Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Vedral, Josef: Číslicové měřicí přístroje
Kniha popisuje vlastnosti a způsoby měření elektrických veličin číslicovými měřicími přístroji. Mimo základních metod měření těchto veličin jsou uvedeny i postupy méně tradiční a přístroje s cílem dosažení vysoké přesnosti a reprodukovatelnosti výsle...
ČVUT eobchod237 Kč vč.DPH
Pavelka, Karel: Exaktní metody průzkumu památek s využitím geodetických a geofyzikálních metod
Tato monografie je výstupem dlouhodobé činnosti členů laboratoře fotogrammetrie, zaměřené na dokumentaci historických památkových objektů. Publikace se věnuje jak tradičním, byť ne zcela běžným metodám dokumentace - např. fotogrammetrii, tak i netrad...
ČVUT eobchod243 Kč vč.DPH
Kočandrlová, Milada: Geo-Matematika I
Skripta Geo-Matematika I jsou určena pro studenty prvního ročníku bakalářského programu oboru geodézie a kartografie Fakulty stavební ČVUT v Praze. Učební text má pět částí, dva dodatky a rejstřík pojmů. První dvě části pokrývají probíranou látku prv...
ČVUT eobchod269 Kč vč.DPH
Achtenová, Gabriela: Převodná ústrojí motorových vozidel. Kloubové hřídele
V sérii Převodná ústrojí motorových vozidel již vyšlo několik menších skript popisujících výpočet a konstrukci jednotlivých celků převodných ústrojí MV. Uvedené skriptum je další ze série a bude se týkat kloubů a kloubových hřídelů včetně potřebných ...
ČVUT eobchod95 Kč vč.DPH
Trhací blok CTU
Poznámkový trhací blok, 50 potištěných listů s logem CTU.
ČVUT eobchod55 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Binder: Udírny a uzení

Rok vydání 2005
ISBN 80-247-1261-X
Cena (vč.DPH 10 %) 139 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí. Druhy udíren ? od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení. Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Bubeník, František: Matematika 1

177 Kč

Horká, Hana: Professional English for Civil Engineering

197 Kč

Moudrý: Marketing, základy marketingu, učebnice student...

220 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk