Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Stýblo, Zbyšek: Divadlo: prostor & akce
Divadelní budovy slouží po celý den usilovné práci herců, režisérů a dalších zaměstnanců, zaměřené na několik hodin, kdy přicházejí diváci pro jedinečný prožitek vytrhující je z jejich každodennosti. Místem, kde se obě tváře divadla prolínají, a tím ...
ČVUT eobchod427 Kč vč.DPH
Demo, Pavel: Fyzika
Skriptum k předmětu Fyzika (102FYI) je určené pro základní kmen prvního ročníku bakalářského studia v oboru Stavební inženýrství (B36SI) a Management a ekonomika ve stavebnictví (B36ME). Obsahem učebního textu jsou teoretické základy hmoty a struktur...
ČVUT eobchod312 Kč vč.DPH
Kraus, Ivo: Krystalografie
Krystalografie se zabývá uspořádáním atomů v pevných látkách. Tato odborná kniha pojednává o atomové struktuře krystalů, o tom, jaké jsou síly, kterými spolu atomy interagují a jaké vlastnosti v důsledku vzájemného silového působení atomů krystaly ma...
ČVUT eobchod382 Kč vč.DPH
Strnad, Ladislav: Synchronizace sítí
S nástupem digitální techniky v telekomunikačních sítích se objevil nový problém, totiž problém fázového vztahu signálů. Jeho řešení v síti bývá předpokladem její funkčnosti. Problémy synchronizace je možno členit na ty, které souvisejí se synchroni...
ČVUT eobchod199 Kč vč.DPH
Hofreiter, Milan: Základy automatického řízení - příklady
Skripta jsou určena pro cvičení z předmětu Automatické řízení, který je přednášen posluchačům 3. ročníku bakalářského studia na Fakultě strojní ČVUT v Praze. Pomocí řešených příkladů a úloh, jimž předchází stručný souhrn potřebných znalostí, umožňuje...
ČVUT eobchod219 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Binder: Udírny a uzení

Rok vydání 2005
ISBN 80-247-1261-X
Cena (vč.DPH 10 %) 179 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí. Druhy udíren ? od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení. Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Horká, Hana: Professional English for Civil Engineering

217 Kč

Bubeník, František: Matematika 1

195 Kč

Anderson, Thomas: Samohybné dělostřelectvo Wermachtu

499 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk