Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Suchánek, Jan: Fundamentals of Technology I
Skripta jsou určena zahraničním (ale i českým) studentům předmětu "Fundamentals of Technology I", který je přednášen v prvním ročníku na FS ČVUT v Praze. Učební text slouží k ucelení přehledu o základních výrobních technologiích: primární h...
ČVUT eobchod226 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Programovací jazyk C++ 3. díl
Třetí díl výukového textu k přednášce Programování v C++ se zabývá standardními knihovnami jazyků C a C++ a pokrývá především následující témata: Vstupní a výstupní operace v C a C++, přístup k souborovému systému, práce s národním prostředím, práce ...
ČVUT eobchod299 Kč vč.DPH
Štamberg, Karel: Technologie jaderných paliv II
Skripta jsou věnována procesům, které charakterizují tzv. uzavřený uranový, event. i thoriový palivový cyklus, resp. tu část, která začíná popisem technologií zpracování vyhořelých (ozářených) jaderných paliv (VJP). Zvláštní pozornost je věnována mod...
ČVUT eobchod176 Kč vč.DPH
Masopust, Jan: Zakládání staveb 1
Vysokoškolská skripta podporující výuku několika geotechnických předmětů zabývajících se zakládáním staveb. Tento první díl uvádí studenty do geotechnické problematiky, a to ve smyslu v Evropě všeobecně přijímané koncepce mezních stavů a to jak m.s. ...
ČVUT eobchod183 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Základy algoritmizace v C++
Výukový text k přednášce Základy algoritmizace pokrývá především následující témata: Co je to algoritmus, datové struktury, metody návrhu algoritmu, rekurze a práce s ní, algoritmy pro řazení ("třídění"), algoritmy využívají binární strom, ...
ČVUT eobchod275 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Dyk: Vše o uzení

Rok vydání 2014
ISBN 978-80-247-4068-3
Cena (vč.DPH 10 %) 199 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Výukový program:Geoetrie v prostoru

208 Kč

Diblíček, Jan: Veselé celoroční tvoření pro každého

299 Kč

Schrüfer: Rafinovaně skládaný papír

199 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk