Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Stýblo, Zbyšek: Divadlo: prostor & akce
Divadelní budovy slouží po celý den usilovné práci herců, režisérů a dalších zaměstnanců, zaměřené na několik hodin, kdy přicházejí diváci pro jedinečný prožitek vytrhující je z jejich každodennosti. Místem, kde se obě tváře divadla prolínají, a tím ...
ČVUT eobchod427 Kč vč.DPH
Veselá, Eva: Handbook of Laboratory Experiments in Physics
Učební text obsahuje obecné poznatky týkající se měření, měřicích metod, zpracování měření, a to včetně nejistot a jejich stanovení. Sestává celkem ze 40 návodů k úlohám a jejich popisu. Úlohy jsou zvoleny tak, aby navazovaly na přednášenou látku z p...
ČVUT eobchod211 Kč vč.DPH
Krbálek, Milan: Matematické modelování dopravy
Skripta byla vytvořena jako hlavní učební text pro stejnojmenný předmět vyučovaný na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze. Hlavní náplní je studium matematických a statistických zákonitostí proudění vozidel pohybujících se na jednoprou...
ČVUT eobchod553 Kč vč.DPH
Bubeník, František: Matematika 1
Skripta jsou určena jako základní studijní materiál pro předmět Matematika 1 v úvodu studia bakalářských studijních programů na Fakultě stavební ČVUT v Praze. Obsahují všechny základní partie, které jsou zařazeny do výuky předmětu a jsou součástí pře...
ČVUT eobchod195 Kč vč.DPH
Medřický, Vladimír: Vodní cesty. Navrhování plavebních komor
Učební text je určen studentům magisterského studia oboru Vodní hospodářství a vodní stavby Fakulty stavební ČVUT v Praze a dále pro studenty předmětu Jezy a vodní cesty bakalářského studia oboru Stavební inženýrství. Cenné informace však mohou získa...
ČVUT eobchod171 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa

Cena (vč.DPH 10 %) 199 Kč
Skladem 2 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Weston:Vizionáři architektury

849 Kč

Vyhláška č. 146/2008 Sb. o rozsahu a obsahu projektové ...

120 Kč

Jarkovská: Cvičení na velkém míči

369 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk