Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Novák, Jiří: Fyzika - Sbírka příkladů
Učební text je souborem řešených a neřešených příkladů ze základních oblastí fyziky probíraných v rámci výuky na Fakultě stavební ČVUT v Praze. Skripta jsou primárně určena studentům programu "Stavební inženýrství" pro cvičení k základnímu ...
ČVUT eobchod197 Kč vč.DPH
Pánské tričko ČVUT s motivem lva
Pánské tričko s krátkým rukávem s modrým potiskem ČVUT. 100% bavlna, 185 g/m2. Značka: B&C.
ČVUT eobchod210 Kč vč.DPH
Strnad, Ladislav: Synchronizace sítí
S nástupem digitální techniky v telekomunikačních sítích se objevil nový problém, totiž problém fázového vztahu signálů. Jeho řešení v síti bývá předpokladem její funkčnosti. Problémy synchronizace je možno členit na ty, které souvisejí se synchroni...
ČVUT eobchod181 Kč vč.DPH
Kraus, Ivo: Věda v českých zemích / Dějiny fyziky, geografie, geologie, chemie a matematiky
Monografie je věnována vědám, které se v minulosti navzájem více či méně ovlivňovaly, pracovaly obdobnými metodami a v mnoha případech používaly stejné nebo podobné přístroje. Jejich dějiny u nás jsou součástí evropského kulturního dědictví, a to nej...
ČVUT eobchod517 Kč vč.DPH
Hofreiter, Milan: Základy automatického řízení
Skriptum je určeno pro přednášky z předmětu Automatické řízení, který je přednášen studentům tříletého bakalářského studijního programu Teoretický základ strojního inženýrství a čtyřletého studijního programu Strojírenství ve 3. ročnících studia.
ČVUT eobchod215 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa

Cena (vč.DPH 10 %) 199 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Guštar:Elektrofony II - elektronické nástroje

774 Kč

Příručka doporučeného postupu pro betonáž hlubinnýchzák...

205 Kč

Ozolina: Pletené ponožky

349 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk