Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Suchánek, Jan: Abrazivní opotřebení
Životnost strojů a strojních zařízení v průmyslu je limitována opotřebením. To vzniká v mnoha různých průmyslových situacích a způsobuje vysoké náklady kvůli poruchám zařízení, náhradám opotřebených částí a výpadkům výroby při opravách. Kromě toho op...
ČVUT eobchod227 Kč vč.DPH
Kropík, Martin: Bezpečnostní systémy jaderných reaktorů
Skripta jsou věnována požadavkům na systémy ochran a regulace jaderných zařízení, které jsou důležité z hlediska jaderné bezpečnosti, zejména pak na bezpečnostní systémy. Učební text představuje členění systémů z hlediska důležitosti pro jadernou bez...
ČVUT eobchod134 Kč vč.DPH
Jung, Karel: Hodnocení bezpečnosti a rizik silničních mostů a tunelů
Síť rychlostních komunikací a silnic první třídy má mimořádný význam pro ekonomiku České republiky i Evropské unie. Klíčovými prvky těchto sítí jsou důležité mosty a tunely, které jsou v souladu se Směrnicí Evropského parlamentu klasifikovány jako ob...
ČVUT eobchod327 Kč vč.DPH
Šťovíček, Pavel: Metody matematické fyziky II. Integrální rovnice, eliptické operátory
Jedná se o druhý díl skript, který navazuje na Metody matematické fyziky I - Teorie zobecněných funkcí. Náplní předkládaného druhého dílu jsou v zásadě dva tematické okruhy - integrální rovnice se spojitým jádrem a lineární parciální diferenciální op...
ČVUT eobchod141 Kč vč.DPH
Achtenová, Gabriela: Planetary Gear Sets in Automotive Transmissions
Učební text zahrnuje výklad výpočtu kinematických, momentových a energetických poměrů u planetových soukolí s jedním a více stupni volnosti, používaných v převodových ústrojích motorových vozidel.
ČVUT eobchod113 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Binder: Udírny a uzení

Rok vydání 2005
ISBN 80-247-1261-X
Cena (vč.DPH 10 %) 139 Kč
Skladem 1 ks
Počet  ks
Popis produktu:
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí. Druhy udíren ? od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení. Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Horká, Hana: Professional English for Civil Engineering

197 Kč

Černý, Jaroslav: Konstruktivní geometrie. Předlohy

240 Kč

Bubeník, František: Matematika 1

177 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk