Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Starý, Vladimír: Biomateriály a biotolerance
Učební text popisuje rozsáhlou oblast vědních oborů, které jsou důležitou součástí studia vlastností, aplikovaného vývoje a hodnocení použitelnosti různých druhů materiálů ve zdravotnictví, především pak v implantologii. Autoři se zaměřili na testova...
ČVUT eobchod167 Kč vč.DPH
Schleger, Eduard: Jak se vymýšlí architektura?
Kniha pomocí citací a komentářů přibližuje navrhování staveb v textech, které ve své době vývoj této disciplíny ovlivnily a dnes již nejsou snadno dostupné. Pozornost je soustředěna na období začátku 20. století, kdy vyšly dva texty, jež měly vliv ne...
ČVUT eobchod126 Kč vč.DPH
Raab: Molekulární kuchyně
Chemie v kuchyni i na talíři.....Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumit...
ČVUT eobchod248 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Programovací jazyk C++ 1. díl
První díl výukového textu k přednášce Programování v C++. Obsahuje dva rozsáhlé úvodní příklady a pokrývá především následující témata: způsob popisu jazyka C++, příkazy, základní datové typy a jejich vlastnosti, uživatelem definované neobjektové typ...
ČVUT eobchod275 Kč vč.DPH
Strnad, Ladislav: Synchronizace sítí
S nástupem digitální techniky v telekomunikačních sítích se objevil nový problém, totiž problém fázového vztahu signálů. Jeho řešení v síti bývá předpokladem její funkčnosti. Problémy synchronizace je možno členit na ty, které souvisejí se synchroni...
ČVUT eobchod181 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Přehled tradičních potravinářských výrob

Spoluautoři Melzoch, Voldřich
Vydání 1.
Rok vydání 2012
ISBN 978-80-7418-145-0
Cena (vč.DPH 10 %) 488 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Kniha Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Te Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec:Procesy a řízení v potravinářství a biotechnolog...

497 Kč

Dostálová: Potravinářské zbožíznalství

450 Kč

Demnerová:Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin

297 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk