Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Polák, Martin: Bezlopatková miniturbína - cesta k energetickému využití nejmenších vodních zdrojů
Monografie přináší ucelený souhrn informací o nově vyvinuté bezlopatkové turbíně, která funguje na základě nedávno objeveného hydraulického jevu (odvalovacího principu). Pojednává především o technických aplikacích zařízení, zejména v oblasti malých ...
ČVUT eobchod215 Kč vč.DPH
Drkal, František: Klimatizace
Podklady pro navrhování klimatizačních zařízení, vlhký vzduch, tepelné zisky, distribuce vzduchu. Klimatizační systémy vzduchové, vodní, kombinované, chladivové, chladicí stropy, trámce. Základní prvky větracích a klimatizačních zařízení, ohřívače, c...
ČVUT eobchod167 Kč vč.DPH
Hájková, Simona: Mobilizace periferních kloubů
Názorný studijní materiál pro studenty oboru Fyzioterapie s diagnostikou funkčních blokád kloubů končetin jako součástí vyšetřovacích postupů. Funkční poruchy kloubů končetin tvoří samostatnou část manuální medicíny a znalost vyšetřovacích postupů k...
ČVUT eobchod367 Kč vč.DPH
Kraus, Ivo: Věda v českých zemích / Dějiny fyziky, geografie, geologie, chemie a matematiky
Monografie je věnována vědám, které se v minulosti navzájem více či méně ovlivňovaly, pracovaly obdobnými metodami a v mnoha případech používaly stejné nebo podobné přístroje. Jejich dějiny u nás jsou součástí evropského kulturního dědictví, a to nej...
ČVUT eobchod517 Kč vč.DPH
Hofreiter, Milan: Základy automatického řízení - příklady
Skripta jsou určena pro cvičení z předmětu Automatické řízení, který je přednášen posluchačům 3. ročníku bakalářského studia na Fakultě strojní ČVUT v Praze. Pomocí řešených příkladů a úloh, jimž předchází stručný souhrn potřebných znalostí, umožňuje...
ČVUT eobchod199 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa

Cena (vč.DPH 10 %) 199 Kč
Skladem 2 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Germann:Rostliny pro aromaterapii

149 Kč

Hladík: 111 her pro aktivní výuku angličtiny

199 Kč

ERA 21 03/16

150 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk