Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Vedral, Josef: Číslicové měřicí přístroje
Kniha popisuje vlastnosti a způsoby měření elektrických veličin číslicovými měřicími přístroji. Mimo základních metod měření těchto veličin jsou uvedeny i postupy méně tradiční a přístroje s cílem dosažení vysoké přesnosti a reprodukovatelnosti výsle...
ČVUT eobchod261 Kč vč.DPH
Rataj, Jan: Experimentální neutronová a reaktorová fyzika. Laboratorní cvičení
Skripta jsou primárně určena studentům FJFI ČVUT v Praze, obor jaderné inženýrství. Poskytují teoretický základ a především návod pro experimentální úlohy z oblasti neutronové a reaktorové fyziky. Úlohy by měly studentům pomoci nejen pochopit, ale i ...
ČVUT eobchod239 Kč vč.DPH
Němec, Mojmír: Praktikum z jaderné chemie a radiochemie I
Skripta shrnují návody k úlohám, které jsou náplní dvou základních praktik pro studenty 3. ročníku bakalářského studia a jednoho pokročilého praktika pro studenty 1. ročníku navazujícího magisterského studia oboru Jaderná chemie na FJFI ČVUT v Praze....
ČVUT eobchod184 Kč vč.DPH
Virius, Miroslav: Programovací jazyk C++ 2. díl
Druhý díl výukového textu k přednášce Programování v C++ obsahuje jeden rozsáhlý úvodní příklad a pokrývá především následující témata: objektově orientované programování v C++, přetěžování operátorů, šablony a jejich použití, výjimky včetně nestanda...
ČVUT eobchod308 Kč vč.DPH
Červenka: Spotřebitelské úvěry
Publikace je zpracována jako praktický studijní materiál, který obsahuje výklad nejdůležitějších pojmů a pravidel, která souvisí s poskytováním spotřebitelských úvěrů dle zákona č. 257/2016 Sb. Každá kapitola je doplněna kromě praktických příkladů ta...
ČVUT eobchod250 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Dvořák: Chemie na talíři

Vydání 1.
Rok vydání 2021
Rozsah 208 stran
ISBN 978-80-271-2881-5
Cena (vč.DPH 10 %) 399 Kč
Skladem 2 ks
Počet  ks
Popis produktu:
?Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit.? Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první, a nádavkem dostanete ještě obrovské množství překvapivých, zábavných, zajímavých a fundovaných informací o tom, jaké chemické a fyzikální procesy jsou odpovědné za středně propečený hovězí steak, omamnou vůni smaženého řízku, křupavou zeleninu, nadýchaný popcorn nebo tu nejlepší domácí zmrzlinu? vzorce ještě nikdy nebyly tak přístupné a zábavné!

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Stanovení minimální návrhové světlé výšky místností

110 Kč

Živnostenský zákon a prováděcí nařízení vlády s komentá...

210 Kč

Šporková:Korálové vánoční ozdoby

199 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk