Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Jareš, Martin: Integrovaná doprava v praxi. Jedna jízdenka, jeden tarif, jeden jízdní řád, jedna síť
Publikace je zaměřena na integraci veřejné městské a regionální dopravy v rámci integrovaných dopravních systémů. V úvodní části jsou představeny výchozí podmínky a významné zákony ovlivňující veřejnou dopravu doprovázené shrnutím důvodů, proč by int...
ČVUT eobchod202 Kč vč.DPH
Drkal, František: Klimatizace
Podklady pro navrhování klimatizačních zařízení, vlhký vzduch, tepelné zisky, distribuce vzduchu. Klimatizační systémy vzduchové, vodní, kombinované, chladivové, chladicí stropy, trámce. Základní prvky větracích a klimatizačních zařízení, ohřívače, c...
ČVUT eobchod167 Kč vč.DPH
Neustupa, Jiří: Matematika II
Skripta s výkladem a s příklady k přednášce i ke cvičení z látky předmětu Matematika II, jehož obsahem jsou témata: Diferenciální počet funkce více proměnných - limita, spojitost, parciální derivace, gradient, iplicitní funkce, extrémy. Integrální po...
ČVUT eobchod179 Kč vč.DPH
Achtenová, Gabriela: Planetary Gear Sets in Automotive Transmissions
Učební text zahrnuje výklad výpočtu kinematických, momentových a energetických poměrů u planetových soukolí s jedním a více stupni volnosti, používaných v převodových ústrojích motorových vozidel.
ČVUT eobchod113 Kč vč.DPH
Novák, Martin: Technická měření
Skriptum je určené pro povinný předmět v bakalářském studijním programu Teoretický základ strojního inženýrství. Jsou vysvětleny principy měření základních fyzikálních veličin jako teplota, poloha, síla, moment, průtok, výška hladiny atd. Výklad je z...
ČVUT eobchod289 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Gordon: Uzení

Rok vydání 2018
Nakladatel Grada
ISBN 978-80-271-0652-3
Cena (vč.DPH 10 %) 349 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Hopkins: Architektonické slohy

399 Kč

Staletá Praha 1/15

180 Kč

Taraba: Rádce nájemníka bytu 8. zcela přepracované vydá...

99 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk