Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Pollan: Dilema všežravce - přírodopis čtyř jídel
Autor se ve své mimořádně čtivé knize Dilema všežravce zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Kromě alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, j...
ČVUT eobchod498 Kč vč.DPH
Fiala, Jaroslav: Elektronová struktura a reaktivita povrchů a rozhraní
Monografie pojednává o atomové struktuře povrchu těles a rozhraní mezi částicemi disperzních systémů. Výklad vychází z rozboru elektronové konfigurace, která určuje vazbu látek a jejich reaktivitu, jež je principem veškeré chemické i materiálové tech...
ČVUT eobchod357 Kč vč.DPH
Boháček, Jaroslav: Metrology
Skriptum je určeno především studentům předmětu AE0M38MET a zahraničním účastníkům kurzu Athens CTU01, zajišťovaného katedrou měření FEL ČVUT. Publikace je tematicky rozdělena do dvou částí. První je věnována fundamentální metrologii a pojednává o so...
ČVUT eobchod168 Kč vč.DPH
Pánské tričko ČVUT s motivem lva
Pánské tričko s krátkým rukávem s modrým potiskem ČVUT. 100% bavlna, 185 g/m2. Značka: B&C.
ČVUT eobchod210 Kč vč.DPH
Veselá, Eva: Seminars in Physics I + II. List of Problems
Skripta obsahují celkem 260 neřešených příkladů týkajících se přednášené látky z předmětů Physics I a Physics II. Studenti si tak mohou ověřit hloubku svých teoretických znalostí z přednášek a schopnost aplikovat je na konkrétní případy. S podobnými ...
ČVUT eobchod49 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Kadlec: Přehled tradičních potravinářských výrob

Spoluautoři Melzoch, Voldřich
Vydání 1.
Rok vydání 2012
ISBN 978-80-7418-145-0
Cena (vč.DPH 10 %) 488 Kč
Skladem 17 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Kniha Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Te Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Kadlec:Procesy a řízení v potravinářství a biotechnolog...

497 Kč

Dostálová: Potravinářské zbožíznalství

450 Kč

Demnerová:Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin

297 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk