CTU.
ČVUT eobchod55 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Přehled tradičních potravinářských výrob

Spoluautoři Melzoch, Voldřich
Vydání 1.
Rok vydání 2012
ISBN 978-80-7418-145-0
Cena (vč.DPH 10 %) 488 Kč
Skladem 12 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Kniha Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Te Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec:Procesy a řízení v potravinářství a biotechnolog...

497 Kč

Dostálová: Potravinářské zbožíznalství

450 Kč

Bindzar: Základy úpravy a čištění vod

359 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk