Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Havlíček, Václav: Elektrické obvody 1
První díl dvousvazkové monografie Elektrické obvody je základní učebnicí pro předměty Základy elektrických obvodů, Elektrické obvody, Elektrické obvody a prvky a Teorie obvodů v bakalářských studijních programech Elektrotechnika, energetika a managem...
ČVUT eobchod296 Kč vč.DPH
Hájková, Simona: Mobilizace periferních kloubů
Názorný studijní materiál pro studenty oboru Fyzioterapie s diagnostikou funkčních blokád kloubů končetin jako součástí vyšetřovacích postupů. Funkční poruchy kloubů končetin tvoří samostatnou část manuální medicíny a znalost vyšetřovacích postupů k...
ČVUT eobchod367 Kč vč.DPH
Rataj, Jan: Reactor Physics Course at VR-1 Reactor
Skripta jsou určena pro účastníky kurzu reaktorové fyziky na školním reaktoru VR-1. Obsahují devět různých experimentálních úloh z oblasti reaktorové fyziky, které se na školním reaktoru VR-1 provádějí. U každé experimentální úlohy je uveden její det...
ČVUT eobchod205 Kč vč.DPH
Novák, Martin: Technická měření
Skriptum je určené pro povinný předmět v bakalářském studijním programu Teoretický základ strojního inženýrství. Jsou vysvětleny principy měření základních fyzikálních veličin jako teplota, poloha, síla, moment, průtok, výška hladiny atd. Výklad je z...
ČVUT eobchod289 Kč vč.DPH
Vyoralová, Zuzana: Technická zařízení budov a infrastruktura sídel I - Zdravotní technika
Skripta zahrnují problematiku zdravotní techniky - rozvody vody v objektu a způsob odvodnění objektu. Popisují jednotlivé systémy, varianty použití a základní principy návrhu jmenovitých světlostí obou sítí. Provází nás jednotlivými typy vodovodních ...
ČVUT eobchod160 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Binder: Udírny a uzení

Rok vydání 2005
ISBN 80-247-1261-X
Cena (vč.DPH 10 %) 139 Kč
Skladem 2 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí. Druhy udíren ? od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení. Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

VVI č.5

40 Kč

Bastiat: Co je vidět a co není vidět a jiné záhady ekon...

249 Kč

Staňková:Bylinky pro děti a maminky

429 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk